2011 Nisan Anneleri

gunaydı nnnnnnnnnnnnn kızlar bzde yeni kalktk kahvaltı yapacagız geçmişi okyp taklmak istemedm hemn size selam verp muhabbet etmek istedim çarşamba randevum var şeker taraması için çok heyecanlyımmm

canım benim hayırlı olsun şimdiden.ne güzel bebiş uğurlu gelmiş size Allah hepimize nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun canım.sizin adınıza çok sevindim..güle güle oturun inş.

canımm cok sevindim.. uğurlu gelmiş bebeğiniz.. güle güle oturmak nasip olsun işallah iyi günlerde.

hakkınızda hayırlısı olsun canım.allah gönlünüze göre versin.

kızlaaar,çok teşekkür edeerim..hayır dilekleriniz için,inş.hayırlısı olur..
yorucu bir süreç beni bekliyor ama olsun değer,yine de çok mutluyum tabi..
Allahım isteyen herkese nasip etsin,kiracı olmak zor gerçekten,kendi imkanlarımızla birşeyler sahibi olacağız işte..tabi ailemin desteği de var,saolsunlar,Allah onları da başımızdan eksik etmesin..

gunaydı nnnnnnnnnnnnn kızlar bzde yeni kalktk kahvaltı yapacagız geçmişi okyp taklmak istemedm hemn size selam verp muhabbet etmek istedim çarşamba randevum var şeker taraması için çok heyecanlyımmm

hadi hayırlısı olsun canım,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende cumartesi yaptırıcam galiba

canımmm hayırlı olsun darısı da başımıza olsun diyelim.Bebişler uğurlu geliyor hadi bismillah

ay kaç kişi var kmse neden konşmyr

tatlım dur ben konuşayım hastaneye gittiğinde tansiyonun kaç çıkıyor genelde ben c.tesi hastaneye gittim kızımı görecem ve çıkışta birşeyler alacam diye heyecan yaptım tansiyonum 13 ,5 çıktı doktor bir hafta olç yaz ve bana getir dedi bu çok yüksek bir değermi ki bana ev ödevi verdi

tatlım gecmişi yeni okudum hayrlı ugurlu olsn bebişinz için de ne huzel olacak rahatca oynarsnz ne guzel guvenli bi şeklde
günaydın kızlarrrrrr

gunaydın canımmm..bzde kahvaltı yaptk geldk sabah kzımın tekmeleryle uyandm acktm doyur beni dyrmuş aslnda eşim öle dyr

afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş

canım hatrlamyrm tam kaç oldgunu yaa benm goz hep tartıda olnca kiloma kızacak mı dye tansyon gtmş aklmdan ama saglık ocagnda ası vyrulmaya gttgmde 10 a 6 mı ne öle bişey demişti galba...belki dedgn gbi heyecandsandr sen ynede ölç ama tatlım

Günaydınnnn gebeşler

Landsracçımm hadi hayırlısı olsun çok sevindim Allah gönlünüze göre versin
bambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlım hoşgeldinn nasılsın ne yapyrsun
afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş

ay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…