2011 Nisan Anneleri

canim ek gidaya ben 6.ayinda baslamistim.ek gidalarda az aza ver.1 yasina kadar tam doymasin.o zaman gece boyunca seni emer.herseyi veriyodum ama azar azar.ekmek hic vermiyodum denilebilir.kahvaltida oda cok az.mesela corba ben icine ekmek koymuyodum.alacagi vitamini aliyodu zaten ama sonra hemen acikiyodu.mecbuir emiyodu beni

arkadaslar ben yeni bir dizi kesfettim kizim nerede diye.sizde izliyomusunuz.yada tavsiye edebileceginiz dizi varmi.malum burda boyle vakit geciriyorum.

o diziyi merak ediyordum..ne zaman başladı..hangi kanalda..ben yaprak dökümü, kanıt, fatmagülün suçu ne, hanımın çiftliğini izliyorum..hepsi de çok güzel..yeni başlayacak diziler var şüphe ve muhteşem kanuni mi ne onlar da güzele benziyor..

canim atv de cikiyo.cuma gunleri.cok guzel ama.yaprak dokumunun yerine gecicek diyolar.2.bolumu izlendi bu hafta.birde show tv de ocak ayinda adini feriha koydum basliycakmis.cok guzel bi diziye benziyo.tanitimini izledim.

kızlar ya..ben geçen gün doktora gittiğimde suyum biraz fazla çıktı..doktor şimdi beni sıkı takibe aldı 2 hafta sonra tekrar gidicem..nedeni belli değilmiş..ama erken doğuma sebep olabilirmiş..korkuyorum..

seninki o kadar gene emmis benimki hic emmedi( gögüs ucum yoktu.emmeyi ögrensin diye sirf bu yüzden 1 hafta kaldik hastanede eve ciktim gene emmedi.ki doktor evede ebe yazmisti 10 gün kadin kontrole geldi ama adin bile emmeyi istemedigini görünce zorlama diye biraktirdi.kafasiyla nasil geri ittiriyodu kendini.pompoyla anca 3 ay cektim verdim ama sonrasinda azalarak kalmadi sütümde..
maşallah güzel de emmiş..benimki 9. ayında emmeyi bıraktı..ne yaptıysam emziremedim..

kızlar ya..ben geçen gün doktora gittiğimde suyum biraz fazla çıktı..doktor şimdi beni sıkı takibe aldı 2 hafta sonra tekrar gidicem..nedeni belli değilmiş..ama erken doğuma sebep olabilirmiş..korkuyorum..

canim hic korkma.bu aylarda su azligi olabilir.fazlaligida olabilir.bebek 1 hafta onden veya 1 hafta geriden gelebilir.bunlar gebelikte gorule normal seyler.icini ferah tut.heps normale doner.

seninki daha da zormuş canım ya..bebeğin aslında 4 ay emmesi yeterliymiş..hemşireler öyle demişti bana..ama 2 yaşına kadar emzirmek en güzeliymiş..

skorpion canim.sizin orda mutlaka vardir.bubchen ben burda aradim bulamadim bebek icin.tr de vardi.bebekler icin cok uygun bir urun.hemd organik.icinde hic katki maddesi yok.bulabilirsen sende kullanmani tavsiye edrim.POLYANNA SENDE KULLAN CANIM.TR.DE VAR.

YA KIZLAR BENIM SASIRDIGIM KONU NE BILIYOMUSNUZ.su amerikali kadinlar gebelikte bile hep hazir yiyeceklerle besleniyolar.alkol ve sigara iciyolar.bizim gibi beslenmiyolar yani.ama bebekleri saglikli doguyo.bu arada ben sigarayi artik icmiyorum.

YA KIZLAR BENIM SASIRDIGIM KONU NE BILIYOMUSNUZ.su amerikali kadinlar gebelikte bile hep hazir yiyeceklerle besleniyolar.alkol ve sigara iciyolar.bizim gibi beslenmiyolar yani.ama bebekleri saglikli doguyo.bu arada ben sigarayi artik icmiyorum.

gerçektenmi..şaşılacak şey..bi kanalda hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var..kadınlar gerçekten hamile olduğunu bilmeden neler yapıyolar ve bebekleri ne kadar sağlıklı doğuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…