2011 Nisan Anneleri

canım aynı kuruntudan ben de de var fazlasıyla.. perşembe günü kontrolüm var.. öle zor geçti ki zaman? hala da 2 gün nasıl olcak bilmiyorumeyvahedigeldismile

İnş yarın ikimiz de güzel haberler veririz tatlım ben de erkenden gideceğim aç olarak bakalım hayırlısıyla mutlu bi şekilde döneriz inş:Saruboceq:

Canım benim de sabah bulantım vardı 1 tane elma yedim biraz rahatladıktan sonra kahvaltı ettim.Simit yedim ii geldi tavsiye ederim susamla aran nasıl bilmiyorum ama:bbo:

Kuruntu yapıyosun / yapıyoruz :teselli:
9 ay böyle mi olacak acaba benneyaptımki

İnşallah denizcim :1hug:

Bende şeftali yedim ama elma iyi geliyosa onuda yerim
simitide çok severim, ama dışarıdan bişi yememeye özen göstermeye çalışıyorum,
tabi canım çekince mecbur yicem kaydirigubbakcemile3

Ben de çıkıyorum öğleden sonra kuaföre gideyim de azcık kendime geleyim bari yawwkafamçokkarıştıYüzüm gözüm değişti valla evde durmaktan:1ninca:
Kendinize ve bebişlerinize ii bakın grş kızlar:teytey::teytey:

Allahım canım benim panik yapma daha sen 7.haftada değil misin??Millet bulantımız olmasın diye dua eder sen huzursuz ediyorsun kendini.Dinleme kendini canım benim ...Belki miniğin annesini üzmek istemiyordur

İnşallah öyledir. Dün afedersin öğürüp öğürüp bugün hiçbirşey yok gibi kalkınca bir an n'oluyor dedim.

canım aynı kuruntudan ben de de var fazlasıyla.. perşembe günü kontrolüm var.. öle zor geçti ki zaman? hala da 2 gün nasıl olcak bilmiyorumeyvahedigeldismile

Aynen bana da geçmiyor. Benim de perş. günüydü aslında. Eşimin işi yüzünden cumartesiye aldık. Neyse o kadar dayanan 2 gün daha dayanır diyorum.

Kuruntu yapıyosun / yapıyoruz :teselli:
9 ay böyle mi olacak acaba benneyaptımki

Yok canım 9 ay böyle olmuyor tabi. Hareketlerini hissedince hepsi anlamını yitiriyor.

işimiz var vallaguclubacismile ben çıkıyorum kızlar.. biraz dinlenicem sabah çok erken kalkttım.. sonra da işlerim var.. geliirm yine.. görüşürüz..:hulya:

Görüşürüz a.s.

Güle güle denizcim a.s.

Bende biraz yürüyüşe çıkıcam bayanssulusmile

grş şekerim süslen püslen bakalım
sende iyi bak bebişine ve kendineyerimseniben

Doktor yasak dediya eşimde duydu oyüzden oda yakın olmuyor.
Ay çok şükür sendemi açıkıyorsun, normal mi değilmi diye düşünmeye başlamıştım. Çok acıkıyorum ben.
kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii

Biz dr, çevirdede gördüm yavrumu, ah yavrum benim demişim.

Jel içerde kuruduğu için zaten ilişki mümkün değilmiş. Doktorum aynen şunu dedi, OOO sen oraya betonu dökmüşsün, tamam zaten istesenizde olmaz :1shok: diyorum sana bu jel feci bişey yaa, rahim ağzım betonla kaplı delikafadulden

Biliyosun banada 2 tane embriyo yerleştirilmişti, biri tuttu, benim doktorumda tek gebelik taraftarı, hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun demekten başka çaremiz yok. Sağlıkla gelsinlerde varsın tek olsun napalım.

nisacım cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer.
bol bol dinlen cnm.

kabızlık sorunu biraz bende var çok meyve falan yiyip gerektiğince su içmediğimden olabilir die düşünüyorum ben inş yaşamazsınız böyle problemler

kabızlık sorunu bende hat safhada malesef.bazen zor durumda kalınca duphalac içiyorum ama malesef oda beni mahvediyo.hem ishal yapıyo hemde istifra ettiriyo.nasıl olcak bilmiyorum valla.

Yarın doktora gideceğim kızlar Allahın izniyle inş bebişimin kalp atışlarını duyarım ne olur bana dua edin tmm mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm inşallah duyarsın miniğinin güm güm atan kalbini.müthiş bi duygu.
rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah.

hoşgeldin aramıza.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

selam kızlar ben geldim; doktorumuz izne yarılınca biz de biraz uzattık tatili gitmişken.yarın işbaşı yapıyormuş doktorum.o yüzden bebeğimizin kalp atışını duyamadık henüz.bu cumartesi gidicez eşimle birlikte kısmetse. ama korkuyorum kızlar; çok halsizim aşırı derecede.bi de geçen gün ayağımla eşya kutusunu ittim eğilmeyeyim diye acayip sancım oldu sonra azaldı ama ara ara bir gün sürdü.şuan yok ama çok korktum inşallah bişey olmamıştır.hayırlısıyla bi cumartesi gelse de kalbini duyabilsem meleğimin.
bu arada yarın ben de işbaşı yapıyorum; bu halsizlikle ne yapıcam bilmem.siz de var mı bu haller???
işteyken nete giremiyorum pek akşamları girmeye çalışırım...
hepinize sevgiler :))))

Herkese merhaba
Ben aslında biir süresir mart annelerindeyim çünkü son adetime göre doğum 30 mart gözüküyordu
Fakat 23.08 de doktora gittiğimde bebişim 7+0 çıktı doğum tarihide 11 Nisan göründü ve maalesefe henüz kalp atışlarını duyurmadı bize
28 inde gel tekrar dedi doktor , gittik kese büyümüş, bebiş büyümüş ama kalp atışını yine göremedik vajinal bakmasına rağmen ama doktor muhtemelen geç döllenme olmuş dedi.
Vajinal ultrasonla bakarken bana dediki kesenin çevresi çok düzgün, bebeğe ait hücreler çok sağlıklı gelişme var dedi, 7+5 olmuş dedi, haftaya cumartesi gel büyük ihtimalle görücez kalp atışlarını dedi
4 gün var doktora gitmem, inşallah görürüz artık kalp atışlarını

Cumartesi doktora gidip geleyim o zaman istiycem beni listeye eklemenizi

slm güzel anneler nasılsınız geçmişi okumadan geldim bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıyolarmı diye yarında kan tahlili yaptırıcam onda nasıl çıkıcak bakalım

benim ikiside tutmuş ama biri az gelişti... korkum öbürüne zarar vermesin.. yoksa tek çift takılmam... yalnız daha gebelik testi yapmadan evvel transferden sonra iki sabah arka arkaya gözümün öüne rahime tutunmuş iki embriyo görüntüsü geldi.. dedim ki bunlar ikiside tutundu galiba... gerçektende doktorda ikizlikleri gördük.. daha sonra bu hissim kayboldu.. çok enteresan değil mi... Allah sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirmemizi nasip etsin inşallah.. diğeri sorunsuz devam eder inşallah... şimdide ya onunda kalbi durursa korkusu yaşıyorum... korkacak ne çok şey varmış.. kucağımıza alınca ne halt edeceğiz bilmiyorum.. çocuk ağlar ben ağlarım herhalde :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…