- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.181
sohbet tarzinda geciyo kontrollerin yani oda degisik dogrusu..benim kendi doktorum doguma gelmiyo mesela hastanedeki ebe dogumda yardimci oluyo doguncada doktor gelip nasilsin diyo soruyo sadece o kadar.zaten doktorada gerek yok yani bence..zaten kendiliginden doguyo
aynen sana katiliorum canim.dogru soluyosun.senin doktorun kontrollerinde ne soluyo.sen tereddutlerini soluyomusun.
sohbet tarzinda geciyo kontrollerin yani oda degisik dogrusu..benim kendi doktorum doguma gelmiyo mesela hastanedeki ebe dogumda yardimci oluyo doguncada doktor gelip nasilsin diyo soruyo sadece o kadar.zaten doktorada gerek yok yani bence..zaten kendiliginden doguyo
iyimi$ bak , kolaymis hahah
canim ben bi yandan boya badanayla ugrasiyorum , bi yandan efeyle bogusuyorum :)
firsat buldukcada bizim kizlarla olan sohbet kismina yazip kaciyorum..
bu topikteki sayfalari takip etmek oldukca güc , ve cok kalabalik :) bi kac nick disinda cogunuzla selamlasmisligim bile yok.. gerci ben selam veriyorum da alan olmii
senin kizinin ismide hayirli olsun canim cok begendim. esime sölemistim hatta ama o begenmemisti
bu arada ben özel dogum kliniginde dogum yapmistim, yine öyle olacak.
hic doktor yok. sadece ebeler yardimci oluyor, doktor sadece is bitince dikisleri atmaya geliyor, korkutmak gibin olmasin:89:
efeyi su da dogurmak istedim, olmadi. karnimdayken kakasini yapmis essek sipasi
enfeksiyon riski var cikmalisiniz dediler.
ama tavsiye ederim, sancilarim hafifti sudayken.
insallah kizimi su da dogurabilirim..
iyimi$ bak , kolaymis hahah
canim ben bi yandan boya badanayla ugrasiyorum , bi yandan efeyle bogusuyorum :)
firsat buldukcada bizim kizlarla olan sohbet kismina yazip kaciyorum..
bu topikteki sayfalari takip etmek oldukca güc , ve cok kalabalik :) bi kac nick disinda cogunuzla selamlasmisligim bile yok.. gerci ben selam veriyorum da alan olmii
senin kizinin ismide hayirli olsun canim cok begendim. esime sölemistim hatta ama o begenmemisti
bu arada ben özel dogum kliniginde dogum yapmistim, yine öyle olacak.
hic doktor yok. sadece ebeler yardimci oluyor, doktor sadece is bitince dikisleri atmaya geliyor, korkutmak gibin olmasin:89:
efeyi su da dogurmak istedim, olmadi. karnimdayken kakasini yapmis essek sipasi
enfeksiyon riski var cikmalisiniz dediler.
ama tavsiye ederim, sancilarim hafifti sudayken.
insallah kizimi su da dogurabilirim..
su msn kurulsa da rahat rahat konussaydik.simdi diger pc ye kuruyo benm koca.neyse canim ben simdiye kadar bebege hic bisi almadim.bebek arabasi felan demissiniz.birde araba koltugu,bunun haricinde ney gerk var.
tamm canim tessekkurler.http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...leri-2011-annelerine-alisveris-onerileri.html
simdi tek tekk yazmak uzun sürcek bu konuda kizlarin actigi topikte liste yapmislar onu okursan yardimci olur sanada
bakmistim canim daha önce albümüne .. yorum yazmamismiyim
bazen KK dayken tam bisi yazicam efe durmuyor kapatip cikiyorum sonra unutuyorum.. masallah sizee
simdi bakiyodum.suda dogumunu buldum araraya araya.bu arada oglun cok tatli.allah bagislasin.sueylül sen benim profilde albümüme bakmismiydin oglusumda orda, ayrica bende
scorpion sen naptin oglanin arabasini fln, onlarimi kullanacaksin,
ben arabayi sattim , oto koltugunuda hayirina verdim bi gebeye.
travelsytem diyolar ya, su quinny gibi olanlardan istiyorum, efenin arabasi cok agir ve büyüktü
simdi bakiyodum.suda dogumunu buldum araraya araya.bu arada oglun cok tatli.allah bagislasin.
skorpion canim sende hic iki cocuk annesine benzemiyosun valla.cok hossun ve gencsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?