2011 Nisan Anneleri

esracim korkma canim.bu aylarda bebeklerde boyle seyler goruluyo.ben calisirken hep cikardi boyle seyler.ve doguma kadar mutlaka allahin izniyle kapaniyor.

o zamansa gözün aydin bak hersey iyi ciktisevindim senin adina..1 randevu daha almanda yeni yil hediyesi olmus sana

esracim korkma canim.bu aylarda bebeklerde boyle seyler goruluyo.ben calisirken hep cikardi boyle seyler.ve doguma kadar mutlaka allahin izniyle kapaniyor.
yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..
ay evet okudugum iklimya34 arkada$in yazdigiydi.onca msjda nasilda buldunbravo sana dünü$

azimle aradım şükür buldum hemen cnm...

yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..

azimle aradım şükür buldum hemen cnm...

hic dert etme.emin ol geciyor.bebek anne karninda gelismesini tamamlarken herseyiyle cesitli evrelerden geciyor.doguma kadar tum organlari tammalanmis oluyo eksiksiz.canim bak.kromozon eksikliginiz yoksa,akraba evliliginiz yoksa,genetik bir rahatsizliginiz yoksa sakin korkma.hersey iyi olur.

yok cnm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…