2011 Nisan Anneleri

afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş

Beni görmedin bile

bambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlım hoşgeldinn nasılsın ne yapyrsun
ay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes

Hoşbulduk cimcimemm iyiyim çok şükür
kahvaltımı yaptım kısçem içerde dönüp duruyo bende göbeğimi elliyip duruyorum

Sen nasılsın

canım yok yahu benımkıde aynen senınkı gıbı oldu daha yenı muaynehanesıne gırmısr-tım doktorun hemşıre hemen tansıyonumu olctu ve hatta o gıttıgım kontrolde cınsıyetının ogrenecektık zaten cok heyecanlıydım tansıyonum 17 cıktı coook yuksek dedı ama ben daha dınlenmedım soluklanmadım bıle vede bu gun cok heyecanlıyımdedım daha sonrakı gıttıklerımde de olculdu 10 a 7 flan olur zaten normalde aynı degerlerı goruyoruz bu hemsıreler sankı bılmıyor gıbı boyle ısler yapıyorlar kımı zaman.sende kafana takma canım

yahu bende acıktım ısyerındeyım nasıl kahvaltı yapacam yaaaaaaaaaaaa
tatlım sen daha yapmadın mı kahvaltı en azndan 1 bardak sut iç o tok tutar

Beni görmedin bile

Hoşbulduk cimcimemm iyiyim çok şükür
kahvaltımı yaptım kısçem içerde dönüp duruyo bende göbeğimi elliyip duruyorum

Sen nasılsın

iiyz bizde otryrz öle..brazdan dolapları duzeltcem dagıttık braz kıyafetleri son gunlerde

ay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes
evet ya ne güzel evde yatıyo dimi bu hanımlar bizde sabahın köründe ayakta kıskandım valla

Beni görmedin bile

ay canım ya gördüm gördüm görmem mi nasılsın kuşummmmmmmmm

yahu bende acıktım ısyerındeyım nasıl kahvaltı yapacam yaaaaaaaaaaaa

Senin neden az kilo aldığın belli oldu
Ben sabah kalkar kalkmaz bişiler yemezsem içim çekiliyo
İhmal etme canım grisini filan bişiler atıştır en azından
Sabah evden çıkarken meyveleri soyup yiyebileceğin büyüklükte kes işyerinde acil durumlarda yemesi rahat olur

iiyz bizde otryrz öle..brazdan dolapları duzeltcem dagıttık braz kıyafetleri son gunlerde

Al benden de okadar hoff

canım aynı bızım kızımızda şansıyla kısmetiyle geldi ne zamandır eşimin arabasını degıstırmeyı düşünüyorduk dun arabamız alındı hemde istediğimizin çok çok daha güzeli daha iyisi oldu allahım kaza bela vermez inşallah kızımın şansına cok guzel oldu babsı kızına almış öyle diyor.biz ne oluyorsakkkkkkkk

günaydın kızlaar,
benim site açık ama yazamadığım bakamadığım zamanlar oluyor...

mesacım,benim tansiyonum da düşük çıkıyor genelde,ama aşırı düşük değil..
genelde 9-6/10-6 çıkıyor,en düşük 9-5 çıkmıştı şimdiye kadar ama beni çok etkilemedi..

seninki de çok yüksek sayılmaz ama dikkatli olman lazım,tuzu mu kaçıyorsun acaba..

valla ben glisernli falan deil pehlivan gbi kahvaltı yapyrm eşimin yuzunden sunu da ye bundan da ye offf

yok oyle degıl canım ebnım sabah yumurtamı yedım sütümü içtim ama gene acıktım.hemen hemen acıkıyorum

evet ya ne güzel evde yatıyo dimi bu hanımlar bizde sabahın köründe ayakta kıskandım valla

ay canım ya gördüm gördüm görmem mi nasılsın kuşummmmmmmmm

İyiyim canım sen nasılsın

Canım bende evdeyim ama hiç bu saatlere kadar yatamıyorum
eşim 7:45te gidiyo bende daha uyuyamıyorum topiğimize bakıyorum pozitif doğum hikayeleri filan okuyorum, iyide oluyo

iyi bende kuşummmm
ya kızım yatta uyu allahını seversen ya ben bi izne ayrılıym hergün 12 ye kadar yatcam valla

tuzlu da yemiyorum ama neden oldu anlamadım

aaaa maaşallh ya szn arabada hayrlı ugrlu olsn artık araba sart hele de bebklerle ve hamile ile..b en eşime arabada hamile var yazalım dyrummm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..... Nasılsınız bakalım.... Aziz bebenin sitesine baktım çok cici şeyler var yaa... Akşama kısmet olursa bakıcam %50 indirimde varmış :))

Günaydınnnn gebeşler

Landsracçımm hadi hayırlısı olsun çok sevindim Allah gönlünüze göre versin

Bambikim cnm saol,Allah hepimizin gönlüne göre versin..
landsarc tatlım hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasip etsinnnn inşallah

Amiiin,cümlemizee...çok teşekkür ederim Didemcim..

ayy ne güzel valla,bunlar bebişlerimizin kısmeti..Allah onları bize bağışlasın
sizde kazasız belasız iyi günlerde kullanın inş.

valla ben glisernli falan deil pehlivan gbi kahvaltı yapyrm eşimin yuzunden sunu da ye bundan da ye offf

ay ne güzel eşinle kahvaltı ediyorsun
benim eşim hafta içi kahvaltı yapmak yerine uyumayı tercih ediyo
bende o gitikten sonra hazırlıyorum ama tek başıma pek iştahım olmuyo

yok oyle degıl canım ebnım sabah yumurtamı yedım sütümü içtim ama gene acıktım.hemen hemen acıkıyorum

benim gibi daha 8,30da kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmeye başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…