- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.921
arkadaslar ben yeni bir dizi kesfettim kizim nerede diye.sizde izliyomusunuz.yada tavsiye edebileceginiz dizi varmi.malum burda boyle vakit geciriyorum.
o diziyi merak ediyordum..ne zaman başladı..hangi kanalda..ben yaprak dökümü, kanıt, fatmagülün suçu ne, hanımın çiftliğini izliyorum..hepsi de çok güzel..yeni başlayacak diziler var şüphe ve muhteşem kanuni mi ne onlar da güzele benziyor..
arkadaslar ben yeni bir dizi kesfettim kizim nerede diye.sizde izliyomusunuz.yada tavsiye edebileceginiz dizi varmi.malum burda boyle vakit geciriyorum.
gerçekten mi..cuma günleri hanımın çiftliği var ya onla çakışıyor..ferihayı ben de gördüm evet güzel bi diziye benziyor..
maşallah güzel de emmiş..benimki 9. ayında emmeyi bıraktı..ne yaptıysam emziremedim..
canim internetten zlersin sende.ben hep netten izliyorum.bizim burda turk tv.yok.
kızlar ya..ben geçen gün doktora gittiğimde suyum biraz fazla çıktı..doktor şimdi beni sıkı takibe aldı 2 hafta sonra tekrar gidicem..nedeni belli değilmiş..ama erken doğuma sebep olabilirmiş..korkuyorum..
kızlar ya..ben geçen gün doktora gittiğimde suyum biraz fazla çıktı..doktor şimdi beni sıkı takibe aldı 2 hafta sonra tekrar gidicem..nedeni belli değilmiş..ama erken doğuma sebep olabilirmiş..korkuyorum..
ben amerikadayim canim.niye oyle diyosunki internetten reklamsiz ve kesintisiz izliyosun.cinetrden izle.vallahi hiç aklıma gelmdi:)artık öyle yaparım..gerçi tv kadar zevk vermese de idare ederiz..sen nerdesin canım..
seninki o kadar gene emmis benimki hic emmedi( gögüs ucum yoktu.emmeyi ögrensin diye sirf bu yüzden 1 hafta kaldik hastanede eve ciktim gene emmedi.ki doktor evede ebe yazmisti 10 gün kadin kontrole geldi ama adin bile emmeyi istemedigini görünce zorlama diye biraktirdi.kafasiyla nasil geri ittiriyodu kendini.pompoyla anca 3 ay cektim verdim ama sonrasinda azalarak kalmadi sütümde..
insallah birsey olmaz canim.
skorpion canim.sizin orda mutlaka vardir.bubchen ben burda aradim bulamadim bebek icin.tr de vardi.bebekler icin cok uygun bir urun.hemd organik.icinde hic katki maddesi yok.bulabilirsen sende kullanmani tavsiye edrim.POLYANNA SENDE KULLAN CANIM.TR.DE VAR.
YA KIZLAR BENIM SASIRDIGIM KONU NE BILIYOMUSNUZ.su amerikali kadinlar gebelikte bile hep hazir yiyeceklerle besleniyolar.alkol ve sigara iciyolar.bizim gibi beslenmiyolar yani.ama bebekleri saglikli doguyo.bu arada ben sigarayi artik icmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?