2011 Nisan Anneleri

su msn kurulsa da rahat rahat konussaydik.simdi diger pc ye kuruyo benm koca.neyse canim ben simdiye kadar bebege hic bisi almadim.bebek arabasi felan demissiniz.birde araba koltugu,bunun haricinde ney gerk var.

ben gider gitmez idrarim aliniyo hemen kontrol ediyo yardimcisi doktorun yanina girince ilk olarak nasilsin diye soruyo bir problem varmi diye sonra kacinci haftamda oldugumu elindeki yuvarlak birseyden hesapliyo ve beni yataga alip usgde bebege bakiyo basini, gövdesini ve uyluk kemigini ölcüyo onlarin ölcülerini bir yere bakip haftasiyla uyumlu olup olmadigini söylüyo.bebegin kilosunu söylüyo.ondan sonra tansiyonumu ölcüyo.herseye normal dedikten sonra.bazen mezurayla karnimi ölcüyo ordanda dogru haftada olup olmadigini kontrol ediyo.devaminda parmagimdan kan aliyo onu hemen odasindaki bir aletten kontrol ediyo kansizlik olup olmadigini.genelde ayda 1 de kolumdanda kan alip onu ths icin laborutovara yolluyo sürekli ilac kullandigim icin onun dozunu ayarlamak acisindan.daha sonrada yine merak ettigim seyleri soruyorum onlara cevap veriyo bu kadar.baya uzun yazdim ama
aynen sana katiliorum canim.dogru soluyosun.senin doktorun kontrollerinde ne soluyo.sen tereddutlerini soluyomusun.

iyimi$ bak , kolaymis hahah

canim ben bi yandan boya badanayla ugrasiyorum , bi yandan efeyle bogusuyorum :)
firsat buldukcada bizim kizlarla olan sohbet kismina yazip kaciyorum..
bu topikteki sayfalari takip etmek oldukca güc , ve cok kalabalik :) bi kac nick disinda cogunuzla selamlasmisligim bile yok.. gerci ben selam veriyorum da alan olmii

senin kizinin ismide hayirli olsun canim cok begendim. esime sölemistim hatta ama o begenmemisti

bu arada ben özel dogum kliniginde dogum yapmistim, yine öyle olacak.
hic doktor yok. sadece ebeler yardimci oluyor, doktor sadece is bitince dikisleri atmaya geliyor, korkutmak gibin olmasin:89:
efeyi su da dogurmak istedim, olmadi. karnimdayken kakasini yapmis essek sipasi
enfeksiyon riski var cikmalisiniz dediler.
ama tavsiye ederim, sancilarim hafifti sudayken.
insallah kizimi su da dogurabilirim..

kolay gelsin badana isleriniz.sagol canim benim kizinda ismi nisa istehayirlisi bakalim.ben oglumu suda dogurdum zateninsllah bende bu sefere yine suda yapabilirim hersey yolunda giderse.sen benim arkadas listemdesin sudaki resmimiz var hatta albümümde vaktin olursa bak

ben sizi ilk defa gouyorum bu topicte.taniyamadim.kusura bakmayin.hamilesiniz sanirim.

sueylul askolsun yhaa
gecen hani sana sütün mü geliyor diye soru sormustum ya . o kadin benim iste
hamileyim cnm , ikinci bebegim olacak kismetse, 2 bucuk yasnda bir oglum var.
Kizim olsun diye yüzlerce dua ettim, ve rabbim bana bir kiz evladi verecek insallah.
senin ilk bebismi?

scorpion sen naptin oglanin arabasini fln, onlarimi kullanacaksin,
ben arabayi sattim , oto koltugunuda hayirina verdim bi gebeye.

travelsytem diyolar ya, su quinny gibi olanlardan istiyorum, efenin arabasi cok agir ve büyüktü

ben aynisini kullanicam zaten cok yeni duruyo ikisinide büyütür:)) hatta maxsicosinin resmini bu gece birkac sayfa geriye koymustum.zaten ara renkler almistim..Allahtan bebek arabasini hafif olanini almistim bastan
scorpion sen naptin oglanin arabasini fln, onlarimi kullanacaksin,
ben arabayi sattim , oto koltugunuda hayirina verdim bi gebeye.

travelsytem diyolar ya, su quinny gibi olanlardan istiyorum, efenin arabasi cok agir ve büyüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…