- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.401
balkupu...
kızlar herkeze merhabalar az da olsa bi göz attım geçmişe maşallah herkez iyi görünüyor bizde iyiz evdeyiz bu aralar ama fırsat bulamıyoruz nete girmeye bayağı cicşler alınmş ALLAH bebişlerimize güle güle giydirmeyi nasip etsin hepsini inşallah biz henüz şeker yükleme testi yaptırmadık yılbasından sonra dr gitcez ozaman isteyecek herhalde dr muz onun haricinde iyiz çok şükür bebişim hareket ettikçe daha iyi oluyorum hadi öpt hepinizi görüşürüz...
slm cnm nezamandır net göremiyoruz seni..iyiy olmanıza sevindim...
iyiz cnm çok şükür yılbaşı dolayısıyla bazı çalışmalara katılıyorumda bakalım bu perşembe yine başlıyacak 31 aralığa kadar sonrasında hep evdeyiz yine inşallah sen nasılsın çarşamba kontrolünüz varmıs sanırım ohh ne güzel görcen yine yakışıklını...
kizlar sanki nesef alamiyorum gibi hissediyorum.iki gögsümün arasina bir top var gibi nesef almami engelliyo,biraz gecer gibi oluyo gene tekrarliyo( sizlerdeböyle bir problem yasiyomusunuz??
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dun aksam bızım ontrolumuz vardı cok sukurkı hersey yolunda.kızım 490 gr olmuş boyuda 22 cm.detaylı ultrason yapıldı hersey normal cok sukur.kızım kıvıs kıvış hiç durmuyordu yerınde.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dun aksam bızım ontrolumuz vardı cok sukurkı hersey yolunda.kızım 490 gr olmuş boyuda 22 cm.detaylı ultrason yapıldı hersey normal cok sukur.kızım kıvıs kıvış hiç durmuyordu yerınde.
günaydın canım maaşallah kızına kocaman olmus yerim ben onu:)))
maşallah cnm kocaman olmuşbenim kontrole 4 gün var geçmek bilmiyo zaman
kuzum benım ellerını kollarını ısırmak ıstıyorum
Cnm merhaba bende senin gibiydim aşırı çikolata yiyordum etrafımdakiler yemememi söledi. bende bunu druma sordum. drumda yanı şeyi söledi aşırı çikolata tüketmek bebiş için ii değilmiş. istersen nettende bi araştır ya da druna sor. hem hiç bir faydası yok bebeişe sadece bize kilo ve yağ olarak geri dönüo. ben bu isteğime şöle bi çözüm buldum. ya halley ya da gofret yiyorum böleleşkle aşırı çikolata tüketmiş olmuom. bunuda hergün yapmıom çok cnm istediğinde tüketiom.Bu arada şeker komasına giricem ben yakında.Hergün 2 tane çikolata yenir mi? Valla dayanamıyorum canım istiyoooo
Cnm merhaba bende senin gibiydim aşırı çikolata yiyordum etrafımdakiler yemememi söledi. bende bunu druma sordum. drumda yanı şeyi söledi aşırı çikolata tüketmek bebiş için ii değilmiş. istersen nettende bi araştır ya da druna sor. hem hiç bir faydası yok bebeişe sadece bize kilo ve yağ olarak geri dönüo. ben bu isteğime şöle bi çözüm buldum. ya halley ya da gofret yiyorum böleleşkle aşırı çikolata tüketmiş olmuom. bunuda hergün yapmıom çok cnm istediğinde tüketiom.
ah canım ya dualrım seninle 5 saat uzun süre yaa allah sabır versin canımcım ya . inşallah iyi haberlerle gelirsin oğlusunda sendde çok myutlu olurusunuz
günaydıınnn kızlarrr
kocişi gönderdim geldim
nasılsınız?
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?