- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.561
mrb canım iyiyiz sen nasılsın inş görürsün yavrunu :Saruboceq:
hoş buldum benimde 6. haftada oldu şükür 2 gün sürdü ve geçti hemen kendimi doktora attım ve herşeyin yolunda olduğunu, yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen ben halen yatıyorum doktor gerekirse 9 ay yatacaksın dedi. te bebişlerimiz iii olsunda yatarız sanki ne olcak rabbim onları korusun :Saruboceq:mrb canım hoşgeldin nasılsın?
açık pembe bi lekelenme oldu da canım endişelenip gitmiştim dr. şuan bi problem görünmüyo bebeğin yaşıyo dedi bol bol dinlen su iç dedi bende mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum canım
merhaba hanımlar nasılsınız
yarın doktora gidicez inşallah görürüz minnoşu
*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06
slm kızlar.. bol dualı ve sağlıklı günler dilerimm... nasılsınız.. bugün çok şükür iyiyim ben..perşembe günü dr. kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler duyarız..
*papatya*, angel74, bebeek, denizcim, dscopur, KATARA_ANG, kelebek01, nisa_86, zynp06
slm kızlar.. bol dualı ve sağlıklı günler dilerimm... nasılsınız.. bugün çok şükür iyiyim ben..perşembe günü dr. kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler duyarız..
hoş buldum benimde 6. haftada oldu şükür 2 gün sürdü ve geçti hemen kendimi doktora attım ve herşeyin yolunda olduğunu, yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen ben halen yatıyorum doktor gerekirse 9 ay yatacaksın dedi. te bebişlerimiz iii olsunda yatarız sanki ne olcak rabbim onları korusun :Saruboceq:
sağol canım sanada
aman bendede bugün bi halsizlik var sorma, tansiyonum düşüyo sürekli
doktoruma sordum daha öncedende düşüğe alışkınsan bişe olmaz dedi
ama sürekli yatasım var
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin.
bu arada listeyi önlerden kopyalamışsın.
son hali diye yayınlamıştım ben
birazdan düzeltip tekrar geçim.
Denizcim yarınmı gidiyorsun kalp atışları için :ecrin_bebek:
Bende yarın gidicem heyecanlıyım :ecrin_bebek: hayırlısıyla duyarız inşallah
denizcim hayırla duy bebişinin pıt pıtlarını:dance:Canımm evt yarın gideceğim allah izin verirse inş duyarım bebişimin kalp atışlarını...İnş bekleyen herkes duyar valla duyunca içim çok rahatlayacak:CüvCüv:
Oyun oynuyordum netten ona dalmışımdelikafadulden
Canımm evt yarın gideceğim allah izin verirse inş duyarım bebişimin kalp atışlarını...İnş bekleyen herkes duyar valla duyunca içim çok rahatlayacak:CüvCüv:
Oyun oynuyordum netten ona dalmışımdelikafadulden
Duaları okuyan herkesin ağzıla kalbine sağlık.
Benim de dünden beri mide bulantım azaldı gibi. Huzursuz oldum. Aksi bişey mi var diye kuruntu yapıyorum. Cumartesi günü kontrolüm var. O zamana kadar başka bir dr'a da gitmek istemiyorum. İnşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?