2011 Nisan Anneleri

Tmm canım üzülmem...Özele gideceğim canım ben bi de şu tahlillerim yapılsın istiyorum çünkü bende aşırı bi kansızlık var doktor ilaç verir belki de kullanırım diye düşünüyorum.Çünkü ilk aylarda demir eksikliği veya kansıklıkta ilaç kullanmak gerekiyormuş

canım siz giittinizmi doktora bilmiyorumkismile

evt canım ben 15 ağustosda öğrendim hamile olduğumu 18 ağustosda gittim 5+6 haftalıktı dr. keseyide kalp atışlarını da gördü ama ben duymadım 5hafta ssonra gel dedi ama ben kendi dr.uma gidicem bayramdaan önce yada sonra bekleyemem o kadar benim dr.um şehir dışında olduğu için başka dr.a gitmiştim

ben gayet iyiyim canım yaa..
çok şükür öyle dayanılamayacak ağrılarım filan yok..
mide bulantım falan da yok,ara ara karışıyor gibi oluyor ama ben geçiriyorum hemen..
şuana kadar gayet iyi geçirdim inş.böyle devam edeer...
heralde oğlum olacak,erkek erken hamilelikleri böyle rahat geçermiş boshayallersmile

çok şükür sende görmüşsün canım benim kendi doktorun bir başka oluyoropuyorumnanaktan

arkadaşlar listede kendimi okundu olarak ekledim. Allah kabul etsin...

canım maşallah aman Allah bozmasın ayyy ne güzel yaalkisalkisalkisalkisalkisalkis bende düşününce eğer sağlıklı olurda tamamına ererse erkek hissedyrm hep farketmez tek kucağımıza almak nasip olsunda

çok şükür sende görmüşsün canım benim kendi doktorun bir başka oluyoropuyorumnanaktan

haklısın canım ya dr.umdan çok memnunum ben inş gebelik takibimi yapmayı kabul eder çünkü bende polikistik over var onun tedavisi için gidiyodum dr.uma tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım ben im hamile kaldığım ay dr. konferansa gitti onun için görüşemedik ama biraz tereddütlüyüm çünkü ben dr.umun hiç gebe hastası olduğunu görmedim herkes tedavi kobtrol için geliyodu inş kabul eder de dr. aramak zorunda kalmameyvahedigeldismile

Kızlar 2011 Mart annelerinin topicine baktım az önce ne güzel cinsiyetler bile belli olmaya başlamış...bir de göbüşler büyümüş artık :))) Ben zaten göbekliydim her daim ama hamilelikte göbeğimin şekli değişti biçimlendi :) kilo artışı yok hala 61 ama şişkinlikten bazen göbek kocaman oluyor :))))

ne kadar güzel yaaa maaşallah bizim ne zamamn büyüycek bakalım göbüşler cinsiyetleri erken belli olan arkadaşlar var inş bizde erken öğreniriz hayırlıca sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da hiç önemli değil cinsiyeti Rabbim hepimize nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı:Saruboceq:

En iyisi bencede git. Hem özelde her türlü görürler :)))) olmadı vajinal:)) ay o vajinal olcak dedikleri an bendeki yusuf yusufları görmen lazımdı. Ama doktor örtüyü kaldırmadı bile. Alette çok fazla his vermedi. Yani çok korkulacak birşey değildi. Eşimi çağırdı doktor. Eşim çekindim içeri girmeye dedi bende sinirlendim neye çekiniyorsun heşeyi açıkta olan benim sana ne oluyor diye :)))) Herşey bebişler için valla. Dr kapısından geçmeyen ben ne hallere düştüm sırnaşık şey

ayyy inş. cnm doktor çok önemli hele aramak ta stresli bayağı :kedi:

Öyle tabikide canım ya ama nedense benim içime Erkek doğuyor. Severken oğluşum diye seviyorum valla kızsa fena bozuk atcak benimki kaydirigubbakcemile3 Birde bazı arkadaşlar demişerl erkek hamilelikleri başlarda rahat geçermiş diye benim rahat çok şükür...Neyse kısmet sağlıcakla gelsin,uzun ömürlü olsunda kuzum farketmez :CüvCüv:

Benimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.

zerdalcim bizim senle aramızda 1 gün var..
bizimkide çok şükür çok iyi geçiyor,benim dr. ilişki olabilir dedi..
bizde korkuyorduk ama araya soğukluk girmesini de istemediğimden
1 kez denedik :kedi:,çok şükür bir sorun olmadı...

ben zaten kilolu hamile kaldım,ama neyseki açık iştahıma rağmen
dikkat ediyorum henüz 400 gr.aldım..oda normal sanıyorum...

Canım ya benim iştahım çok fazla, sürekli açıkıyorum. Sürekli bişeyler yiyorum. Midenin ekşimesi için bal ye bakalım belki iyi gelir.

oof zerdal bende de aynı sorun var,iştahım gayet açık ve devamlı acıkma hissi oluyor..
ama kontrollü yiyorum yinede,bakalım ne kadar dayanabilecez?

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz a.s.
benim bugün midem bulanıyor kalktığımdan beri şu anda elma kemiriyorum canım hiçbişey yemek istemiyoreyvahedigeldismile
öğlen oldu maşallaah
elma çok iyi gelir canım iyi yapmışsın...inş.geçer biran evvel..

Yarın doktora gideceğim kızlar Allahın izniyle inş bebişimin kalp atışlarını duyarım ne olur bana dua edin tmm mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallaah kalp atışlarını duyarsın canım...bu sürede duyman lazım
ama eğer duyamazsan dr.a kulak ver sakın kendin başka şeyler düşünmee..
ama bence miniğin annesine merhaba diyeceek..işte ozaman gerçekten hissedeceksin...opuyorumnanaktan

canım zaten dr.muayeneden sonra senden testleri isteyecektir..tam kan sayımında
hemolobin değerin önemli,bende de demir eksikliği anemisi var yıllardır,hiç bitmez..
hamilelikte ne yapıcam diye hep düşünürdüm..değerim yine düşük çıktı ama dr.çok
sorun değil hamilelik için dedi..zaten 6-7.aylardan bebeğin kan hücreleri oluşurken demir hapı veriyorlarmış diye biliyorum...

canım çok hoş anlatmışdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya evet bnm doktorda örtüyü kaldırmadı sizede özeldeki doktorlae smear testi önerdimiCADIARZU

tabiki en başta hayırlısı olsun ama ben kız bebekleri pek severim kızım olsun istiyorum ama benimde eşiminde içimizden erkek geçiyo .

eğer bu teori doğğruysa benimki de erkek olur ama bünye meselesi galiba benim ablam mide bulantısı baş dönmesinden 6ay yattı hamileliğinde ama teyzesi kurban olsun bi tosunumuz oldu inş onun gibi bi oğlum olur maaşallah pek tatlı yavrummm

aayy ne güzeeel demek 1 aya kalmaz öğreneceez biz de boshayallersmile
bende aynen canım,zaten göbük vardı biraz şimdi de var ama ortada sert sivri gibi dimi...
benimde şişkinlikten 4-5 aylık gibi olduğum oluyor..:CüvCüv:

Ben Vajinal jel kullandığım için zaten mümkün değil, doktorum 16 haftaya kadar ilişki yasağı koydu, belki iyi halden daha erkene çeker zemuszemuszemuszemus

.

ya benim doktor tanıdık diye soramıyordum yasak mı değil mi diye.. demek jelden dolayı zaten yasak... iyi oldu bunu öğrendiğim..

bu arada kızlar c.tesi tekrar doktordaydım.. ikiz gebeliğim devam etmeyecek sanırım.. %10 şans verdi doktor atağa geçer belki dedi ama zormuş.. zaten ikiz gebelik taraftarı değil doktorum bu durumdan oldukça memnun anlayacağınız.. diğer bebişim çok sağlıklı şimdilik maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…