- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.541
canım çok hoş anlatmışdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya evet bnm doktorda örtüyü kaldırmadı sizede özeldeki doktorlae smear testi önerdimiCADIARZU
ya benim doktor tanıdık diye soramıyordum yasak mı değil mi diye.. demek jelden dolayı zaten yasak... iyi oldu bunu öğrendiğim..
bu arada kızlar c.tesi tekrar doktordaydım.. ikiz gebeliğim devam etmeyecek sanırım.. %10 şans verdi doktor atağa geçer belki dedi ama zormuş.. zaten ikiz gebelik taraftarı değil doktorum bu durumdan oldukça memnun anlayacağınız.. diğer bebişim çok sağlıklı şimdilik maşallah...
tabiki en başta hayırlısı olsun ama ben kız bebekleri pek severim kızım olsun istiyorum ama benimde eşiminde içimizden erkek geçiyo .
eğer bu teori doğğruysa benimki de erkek olur ama bünye meselesi galiba benim ablam mide bulantısı baş dönmesinden 6ay yattı hamileliğinde ama teyzesi kurban olsun bi tosunumuz oldu inş onun gibi bi oğlum olur maaşallah pek tatlı yavrummm
hayırlısı olsun bakalım Rabbim diğer bebeğini korur inş :Saruboceq:
ya benim doktor tanıdık diye soramıyordum yasak mı değil mi diye.. demek jelden dolayı zaten yasak... iyi oldu bunu öğrendiğim..
bu arada kızlar c.tesi tekrar doktordaydım.. ikiz gebeliğim devam etmeyecek sanırım.. %10 şans verdi doktor atağa geçer belki dedi ama zormuş.. zaten ikiz gebelik taraftarı değil doktorum bu durumdan oldukça memnun anlayacağınız.. diğer bebişim çok sağlıklı şimdilik maşallah...
kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii
kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii
Sordu yaptırdınmı diye yok dedim hiç yaptırmadım düşünürken yaptırmayı hamile kaldım zaten dedim. Doğumdan sonra mutlaka yaptırmalısınız dedi. Ay benim dr pimpirikli biraz :) Benden beter yani :)) Yok şekerin biraz yüksek gibi (sınıra yakın) yok kanın eksik gibi (yine sınırda) yok kızamık su çiçeği çıkarmışsın ama ne zaman bilemem kiiii ( ben diyorum çocukken geçirdim diye) tiroid testin eksik bir bakalım falan filan... test manyağı yaptı beni. Ama şimdi bende kara kara düşünüyorum hastanedeki dr a nasıl diycem ben özele gittim bu testleri istedi, aslında sizde doğum yapcam ama yinede takibi özelden yapcam diye eyvahedigeldismile
bebeekcim hayırdır cnm acile neden gitmek zorunda kaldın?eyvahedigeldismile
mrb canım hoşgeldin nasılsın?
açık pembe bi lekelenme oldu da canım endişelenip gitmiştim dr. şuan bi problem görünmüyo bebeğin yaşıyo dedi bol bol dinlen su iç dedi bende mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum canım
*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06
slm kızlar.. bol dualı ve sağlıklı günler dilerimm... nasılsınız.. bugün çok şükür iyiyim ben..perşembe günü dr. kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler duyarız..
olumunekankayizsmile hoşgeldin cnminş. hayırlı haberlerle gelirsin perşembeye*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06
slm kızlar.. bol dualı ve sağlıklı günler dilerimm... nasılsınız.. bugün çok şükür iyiyim ben..perşembe günü dr. kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler duyarız..
canm bnm hemen geçtimi dünde ben yaşadım öylebişi pembe ve kahv. arası az az şuan yok birkaç saattir çok şükür nedenmiş doktorun dedimi eyvahedigeldismile
*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06
merhaba hanımlar nasılsınız
yarın doktora gidicez inşallah görürüz minnoşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?