2011 Nisan Anneleri

SKORPION sana bisiy soracam.sende yurtdisindasin.ya ben bu gavur dr.lara hic guvenmiyorum.ne bilim hrsey iyi diyolar sanki iyice incelemiyolar.sanada oyle oluyomu bazen.benmi kuruntu yapiyorum.

ya bir de doktora şey demiştim..bigün bebeğin hareketlerini net duyuyorum..bigün çok az..o da suyun fazla olduğu için duymuyosun demişti..kaç gündür bebeğin hareketleri gümbür gümbür..suyum azaldı mı ne?bir de kızlar sık idrara çıkmıyorum..geldiği zaman üşeniyorum tutuyorum..ama şimdi ona da dikkat ediyorum..ve karnım nasıl var ya öyle şiştiki millet ikiz galiba diye soruyordu..şimdi biraz daha iyi gibi

aynisi bendede oluyo canim.sanki ayrintilida herseye tam bakmadi gibi geldi bana.hersey normal dedi.ya bide doktor olan o eminim ki probelem olsa görürdü diye avutuyorum kendimi.hatta ayrintili 3 boyutlu icin arattim esimi hastaneye ama sadece görsel cd vermek icin onu yapiyomuslar.trdeki gibi ayrintili sadece doktorumuzun yaptigi siyah beyaz olan ultrasalmis.öyle dediler(
SKORPION sana bisiy soracam.sende yurtdisindasin.ya ben bu gavur dr.lara hic guvenmiyorum.ne bilim hrsey iyi diyolar sanki iyice incelemiyolar.sanada oyle oluyomu bazen.benmi kuruntu yapiyorum.

bende idararimi tutanlardanim.ama simdi daha dikkatli olmaya calisiyorum.ayrica göbegimde normalinden daha büyük daha fazli aylarda saniyolar benide görenler

simdi canim biz burda ultrason icin radyoloji uzmanina ayri gidiyoruz.kendi kadin dogum doktorum usg ile bakmiyo.neyse usg doktoru.siyah beyaz ekranda inceliyo bebegi.arada birde renkliye benzer sarimtirak bi ekranda sanirim o uc boyutlu olsa gerek.bundada bize bebegin yuznu gosterm.ek icin arada bir acip kapatiyo.sonra siyah beyaza devam edip inceliyo.ben hatirliyorum abimde hep siyah beyaz ekranda inceliyodu hastalarini.hani esranin vatari varya bebeginin resmi.o uc boyutlu bi resim.uc boyutluyla sanirim incelemiyolar.cekim yapiyolar.

sizin gene iyimis ayri bir uzman inceliyo bizde o da yok herzamanki doktorum bakti benim.ilkinde de ayni doktorumdu.ondada öyle olmustu hersey..zaten internettende oudugum siyah beyaz olan en dogru sonucu verenmis ayrintilida.bizim burdada sadece cekim yapiliyomus iste.

canim gebelikte yapilan testlerin aslinda sadece ikili test kismi onemliymis birde.zaten ikili testin sonucu gebeligin gidisatini belirliyoms.ikili test haricndeki tum testler maddi amacli yapiliyomus.benm dr.m ole soledi.bu en yaygin tr.de oluyomus.amerikalilar bile cozmus bizim insanlarimiz.usg konusundadad ayni fikirdeler.bebegin bir defa ayrintili olarak her tarafi incelenir ondan sonra gerek yok diyolar.

selam kizlar..
insallah keyifleriniz yerindedir.
bi rapor vereyim dedim gece gece

kizimin adini Sibel koymaya karar verdik..
yarin Kontrolüm var insallah sonuclar iyidir.
evdeki tartiya göre neredeyse 9 kilo almisim maalesef bulanti ve ya migde eksimesi gibi sorunlarla
karsilasmadigimdan, tabiri caizse öküz gibi yiyorum
allah sonumu hayir etsinnnn

sueylülcanim senin normalde gittigin kadin doktoru usg ile bakmiyosa ne yapiyo kontrollerinde peki??

benm kadin dogum dr.m herhangi bir rahatsizligim varmi.kasilamam varmi.onlara bakiyo.her gitmeme idrar tahlilimi yapiyo.birde tahlil gunlerimi soyluyo.beslenmem konusunda bilgi veriyo.ilaclarimi yaziyo.ultrason kontrollerimden bahsediyo.herseyin normalmis felan diyo.zaten usg ci dr.ile surekli irtibat halindeler.birde dogumumu yaptiracak o kadar.aslinda benle sohbet edip gonderiyo.ben aklima takilan seyleri ona soruyoru aslinda.

burda onu bile yapmaya gerek duymuyolar canim eger ense kalinligi iyi cikarsa kan alip yollamayi gerekli görmüyo doktor.ama bu sefer ben kendi istegimle yollattim o da Allaha sükür iyi cikti.oglumda kan testi yapilmamisti sadece ölcmüstü.ya bide saglisiz bebek haftasiyla uyumlu gitmez onlar az cok bazi kriterlerden anliyolardir bizim anlamadigimiz.bizim trde hersey ticaret amacli zaten.

selam oo yüzünü gören cennetlik canim arada ugra bagri olmuyo böyle cöö deyip kacmak:))kontrolünden insallah güzel haberlerle dönersinkizinin da canim ismiyle yasasingüzel isim..

sohbet tarzinda geciyo kontrollerin yani oda degisik dogrusu..benim kendi doktorum doguma gelmiyo mesela hastanedeki ebe dogumda yardimci oluyo doguncada doktor gelip nasilsin diyo soruyo sadece o kadar.zaten doktorada gerek yok yani bence..zaten kendiliginden doguyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…