2011 Nisan Anneleri

canım çok hoş anlatmışdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya evet bnm doktorda örtüyü kaldırmadı sizede özeldeki doktorlae smear testi önerdimiCADIARZU

Sordu yaptırdınmı diye yok dedim hiç yaptırmadım düşünürken yaptırmayı hamile kaldım zaten dedim. Doğumdan sonra mutlaka yaptırmalısınız dedi. Ay benim dr pimpirikli biraz :) Benden beter yani :)) Yok şekerin biraz yüksek gibi (sınıra yakın) yok kanın eksik gibi (yine sınırda) yok kızamık su çiçeği çıkarmışsın ama ne zaman bilemem kiiii ( ben diyorum çocukken geçirdim diye) tiroid testin eksik bir bakalım falan filan... test manyağı yaptı beni. Ama şimdi bende kara kara düşünüyorum hastanedeki dr a nasıl diycem ben özele gittim bu testleri istedi, aslında sizde doğum yapcam ama yinede takibi özelden yapcam diye eyvahedigeldismile

hayırlısı olsun bakalım Rabbim diğer bebeğini korur inş :Saruboceq:

Hayırlısı Aslıcım ne diyelim :ecrin_bebek:

Canım benim Allah kolaylık versin sağlıkla devam etsin inşallah

kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii

slm kızlar ayy burası ne kalabalık olmuş 2 gün gelmedim oku oku bitiremedim. yeni gelen anne adyları hoşgeldiniz. eee kızlar nasılsınız bakıyım keyifler nasıl?

kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii

Canım benim de alttan muayene fobim ben de çok korkuyorum ama benim korkum nedense olayı hayal etmekte yoksa zaten çok uzun sürmüyor...O yüsden sevmiyorum hiç vajinal muayeneyi inşallah da gerek kalmaz Allahım:Saruboceq:

angel_eda...........................100 Okundu...Allah kabul etsin...
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100 Okundu...Allah kabul etsin...
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100
esrayagmur.........................100
esmakoker8585....................100
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4494
arkadaşlar şu notu alıntı yaparken silmeyin: herkes okuduğunu son yazan kişiden alacak ve "Okundu...Allah kabul etsin..." yazısını kendi yazıcak. lütfen dikkat edelim. mühim bir konu ne eksik ne fazla olucak. alıntı yaptığımızda başındaki Quite ve sondaki eklentiyi siliyoruz. bir hata fark eden düzeltip bir daha yayınlasın. bir sorun olduğunda geriye dönmek zor oluyor.

canım benim doktorum yaptı birdaha zaten 9 ay yaptıramayacaksın dedi çok ama çok canım yandı kendimi kastım diye bebeğe asla zararı olmaz dedi bilmiyorum birde kızdı düşük yapmışsın neden önermediler sana dedi:kedi: öyle nedir bu doktorlar böyle çeşit çeşitolumunekankayizsmile

angel74 kullanıcısından alıntı
ya benim doktor tanıdık diye soramıyordum yasak mı değil mi diye.. demek jelden dolayı zaten yasak... iyi oldu bunu öğrendiğim..

bu arada kızlar c.tesi tekrar doktordaydım.. ikiz gebeliğim devam etmeyecek sanırım.. %10 şans verdi doktor atağa geçer belki dedi ama zormuş.. zaten ikiz gebelik taraftarı değil doktorum bu durumdan oldukça memnun anlayacağınız.. diğer bebişim çok sağlıklı şimdilik maşallah...
canım Allah sağlığını eksik etmesin ikisininde inş okuduğumuz dualar bebişlerimizde şifa olur

bebeekcim hayırdır cnm acile neden gitmek zorunda kaldın?eyvahedigeldismile

mrb canım hoşgeldin nasılsın?

açık pembe bi lekelenme oldu da canım endişelenip gitmiştim dr. şuan bi problem görünmüyo bebeğin yaşıyo dedi bol bol dinlen su iç dedi bende mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum canım

*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06

slm kızlar.. bol dualı ve sağlıklı günler dilerimm... nasılsınız.. bugün çok şükür iyiyim ben..perşembe günü dr. kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler duyarız..

canm bnm hemen geçtimi dünde ben yaşadım öylebişi pembe ve kahv. arası az az şuan yok birkaç saattir çok şükür nedenmiş doktorun dedimi eyvahedigeldismile

saolasın canım hepimize hayırlı günler olsun inş.

inş hayırlı haberlerle gelirsin canımmm

olumunekankayizsmile hoşgeldin cnminş. hayırlı haberlerle gelirsin perşembeye

canm bnm hemen geçtimi dünde ben yaşadım öylebişi pembe ve kahv. arası az az şuan yok birkaç saattir çok şükür nedenmiş doktorun dedimi eyvahedigeldismile

korkma canım bende 1hafat kadar devam etti az az sadece ayağa kalkıp yürüdüğümde biraz artıyodu ama bi kaç gündür yok şükür sebep olarak da gebeliğin bu dönemleri riskli herkes için bi düşük tehdidi olabilir dedi bol bol dinlenecek ve su içeceksin ilişkide yasak dedi bizde zaten ara vermiştik ilk 3ay bitene kadar sende dinlen kanamaya dönmediği sürece çok büyük bi tehlike değil sanırım dikkat et mümkün olduğunca yat kalkma geçiyo

sağol canım sanada
aman bendede bugün bi halsizlik var sorma, tansiyonum düşüyo sürekli
doktoruma sordum daha öncedende düşüğe alışkınsan bişe olmaz dedi
ama sürekli yatasım var
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin.
bu arada listeyi önlerden kopyalamışsın.
son hali diye yayınlamıştım ben
birazdan düzeltip tekrar geçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…