- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.581
canım aynı kuruntudan ben de de var fazlasıyla.. perşembe günü kontrolüm var.. öle zor geçti ki zaman? hala da 2 gün nasıl olcak bilmiyorumeyvahedigeldismileDuaları okuyan herkesin ağzıla kalbine sağlık.
Benim de dünden beri mide bulantım azaldı gibi. Huzursuz oldum. Aksi bişey mi var diye kuruntu yapıyorum. Cumartesi günü kontrolüm var. O zamana kadar başka bir dr'a da gitmek istemiyorum. İnşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
İnş yarın ikimiz de güzel haberler veririz tatlım ben de erkenden gideceğim aç olarak bakalım hayırlısıyla mutlu bi şekilde döneriz inş:Saruboceq:
Benimde için çok rahatlıcak :ecrin_bebek:
kalp atışlarını duyduktan sonra gereken testler yapılacak, oyüzden sabah erkenden aç gidicem kaydirigubbakcemile2
Sabahtan beri midem bulanıyordu şimdi biraz rahatladım şimdi kahvatı edicem, biraz bişiler yiyebilsem bari cokacimcoook
Duaları okuyan herkesin ağzıla kalbine sağlık.
Benim de dünden beri mide bulantım azaldı gibi. Huzursuz oldum. Aksi bişey mi var diye kuruntu yapıyorum. Cumartesi günü kontrolüm var. O zamana kadar başka bir dr'a da gitmek istemiyorum. İnşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
İnş yarın ikimiz de güzel haberler veririz tatlım ben de erkenden gideceğim aç olarak bakalım hayırlısıyla mutlu bi şekilde döneriz inş:Saruboceq:
Canım benim de sabah bulantım vardı 1 tane elma yedim biraz rahatladıktan sonra kahvaltı ettim.Simit yedim ii geldi tavsiye ederim susamla aran nasıl bilmiyorum ama:bbo:
Kuruntu yapıyosun / yapıyoruz :teselli:
9 ay böyle mi olacak acaba benneyaptımki
Allahım canım benim panik yapma daha sen 7.haftada değil misin??Millet bulantımız olmasın diye dua eder sen huzursuz ediyorsun kendini.Dinleme kendini canım benim ...Belki miniğin annesini üzmek istemiyordur
canım aynı kuruntudan ben de de var fazlasıyla.. perşembe günü kontrolüm var.. öle zor geçti ki zaman? hala da 2 gün nasıl olcak bilmiyorumeyvahedigeldismile
Kuruntu yapıyosun / yapıyoruz :teselli:
9 ay böyle mi olacak acaba benneyaptımki
işimiz var vallaguclubacismile ben çıkıyorum kızlar.. biraz dinlenicem sabah çok erken kalkttım.. sonra da işlerim var.. geliirm yine.. görüşürüz..:hulya:
Ben de çıkıyorum öğleden sonra kuaföre gideyim de azcık kendime geleyim bari yawwkafamçokkarıştıYüzüm gözüm değişti valla evde durmaktan:1ninca:
Kendinize ve bebişlerinize ii bakın grş kızlar:teytey::teytey:
Ben de çıkıyorum öğleden sonra kuaföre gideyim de azcık kendime geleyim bari yawwkafamçokkarıştıYüzüm gözüm değişti valla evde durmaktan:1ninca:
Kendinize ve bebişlerinize ii bakın grş kızlar:teytey::teytey:
LİSTENİN SON HALİ
angel_eda...........................100 Okundu..Allah kabul etsin..
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100 Okundu...Allah kabul etsin
bebeek ..............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
Nisa_86 ..............................400 Okundu.. Allah kabul etsin..
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500 Okundu...Allah kabul etsin..
dreamer 35 ........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
esrayagmur......................... 50 Okundu...Allah kabul etsin..
esmakoker8585....................100
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4444
Ne zaman son arkadaşlar benim daha var
Yok canım 9 ay böyle olmuyor tabi. Hareketlerini hissedince hepsi anlamını yitiriyor.
Doktor yasak dediya eşimde duydu oyüzden oda yakın olmuyor.
zerdalcim bizim senle aramızda 1 gün var..
bizimkide çok şükür çok iyi geçiyor,benim dr. ilişki olabilir dedi..
bizde korkuyorduk ama araya soğukluk girmesini de istemediğimden
1 kez denedik :kedi:,çok şükür bir sorun olmadı...
oof zerdal bende de aynı sorun var,iştahım gayet açık ve devamlı acıkma hissi oluyor..
ama kontrollü yiyorum yinede,bakalım ne kadar dayanabilecez?
kızlar geçen hafta acile gittiğimde bana da alttan baktı dr. benim canım çok yandı yaa ekranı çevirinde bende görüyüm yavrumu bile diyemedim o kadar yanii
:asigim: 16. haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başlıyoruz sanırım
ya benim doktor tanıdık diye soramıyordum yasak mı değil mi diye.. demek jelden dolayı zaten yasak... iyi oldu bunu öğrendiğim..
bu arada kızlar c.tesi tekrar doktordaydım.. ikiz gebeliğim devam etmeyecek sanırım.. %10 şans verdi doktor atağa geçer belki dedi ama zormuş.. zaten ikiz gebelik taraftarı değil doktorum bu durumdan oldukça memnun anlayacağınız.. diğer bebişim çok sağlıklı şimdilik maşallah...
kabızlık sorunu biraz bende var çok meyve falan yiyip gerektiğince su içmediğimden olabilir die düşünüyorum ben inş yaşamazsınız böyle problemler
Yarın doktora gideceğim kızlar Allahın izniyle inş bebişimin kalp atışlarını duyarım ne olur bana dua edin tmm mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar 2 yıldır mart annelerini takip ediyorum 17 aylık bir oğlum var ikinci yolda ve nisan bebeği olacak inş.
sat tarihim 22 temmuz muhtemel doğum taihi 28 nisan. tabi ilki sezeryan olduğu için 22 nisan filan olur herhalde
şimdilik bu kadar görüşmek üzere..
Jel içerde kuruduğu için zaten ilişki mümkün değilmiş. Doktorum aynen şunu dedi, OOO sen oraya betonu dökmüşsün, tamam zaten istesenizde olmaz :1shok: diyorum sana bu jel feci bişey yaa, rahim ağzım betonla kaplı delikafadulden
Biliyosun banada 2 tane embriyo yerleştirilmişti, biri tuttu, benim doktorumda tek gebelik taraftarı, hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun demekten başka çaremiz yok. Sağlıkla gelsinlerde varsın tek olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?