- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.421
efet cnm belli cinsiyetimiz. ama listeye yazılmamış özeldende msj atmaya izin vermediğinden öle boş kaldı. oğluşum olcak inş teyzesi. ben baya sorunlu geçiriom böbreklerimde taş çıktı. 3kere hastaneye yatıp çıktım 20 lt serum yedim. bide çalışınca zor oluyor. aşırıda kilo aldım 12 kg.bu gidişle 25 kg doğuma gidicem sanırımmerhabaa canım nasılsın bende dün listeye baktığımda seni aklımdan geçirmiştim. nerde acaba hiç denk gelmedim diyrdum. günlerimiz aynıydı ya seninle o yüzden listede al alta isimler.. bu arada sizin cinsiyet belli miydi?
hoşgeldn canım...:) kızlar biz bişeyler yiyip geliyoruz. 10 dkya dönerim:)))
kızlar günaydınnn
bu hafta çok yoğun olacakçokk çalışmam lazımm çoookk bir de perşembe günü bursaya gidiyorum perşembe cuma giremem nete fırsat bulmuşken yazayım dedim
Kızlar Günaydın...
Birşey soracaktım, Kızımı seviyorum, okşuyorum, konuşuyorum ve baya dil döküyorum ama bana tepki vermiyor... Babası geliyor sadece elni karnıma koyarak, "kızım ben geldim..." diyor, başlıyor bizimki kıpraşmaya dönmeye vs. Tepki veriyor Babasına...Ya tamam anladım kızlar babacı olur da daha anne karnındaykene hemen belli ediyorlar... :) Kıskanmaya başlayacağım sonu bu olacak...
Sizde de böyle oluyor mu???
hoşbulduk cnm
afiyet olsunn
günaydınn
aman dikkat et cnm yorma kendini fazla.
günaydın cnm
valla kızlar hep babaya düşkünler.benim dayımın kızında böle olmuştu annesine tepki vermiyodu pek ama babaya elini koyunca bile tekmikler atıyomuş.
bizdede tam tersi oğlum bana tepkiler veriyo tam babamızı çağırıyorum gel baya kudurdu diyorum o gelip elini koyunca duruyo bizim sıpa.
canım maşallah prensesine büyütmüşsünkuzum benım ellerını kollarını ısırmak ıstıyorum
sağol canım. herkes öylemi bilmiyorum ama benim üstüme bi tembellik çöktü. hiç çalışasım sabahın köründe kalkıp işe gelesim yokbebiş olunca napcaksam benim için evde televizyonun karşısında şöyle kocaman bardak bir süt iç keyif yap
Günaydın kızlar, şeker yüklemesinden bahsedilmiş benimde 50 gr şeker yüklemem 142 çıktı yani sınırda, doktorum 100 gr lık ta yaptırmamı önerdi çok zordu 5 kez kan verdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Benim bebek haftasına göre 10 gün kadar büyük çıkınca doktorum erken yaptırmamı önermişti iyide oldu. Yalnız 50 glık yükleme sınırda çıkınca hemen yediğime içtiğime dikkat ettim halada devam ediyorum. Mesela artık beyaz ekmek yerine kepek ekmek yiyorum, şireli tatlı, nutella, çikolata yemiyorumki bunları çok abartmıştım yerine sütlü tatlı yiyorum. Pirinç pilavı yerinede bulgur pilavı yiyorum. Hem bu durumun kilo alma hızımada çok faydası oldu 10 gündür kilo almadımŞekeri yüksek çıkan arkadaşlara tavsiyemdir.
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın cnmmm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
Herkeze iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum.
cnm çok saol tavsiyelerin için.
benim 50 gramlık 170 çıktı yarın 100 gramlık yapılıcak 5 saat sürücek dediler banada nasıl dayancam açlığa bakalım.
bu arada cnm kepek ekmeği yeme derim çünkü demir eksikliği yaptığını duymuştum.bana diyetisyenim gebelere tam buğday ekmeği veriyoruz sende ondan ye dedi.ama ben son 1 aydır sapıttım beyaz ekmek yiyorum.ondan böle oluyo zaten.
canım gezdikten sonra benide özelden bilgilendirisen sevinirim.canım çok portatif bebek arabaları var artık,dün gördüm alışveriş merkezinde üstü puset olarak çıkıyor altınıda katla koy,çok sevimli birşeydi.Gidip bakmak lazım internet sitesinden bakmakla anlaşılmıyor.Ben bu hafta bakıcam araştırıyorum bende nerden alabilirim diye.Havuzlu handa var ama çok seçenek yok.
pendiğe yakın mı canım orası ve bebek arabası her çeşit marka varmı chicco falan.fiyatları hakkında biraz bilgi veririmisin?cnm unkapanında var saraçhanede yani..her marka çeşit ve nakitte inanılmaz indirim yapıyolar... ben park yatak aldım kraft marka öneririm en iyilerinden bence.. estetik görüntüsü var..babylife aldım ben çok memnunum ve çok beğendim...aklında bulunsun
...
inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım.bende bu hafta içi gideceğim yüklemeye.inşallah kimsede sorun olmaz allahın izniylekızlar ben bugün şeker yüklememin sonucunu aldım malesefki çok yüksek dedi doktorum.
normalde 140 olması gerekirken benimki 170.
yarın sabah tekrar gidicem aç karnına bu sefer önce açlık kan şekerime bakılcak sonrasında 100 gram yükleme yapılıcak ve 1 er saat arayla 3 kere kan alınıcak yani delik deşik olacak kolum.
yaklaşık 5 saat sürücekmiş nasıl dayanıcaz bakalım.
inşallah bu yüksek çıkmaz yoksa dahiliyeye yönlendiricem dedi doktorum.
dua edin kızlar benim ve oğlum için.
günaydın cnmmm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
selam dünyanın en özel en güzel annelerinasılsınız?ben dün internette biraz park yatak ve bebek arabası araştırması yaptım diye sabaha kadar rüyamda bunları gördüm
bilinçaltıma yerleşti sanırım.
hoşgeldin cnm dün demekki bayağı etkilenmişsin araştırmalarında buldunmu bari istediğin gibi bişi yada birfikir oluştu mu?
hoşbulduk canım.hayırrr tam olarak bulamadım aradığımı ama fikir oluştu.bebek arabası konusunda detaylı bilgiye sahibim artık ama aradığını bulmak zor ve internette fotolar bana güvenilir gelmiyor.gerçeğini görmem gerek işte.
keşke kocaman bir alan olsa içinde her aradığın marka herşey olsaa ne güzel olurdu
ya pendiğe uzak demekki ama araç var götürürlerde bizi.ama gerçekten aradığımı orda bulurmuyum acaba?Günaydınnn
Güleysacım Esranın bahsettiği saraçhane pendiğe yakın değil maalesef
özel aracınız varsa 45 dk da orda olursunuz oda trafiğin durumuna bağlı
ŞEker yüklemesi sonucu kötü çıkan arkadaşlar inşallah 100lük şekerde sorun çıkmaz
Bende de çıkacakmış gibi hissediyorum15 ocakta yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı
Bende beşik yerine park yatak almaya karar vermiştim iki tane park yatağa bakıyordum
biri indirime girmiş 180 TL den 98 TL ye düşmüş diğeri de 240 TL
hangisini alsam karar veremedim sizde bi bakarmısınız
Hepsiburada.com : Maxıma Titreşimli,Müzikli,Işıklı Letto Yatak | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?