- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.121
normalde bu tarihlerde regl olurdum o etkilemiş olabilir miki acaba:)))
cnm valla bende bu yazdığını görmeden diyecektim ama belki saçma gelir diye demedim normalde ben muhakkak ağlardım regl günlerimde eşimle tartışıp sudan sebeblere
canım benimde kan değerim çok düşmüş . b12 vitaminide yerlerde banada demir ilacını günde 2 ye çıkardı ayrıca süt ,kırmızı et yumurta daha sık ye dedi .kızlar ya kanı düşen hiçmi yok bi cvp yazın lütfeeeennnnnn(
selaam kızlaar,bugün yine iş koşuşturmasındaydım..
bu arada güzel birşey de oldu kızlaar..
oğluşum kısmetiyle geliyor heraldee
dün eşimde pazar yürüşüne çıktık hava çok güzeldi..
biz bir süredir ev alalım diye düşünüyorduk ama öyle çok aramıyorduk..denk gelene bakıyorduk..
gezerken bir ev gördük tam istediğimiz gibi dubleks bahçeli,sahininden..
aradım hemen neyse geldiler eve baktık fiyatlarını konuştuk 2 gündür onla uğraşıyoz zaten
biraz pazarlığımızı yaptık ve inşallaah aksilikler çıkmazsa evi alıcaz gibi..
hepsi aynı gün içinde oldu ve birden hiç hesapta yokken..
aslında tam zamanı çünkü çocuktan sonra onun şusu busu derken alamayacaktık..tabi krediyle alıcaz..
ama nasıl olsa kirada oturuyoruz üzerine biraz daha koyup hiç değilse kendi evimizde olacağız artık..
çok mutlu olduk çünkü içimize sinen bir ev oldu,biraz küçük şimdiki eve göre
oyuzden ben kara kara düşünüyorum nasıl sığdırıcam diye..ama ev olunca gerisi önemsiz kalıyor..
öyle işte,sevincimi paylaşayım dedim,gerçi daha işlemlere başlamadık bile ama karar verdik gibi..
önümüzdeki 1 ay beni başka bir telaş bekliyor yani..
cnm bnm senin gibi gelin her eve lazım hamarat şey seni
slm canlar..nasılsınız bakalım...ya kayınvalideme sordum bu portbebe olayını al dedi çok kullanılıyomuş vs... ev tipi ana kucağına gereksz dedi..ben hiç bişey anlamadımdedi gerçi istiyosan alırız anakucağınıda içinde kalmasın ben dedim die dedi ama portbebedemi alsak
slm canlar..nasılsınız bakalım...ya kayınvalideme sordum bu portbebe olayını al dedi çok kullanılıyomuş vs... ev tipi ana kucağına gereksz dedi..ben hiç bişey anlamadımdedi gerçi istiyosan alırız anakucağınıda içinde kalmasın ben dedim die dedi ama portbebedemi alsak
bende aldım canım yani sipariş ettim netten bende almıcaktım ama annem bebek küçücükken neyle taşıcan dedi daha oturamıyo bile ilkzamanlar dedi bende çantasıyla takım aldım.bende anakucağı değilde salıncak almayı düşünüyorum sallanaraka oyalanması sanırım daha iyi olucak zaten eğer oto koltugu alıcaksan onlarda anakucağı yerine geçiyor...benım aldıgım portbebe bu canım
güle güle kullansın canım çok şirinmiş . benimde yiğenimin vardı 8 aylık oldu ama çok az kullanmışlar onlarınkini almayı düşünüyoruz .
yok o ev tipi ana kucağını alcam vallahi... arabayla verilen anakucağımı ne var onla taşırım zati arabayla gideriz genelde ona koyarım oh... gezerkende ona koyar arabasına monte ederim...
slm kızlar bugün öğlene kadar sağlık ocağındaydım şeker testi için saat başı kan verdim ne zor ve sıkıcı hele o şekeri içmek ölüm gibi midem epey bulandı ama allahtan çıkarmadım.sonuçlar şükür iyi çıktı.tansiyonum normalinden yüksek seyrediyor.inş ondada sorun olmaz... yarın kendi doktorumda kontrolüm var bebişide göreceğim inş.sizler nasılsınız?
selaam kızlaar,bugün yine iş koşuşturmasındaydım..
bu arada güzel birşey de oldu kızlaar..
oğluşum kısmetiyle geliyor heraldee
dün eşimde pazar yürüşüne çıktık hava çok güzeldi..
biz bir süredir ev alalım diye düşünüyorduk ama öyle çok aramıyorduk..denk gelene bakıyorduk..
gezerken bir ev gördük tam istediğimiz gibi dubleks bahçeli,sahininden..
aradım hemen neyse geldiler eve baktık fiyatlarını konuştuk 2 gündür onla uğraşıyoz zaten
biraz pazarlığımızı yaptık ve inşallaah aksilikler çıkmazsa evi alıcaz gibi..
hepsi aynı gün içinde oldu ve birden hiç hesapta yokken..
aslında tam zamanı çünkü çocuktan sonra onun şusu busu derken alamayacaktık..tabi krediyle alıcaz..
ama nasıl olsa kirada oturuyoruz üzerine biraz daha koyup hiç değilse kendi evimizde olacağız artık..
çok mutlu olduk çünkü içimize sinen bir ev oldu,biraz küçük şimdiki eve göre
oyuzden ben kara kara düşünüyorum nasıl sığdırıcam diye..ama ev olunca gerisi önemsiz kalıyor..
öyle işte,sevincimi paylaşayım dedim,gerçi daha işlemlere başlamadık bile ama karar verdik gibi..
önümüzdeki 1 ay beni başka bir telaş bekliyor yani..
canim bencede ev tipini al..digeride var bende ama cok az kullandim.genelde arabayla biryere gidiliyo ve hep maxicosi icinde yatiyo.evdede ana kucagi iyi oluyo.
ooooooooooo reklam kokan hareketler bunlar..bende maxicosi istiyorum ama burda 1500 tl
yokk anam yokkk reklam degil bizim burda ana kucaginin hepsinin genel adi maxicosi ondan öyle yazdim.hani $u ilk zamanda arabaya konan. marka olarak demedim dünü$:)) tabi o ismin markasida var oda ayribak egeninki bu, kizimda da bunu kullanicam markasi Recaro
anladım çok havalı ismi cnm... bişey sorcam dünüş bu bizim oğlanda çıktı ya böbreklerde açıklık işte 1 cm olursa risk ama 5 mm çıktı bizim doğuma kadar geçermiş vs vs topikte böyle olan yok dimi başka erkek annelerinde..bu detaylı çok konuşulmadı çünkü
merhaba kızlar
bizde şimdi yine hastaneden geldik . ayrıntılıya girdik kalp kontrolümüz vardı ayrıca bütün testlerimiz yapılmıştı sonuçlarını aldık akşmada doktoruma göstericem .
çok mutluyum seker açlık kan sekerim 89 yükleme sonrası 114 çıkmış doktorumla görüşmedim ama burada yazanlardan anladığım 140 üzerine 2. yükleme yapılıyor .ama b12 eksikliğimiz varmış bide protein
birde sizlere sormak istediğm bişey var ayrıntılımızı yapan doktor not düşmüş altına kendi doktorunuza gösterin dedi SONOPATOLOJİ izlenmdei ne demek bilen varmı . sanırım böbrekle ilgili ama nette tam olarak bulamadım ayrıntı . esraya söylenen seymi acaba :???????
Merhaba canım,
benim de ayrıntılı ultrasona bakan doktor böbreği doktorunuza gösterin demişti normalden biraz büyük ama benim doktorum çok önemli değil dedi çocuğun çişi vardır hem olsa bile şimdi yapılcak bişey yok doğunca bakılır dedi. Belki senin de öyle bir durum olabilir.
selam kontrolün nasil gecti sueylül??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?