- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.901
cnm 4444 ü dağıtıyoruz..kaç tane okumak istersen
kizlar yarin benim ultrason randevum var.dua edin bebisim iyi olsun.bundan baska ultrason randevum olmuycak cunku.baska goremiycem bebisimi.ins.sagliklidir.allah hepimiin bebislerinin saglikli olmasini nasip etsin.baska bisiy istemiyorum.zayif olsun,dogumumuz zor olsun ama bebislerimiin sagligi yerinde olsun.en onemlisi bu.dr.donusunde biraz alisveris yapicaz.benm koca bu aralar iyiyken biraz faydalaniyim bari dimi ama.
cnm 100 taneyse o kadar o oku..bitirsisen 1 ocağa kadar istersen veririm yine... sen bilirsin...bana diğer sayfada 100 yazılmış ta oyüzden dedim..bilmem farketmez..fazla olmsa iyi olur aslında..okul ve kız var ya canım..sen ver işte bişey be canım:)
kizlar yarin benim ultrason randevum var.dua edin bebisim iyi olsun.bundan baska ultrason randevum olmuycak cunku.baska goremiycem bebisimi.ins.sagliklidir.allah hepimiin bebislerinin saglikli olmasini nasip etsin.baska bisiy istemiyorum.zayif olsun,dogumumuz zor olsun ama bebislerimiin sagligi yerinde olsun.en onemlisi bu.dr.donusunde biraz alisveris yapicaz.benm koca bu aralar iyiyken biraz faydalaniyim bari dimi ama.
canım inşallah bebişin sağlıklı sıhhattlidir..allah sağlıklı şekilde de kucağına almayı nasip etsin..ama niye son..yurtdışındamısın sen..
bende 24 te evlendim.ama 5 sene cocuk yapmamamizin sebebi kendimi cocuk olayina hazir hissedemiyodum.cok cocuk sevmezdim ben yda cocuk sevmemekte degilde o aglama sesini kaldiramiyodum sinir oluyodum.iste anca 5 senede hazir oldum Allahimda ilk denenemizde egeyi bize armagan etti.simdi memnunun iyiki var diyorum.canim oglum benim.ama yinede cabuk sinirlenen bir anneyim ki oglumbaska cocuklara bakarak cok ta uslu.Rabbim dagina göre kar verir dedikleri bu olsa gerek..
kizlar ben ilk gebeligimde hic dr.a felan gitmezdim.bu testlerden felan hic yaptirmamistim.en fazla 5 defa dr.a gitmistim.ama hep dua ederdim.allahima.kizimda cok saglikli dogdu.4 kilo,boyda 54 cm di.cok usluydu yavrum.hic yirtigim felanda olmadi.hic biyerim catlamadi.oyle krem yag felanda kullanmadim.normal dogum yapmistim.allttan dikisimde yoktu.ikindi ezaninda dogmustu kizim.tum hastane sasirmisti cunku bir saat icinde kizimi dogurmustum.ama cok namaz kilar dua ederdim.
saol cnm bakalım bide onu deneyelim ya yrn dr gitcez ama ilaç almak istemiyorum şimdiye kadar hiç almadım şimdiden sonrada inşallah ilaç falan almadan atlatırız...ay canım hadi inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.biraz uzun sürüyor 100lük arada su bile içilmiyorallah kolaylık versin. bu arada geçmiş olsun ben geçen hafta öyleydim atlattım şükür bal ve pekmez takviyesiyle ama gel gör ki bundan sonra onlarda yasak şeker nedeniyle inş bir daha hasta olmam
canım güzel olan herşey yasak...aslında doktor her gittiğimde makarna,pilav,tatlı,beyaz ekmek,kızartmadan uzak dur diyordu ama şimdi işi biraz daha sıkılaştırcam sanırım. tatlı krizine girmemeyi umuyorum şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım
canım geçmiş olsun pekmez limon karabiberde iyi geliyor onu dene istersen. ıhlamuru eksik etme içine elma tarçın limon ne bulursan at kaynat. 1 haftada ancak toparlarsın ama bunu unutma sık dişini dinlen elinden geldiğince
cnm benim geçmiş olsun...allah acil şifa versin...hamişlikte hiç istenmiyo hastalık vallahi..
teşekkür ederim esracığım evt öyle valla ay bide öksürük çk kötü öksürdükçe bebişe bi zararı olacak diye çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla atlatırız bunuda...
anam dünüşüm benim ya şımarttın beni utandırdında..o ne öyle şow yapmışsın resmen.. geldim bebem...kaynanamdayım 2 gündür..kadın feci beli bi tuttu zati bi sorunu var belinden makineye bardak dahi atamıyo..inan kahvaltı akşam yemeği yok bulaşık diz öyle böyle yardım etmeye çalışıyorum...şimdide burda kalıcam iyi olana kadar... notbook u aldım evden odamdayım..artık döndüm topikteyim
anlıyorum canım..ben de çocuk istemiyordum aynı zamanda..bende de doğum korkusu aşırı şekilde vardı..hamile kaldığımda da bu çocuğa nasıl bakıcam ben diye çok endişeleniyordum..ama doğunca herşey çok güzel oldu..ama işte ben de çok asabiyim..herşeye çok çabuk kızıyorum..yavrum benden çok korkuyor..babasını benden çok fazla seviyor..
kızlar hepinizi çok öptüm..kayınalidede kalıyorum..malum hasta die....yarın kahvaltıyı ben hazırlarım..temizlik için kadın gelcek 9 gibi...annemde hastaneye gidicez..işlerim olur illaki..geç kalmim.. çok öptm tekara sizleri..
TEFRİCİEYE ALMAYAN ARKİDİŞLER...ALIN LÜTFEN
kizlar ben ilk gebeligimde hic dr.a felan gitmezdim.bu testlerden felan hic yaptirmamistim.en fazla 5 defa dr.a gitmistim.ama hep dua ederdim.allahima.kizimda cok saglikli dogdu.4 kilo,boyda 54 cm di.cok usluydu yavrum.hic yirtigim felanda olmadi.hic biyerim catlamadi.oyle krem yag felanda kullanmadim.normal dogum yapmistim.allttan dikisimde yoktu.ikindi ezaninda dogmustu kizim.tum hastane sasirmisti cunku bir saat icinde kizimi dogurmustum.ama cok namaz kilar dua ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?