2011 Nisan Anneleri

canım çok pekmez tatlı sakatat yeyincede şekerin yüksek çıkabilir dozunu arttırrma bence bende çok ekstra bişey yapmıyorum ...

sabahları içerim sadece pekmezi ya zaten keçi boynuzu pekmezi ağırda biraz fazla gelir hamileliğimde olmaması gereken herşeyi yaşadım ya ALLAHIM beterinden saklasın tedirginliğim hep bu yüzden

selaam kızlaar,bugün yine iş koşuşturmasındaydım..
bu arada güzel birşey de oldu kızlaar..
oğluşum kısmetiyle geliyor heraldee

dün eşimde pazar yürüşüne çıktık hava çok güzeldi..
biz bir süredir ev alalım diye düşünüyorduk ama öyle çok aramıyorduk..denk gelene bakıyorduk..

gezerken bir ev gördük tam istediğimiz gibi dubleks bahçeli,sahininden..
aradım hemen neyse geldiler eve baktık fiyatlarını konuştuk 2 gündür onla uğraşıyoz zaten
biraz pazarlığımızı yaptık ve inşallaah aksilikler çıkmazsa evi alıcaz gibi..
hepsi aynı gün içinde oldu ve birden hiç hesapta yokken..
aslında tam zamanı çünkü çocuktan sonra onun şusu busu derken alamayacaktık..tabi krediyle alıcaz..
ama nasıl olsa kirada oturuyoruz üzerine biraz daha koyup hiç değilse kendi evimizde olacağız artık..

çok mutlu olduk çünkü içimize sinen bir ev oldu,biraz küçük şimdiki eve göre
oyuzden ben kara kara düşünüyorum nasıl sığdırıcam diye..ama ev olunca gerisi önemsiz kalıyor..

öyle işte,sevincimi paylaşayım dedim,gerçi daha işlemlere başlamadık bile ama karar verdik gibi..
önümüzdeki 1 ay beni başka bir telaş bekliyor yani..

çok sevindim canım allah hayırlısıyla oturmanızı nasip etsin.kısmetiyle geldi bebişin

ay çok sevindim cnm ya..gerçekten..annemlderde ben doğmadan almışlar imkansız dedikleri evi hatta...işte kısmetli yavrular..rabbim onları rızıklarıyla yolluyo..bu yüzden evlat istemeyen korkan aileleri kınıyorum

canım diyet listeni bizede yazar mısın bi fikir olur
SABAH: açık şekersiz çay yada 1 su brd süt
haftada 1 kez 1 yumurta
2 kibrit kutusu peynir
3 ince dilim ekmek
5 zeytin
domates,salatalık vs serbest
KUŞLUK: 2 meyve
ÖĞLE : 3 köfte kadar et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 çay brdğı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız salata serbest
İKİNDİ: 2 meyve
1 çay bardğ süt/yoğurt
AKŞAM: 3 köfte kadar et
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 çay brdğ yoğurt / ayran
3 ince dilim ekmek
GECE: 2 meyve
1 çay brd süt-yoğurt

öğünler arası 2.5 saat olacak. şeker içeren herşey yasak. ekmek yerine pilay-makarna konabilir.

LİSTE BU ŞEKİLDE CANIM.ÇOKTA İNSAFSIZ DEĞİL. KIZARTMA,TATLI,HAMUR İŞİ ZATEN HERKES İÇİN ZARARLI.AMA YASAKLANAN ŞEYLER HEP CAZİPTİR YA NASIL DAYANCAZ BAKALIM

Çok güzel olmuş canım eline sağlık
canım geçmiş olsun.geçen hafta bende öksürükten uyuyamadım dediğin gibi bebişim öğlene kadar hareket etmedi daha doğrusu bana hissettirmedi.bende sen gibi düşünmüştüm doğrusu
canım benim hadi gözün aydın. arada haftalar karışabilir sonuçta -/+ 15 sınırı ar ölçümlerde. sıkma canını birşey çıkmaz.
canım nerden buldun ay bunu çok şekermiş yaaa bayıldım valla
[COLOR=[COLOR="red"]canım benide ekle 100 tane okuyayım başlangıç olarak artırabilirsem haber veririm[/COLOR][/COLOR]
hadi gözün aydın şeker çıkmamış ne güzel. tansiyonuda sen halledersin canım ya.tuzu kes tamamen. hamur işini falan sorun olmaz inş. kızınıda gör bakalım yarın gzel haberlerle gel inşallah

çok sevindim canım allah hayırlısıyla oturmanızı nasip etsin.kısmetiyle geldi bebişin

ayy çok saolun kızlaar,vallaahi çok güzel içim içime sığmıyor daha almadık amaa..
oğlumu o bahçede oynarken hayal etmek bile herşeye değer..sonunda hayallerime yaklaşıyorum..
gerçekten her çocuk kısmetiyle geliyor bir kez daha inandım..odasını rahat rahat düşünebilicem artık

canım benim hayırlı olsun şimdiden.ne güzel bebiş uğurlu gelmiş size Allah hepimize nasip etsin...

tatlışoğlum cnm geçmiş olsun..bende yaptırcam şeker taraması demek kötü tadı yandık öfff
yani şerbet diyebiliriz..çok tatlı o yüzden biraz kötü yoksa ilaç tarzı bişi değil canım...
hemen doğsun hiç istemiyorum vakitlice zamanında sağlıcakla gelsin :)
canım sağlıcakla doğması tabi benimde isteğim zamanında olsun hayırlısı ile...
hadi gözün aydın şeker çıkmamış ne güzel. tansiyonuda sen halledersin canım ya.tuzu kes tamamen. hamur işini falan sorun olmaz inş. kızınıda gör bakalım yarın gzel haberlerle gel inşallah[/QUOTE]

sağğol nagihancım aslında listeye hepimizin uyması lazım gerekli olan besinler onlar zaten diğerleri hem bizim için hemde bebk için faydalı deil.bende kilo sorunu var benimde yemem gerek..şeker ölçme aleti falan verdilermi canım kontrol içinn?

hayırlı uğurlu olsun canım.sizin adınıza çok sevindim..güle güle oturun inş.

sağğol nagihancım aslında listeye hepimizin uyması lazım gerekli olan besinler onlar zaten diğerleri hem bizim için hemde bebk için faydalı deil.bende kilo sorunu var benimde yemem gerek..şeker ölçme aleti falan verdilermi canım kontrol içinn?[/QUOTE]

yok canım şimdilik sadece diyet ve egzersiz. düşmezse ona göre insülin falan başlıycaz bakalım.inşallah gerek kalmaz

Son düzenleme:

canımm cok sevindim.. uğurlu gelmiş bebeğiniz.. güle güle oturmak nasip olsun işallah iyi günlerde.

merhaba kızlar nasılsınız...

ayy ben sebebini anlamadığım birşeyden ötürü mthiş gerginim ortada da hiçbir şey yok niye böyle oldum bilmiyorum. dokunsalar aglıcak moddayım bebişimi de üzmek istemiyrum ama elimde diil.. çok komik bir film olsa seyrederken gözümden gülmekten yaslar boşalsada rahatlasam moddayım...

hakkınızda hayırlısı olsun canım.allah gönlünüze göre versin.

cnm dünde ben öyleyidm ara ara oluyor öyle sakın stres yapma ,relaks ol..hatta aç nette biraz komik bişeyler izle..yada çok sevdiğin bi müziği dinle..cem yılmaz fln seyret,yada kadınerkek fln..ben öyle yapıyorum

ay cnm çok sevindim Allah hayırısıyla alıp oturmayı nasip etsin..geçrekten bebek kısmeti bu..

kızlar tam girmiştim nete bi sürü alıntı yaptım pat zil çaldı kaynanamla görümcem gelmiş,oturdular ..Allahtan yemeğim vardı 3 çeşit yeni pişmişti yanınada bi salata yoğurt derken kurdum hemen sofrayı arkasaındanda çay muhabbeti,,iyi oldu onlarda memnun oldu bende..

Son düzenleme:

normalde bu tarihlerde regl olurdum o etkilemiş olabilir miki acaba:)))

canım çok sevindim yaaa inş. alırsınız hayırlı olsun bebişin kısmetiyle geliyor bu arada kendinide bu süreçte fazla yorma cnm olmazsa bizleri çağırırsın yardıma hamileler kulübü
canım istersen biraz hava al balkona çık kafanı dağıtmaya çalış
cnm bnm senin gibi gelin her eve lazım hamarat şey seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…