- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.141
anladım çok havalı ismi cnm... bişey sorcam dünüş bu bizim oğlanda çıktı ya böbreklerde açıklık işte 1 cm olursa risk ama 5 mm çıktı bizim doğuma kadar geçermiş vs vs topikte böyle olan yok dimi başka erkek annelerinde..bu detaylı çok konuşulmadı çünkü
iyi gecti canim.bebisin sagligi iyiymis,hersey normalmis.ben tabi ayri ayri tum organlarini sordum.hepsine normal dedi.pipiside guzelmis.dr.pipinin turkcesini sordu.bizde ayrintisiyla acikladik.benim oglanin dudaklari kalin aynen bana cekmis.ama yuzu cok cirkin geldi bize.cirkin deyip durduk.bu arada doktordan cenemle bir randevu daha kopardim.
dünüş buldum
kızlar merhaba..
ben de birz geçmişe baktım..sueylül sonucun güzel çıkmasına sevindim..senin 2.bebek mi
yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..esracim korkma canim.bu aylarda bebeklerde boyle seyler goruluyo.ben calisirken hep cikardi boyle seyler.ve doguma kadar mutlaka allahin izniyle kapaniyor.
ay evet okudugum iklimya34 arkada$in yazdigiydi.onca msjda nasilda buldunbravo sana dünü$
tesekkur ederim canim.ya benim oglan 729gr kilosuboyunu soylemedi.acaba kilosu sizce nasil.
tesekkur ederim canim.ya benim oglan 729gr kilosuboyunu soylemedi.acaba kilosu sizce nasil.
yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..
azimle aradım şükür buldum hemen cnm...
kızlar merhaba..
ben de birz geçmişe baktım..sueylül sonucun güzel çıkmasına sevindim..senin 2.bebek mi
bence kilosu gayet güzel..benimki geçen hafta 660 grdı..benimki kız ama..bilmiyorum kızda erkekte kilo farkediyor mu..
hic dert etme.emin ol geciyor.bebek anne karninda gelismesini tamamlarken herseyiyle cesitli evrelerden geciyor.doguma kadar tum organlari tammalanmis oluyo eksiksiz.canim bak.kromozon eksikliginiz yoksa,akraba evliliginiz yoksa,genetik bir rahatsizliginiz yoksa sakin korkma.hersey iyi olur.
merhaba hosgeldin..gece ku$lari toplandik gene ne güzel ayni kadrooo
hoşbulduk canım..ben birazdan sütümü içince yatıcam..yarın okul var..yarın artık nöbetten kurtulacam allaha şükür..vericem müdüre raporu:)
hepiniz öpüldünüz....erken kalkıcam...
hepiniz öpüldünüz....erken kalkıcam...
esadece nöbetten mi kurtuluyon yoksa tamamen mi izne cikiyon.suyun fazlaydi ya tamamen izne ciksan daha iyidi senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?