2011 Nisan Anneleri

cnm valla bende bu yazdığını görmeden diyecektim ama belki saçma gelir diye demedim normalde ben muhakkak ağlardım regl günlerimde eşimle tartışıp sudan sebeblere

bende öleydim:))))) ama bana hamilelik dönemi bi sakınlık sessizlik geldi asabiyetten eser yoktu bugün nolduysa nazara mı geldim nedir:)

slm canlar..nasılsınız bakalım...ya kayınvalideme sordum bu portbebe olayını al dedi çok kullanılıyomuş vs... ev tipi ana kucağına gereksz dedi..ben hiç bişey anlamadım dedi gerçi istiyosan alırız anakucağınıda içinde kalmasın ben dedim die dedi ama portbebedemi alsak

kızlar ya kanı düşen hiçmi yok bi cvp yazın lütfeeeennnnnn (
canım benimde kan değerim çok düşmüş . b12 vitaminide yerlerde banada demir ilacını günde 2 ye çıkardı ayrıca süt ,kırmızı et yumurta daha sık ye dedi .

hayırlı olsun şimdiden . inşallah kısmeti hep böle olur .

cnm bnm senin gibi gelin her eve lazım hamarat şey seni

sağol tatlım, yok kız öyle çok hamarat değilimdir ama çok şükür kendi işimi kendim halledebiliyorum..

cnm bence ev tipi anakucağından vazgeçme asıl o gerekli bence,bilmiyorum ben çok kullandım ama..prtbebede bi yere giderken çocuk küçükken iyi ama bilmiyorum bu dogum nisana gelcek hemen yaz gelir çok kullanılmaz sanki ama

bende aldım canım yani sipariş ettim netten bende almıcaktım ama annem bebek küçücükken neyle taşıcan dedi daha oturamıyo bile ilkzamanlar dedi bende çantasıyla takım aldım.bende anakucağı değilde salıncak almayı düşünüyorum sallanaraka oyalanması sanırım daha iyi olucak zaten eğer oto koltugu alıcaksan onlarda anakucağı yerine geçiyor...benım aldıgım portbebe bu canım

güle güle kullansın canım çok şirinmiş . benimde yiğenimin vardı 8 aylık oldu ama çok az kullanmışlar onlarınkini almayı düşünüyoruz .

güle güle kullansın canım çok şirinmiş . benimde yiğenimin vardı 8 aylık oldu ama çok az kullanmışlar onlarınkini almayı düşünüyoruz .

sağol canım bizim ailede daha ilk ve yakın akrabalardada öle bebek olmadığı için mecbur kendımız alıyorzu herşeyi.öle tedarik edebilsek iyi olurdu aslında tabi...

yok o ev tipi ana kucağını alcam vallahi... arabayla verilen anakucağımı ne var onla taşırım zati arabayla gideriz genelde ona koyarım oh... gezerkende ona koyar arabasına monte ederim...

canim bencede ev tipini al..digeride var bende ama cok az kullandim.genelde arabayla biryere gidiliyo ve hep maxicosi icinde yatiyo.evdede ana kucagi iyi oluyo.
yok o ev tipi ana kucağını alcam vallahi... arabayla verilen anakucağımı ne var onla taşırım zati arabayla gideriz genelde ona koyarım oh... gezerkende ona koyar arabasına monte ederim...

sonuclarinin iyi cikmasina sevindim..gözün aydin canim.darisi yaptiracaklarin ve sonuc bekleyenlere insallah...
simdiden güle güle oturun diyorum.baslamis i$ bitmis, i$ demektir canim..iyi günlerde insallah

yokk anam yokkk reklam degil bizim burda ana kucaginin hepsinin genel adi maxicosi ondan öyle yazdim.hani $u ilk zamanda arabaya konan. marka olarak demedim dünü$:)) tabi o ismin markasida var oda ayribak egeninki bu, kizimda da bunu kullanicam markasi Recaro
ooooooooooo reklam kokan hareketler bunlar..bende maxicosi istiyorum ama burda 1500 tl

Son düzenleme:

anladım çok havalı ismi cnm... bişey sorcam dünüş bu bizim oğlanda çıktı ya böbreklerde açıklık işte 1 cm olursa risk ama 5 mm çıktı bizim doğuma kadar geçermiş vs vs topikte böyle olan yok dimi başka erkek annelerinde..bu detaylı çok konuşulmadı çünkü

canim bir arkadas daha diyodu da simdi tam isim hatirlamiyorum.onunda böbreklerle ilgi birse demisler oda yazmisti acaba bizimki demi esraya dedikleriyle ayni seymi diye yazmisti.öyle okumustum bence yarin hatunlar burdayken tekrar sor bakalim..

kızlar sizin bebişler erkekmi..genelde %70 erkek bebişlerde olurmuş bu problem...iklimya cnm doktorun bu konuda bilgi vermedimi....bizimkinde adı başka yazıyo böbrektemi ön karın boşluğundamı ne açıklık çıktı doğuma kadar geçermiş geçmezede dikkat edicekmişiz..işte hasta olursa doktora bunu söylicekmişiz idara yolu enfeksiyonuna ve böbrekler enfeksiyon kapa bilirmiş onlar kontrol edilecekmiş... üşütmemeye grip olmamasına dikkat edicekmişiz eğer geçmez ve 1 cm üstünde olur dedi...bizimkisi 0.5 mm

selam kontrolün nasil gecti sueylül??

iyi gecti canim.bebisin sagligi iyiymis,hersey normalmis.ben tabi ayri ayri tum organlarini sordum.hepsine normal dedi.pipiside guzelmis.dr.pipinin turkcesini sordu.bizde ayrintisiyla acikladik.benim oglanin dudaklari kalin aynen bana cekmis.ama yuzu cok cirkin geldi bize.cirkin deyip durduk.bu arada doktordan cenemle bir randevu daha kopardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…