- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.221
afiyet olsun tatlımmmm bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoz işyerinde
yahu bu kızlar nerde topic boşşş
bambikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlım hoşgeldinnnasılsın ne yapyrsun
ay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes
tatlım dur ben konuşayımhastaneye gittiğinde tansiyonun kaç çıkıyor genelde ben c.tesi hastaneye gittim kızımı görecem ve çıkışta birşeyler alacam diye heyecan yaptım tansiyonum 13 ,5 çıktı doktor bir hafta olç yaz ve bana getir dedi bu çok yüksek bir değermi ki bana ev ödevi verdi
Beni görmedin bile
Hoşbulduk cimcimemmiyiyim çok şükür
kahvaltımı yaptım kısçem içerde dönüp duruyobende göbeğimi elliyip duruyorum
Sen nasılsın
tatlım sen daha yapmadın mı kahvaltı en azndan 1 bardak sut iç o tok tutaryahu bende acıktım ısyerındeyım nasıl kahvaltı yapacam yaaaaaaaaaaaa
Beni görmedin bile
Hoşbulduk cimcimemmiyiyim çok şükür
kahvaltımı yaptım kısçem içerde dönüp duruyobende göbeğimi elliyip duruyorum
Sen nasılsın
evet ya ne güzel evde yatıyo dimi bu hanımlar bizde sabahın köründe ayakta kıskandım vallaay evet evde olmaynca kaynatlyr okuyamyrm şimdi burda olnca kmse yok anca gelrler kuzum hamlyken en guzel uykularnı uyuyr valla herkes
ay canım ya gördüm gördüm görmem mi nasılsın kuşummmmmmmmm
Beni görmedin bile
yahu bende acıktım ısyerındeyım nasıl kahvaltı yapacam yaaaaaaaaaaaa
iiyz bizde otryrz öle..brazdan dolapları duzeltcem dagıttık braz kıyafetleri son gunlerde
selaam kızlaar,bugün yine iş koşuşturmasındaydım..
bu arada güzel birşey de oldu kızlaar..
oğluşum kısmetiyle geliyor heraldee
dün eşimde pazar yürüşüne çıktık hava çok güzeldi..
biz bir süredir ev alalım diye düşünüyorduk ama öyle çok aramıyorduk..denk gelene bakıyorduk..
gezerken bir ev gördük tam istediğimiz gibi dubleks bahçeli,sahininden..
aradım hemen neyse geldiler eve baktık fiyatlarını konuştuk 2 gündür onla uğraşıyoz zaten
biraz pazarlığımızı yaptık ve inşallaah aksilikler çıkmazsa evi alıcaz gibi..
hepsi aynı gün içinde oldu ve birden hiç hesapta yokken..
aslında tam zamanı çünkü çocuktan sonra onun şusu busu derken alamayacaktık..tabi krediyle alıcaz..
ama nasıl olsa kirada oturuyoruz üzerine biraz daha koyup hiç değilse kendi evimizde olacağız artık..
çok mutlu olduk çünkü içimize sinen bir ev oldu,biraz küçük şimdiki eve göre
oyuzden ben kara kara düşünüyorum nasıl sığdırıcam diye..ama ev olunca gerisi önemsiz kalıyor..
öyle işte,sevincimi paylaşayım dedim,gerçi daha işlemlere başlamadık bile ama karar verdik gibi..
önümüzdeki 1 ay beni başka bir telaş bekliyor yani..
Senin neden az kilo aldığın belli oldu
Ben sabah kalkar kalkmaz bişiler yemezsem içim çekiliyo
İhmal etme canım grisini filan bişiler atıştır en azından
Sabah evden çıkarken meyveleri soyup yiyebileceğin büyüklükte kes işyerinde acil durumlarda yemesi rahat olur
Al benden de okadar hoff
Senin neden az kilo aldığın belli oldu
Ben sabah kalkar kalkmaz bişiler yemezsem içim çekiliyo
İhmal etme canım grisini filan bişiler atıştır en azından
Sabah evden çıkarken meyveleri soyup yiyebileceğin büyüklükte kes işyerinde acil durumlarda yemesi rahat olur
Al benden de okadar hoff
evet ya ne güzel evde yatıyo dimi bu hanımlar bizde sabahın köründe ayakta kıskandım valla
ay canım ya gördüm gördüm görmem mi nasılsın kuşummmmmmmmm
İyiyim canım sen nasılsın
Canım bende evdeyim ama hiç bu saatlere kadar yatamıyorum
eşim 7:45te gidiyo bende daha uyuyamıyorum topiğimize bakıyorum pozitif doğum hikayeleri filan okuyorum, iyide oluyo
günaydın kızlaar,
benim site açık ama yazamadığım bakamadığım zamanlar oluyor...
Mesacım,benim tansiyonum da düşük çıkıyor genelde,ama aşırı düşük değil..
Genelde 9-6/10-6 çıkıyor,en düşük 9-5 çıkmıştı şimdiye kadar ama beni çok etkilemedi..
Seninki de çok yüksek sayılmaz ama dikkatli olman lazım,tuzu mu kaçıyorsun acaba..
canım aynı bızım kızımızda şansıyla kısmetiyle geldi ne zamandır eşimin arabasını degıstırmeyı düşünüyorduk dun arabamız alındı hemde istediğimizin çok çok daha güzeli daha iyisi oldu allahım kaza bela vermez inşallah kızımın şansına cok guzel oldu babsı kızına almış öyle diyor.biz ne oluyorsakkkkkkkk
tatlım gecmişi yeni okudum hayrlı ugurlu olsn bebişinz için de ne huzel olacak rahatca oynarsnz ne guzel guvenli bi şeklde
olsun cnm,önemli değil..çı-ok teşekkür ederim cimcimecim..
eeveet oğluşumla rahat rahat oynayacaz inş.
gunaydın canımmm..bzde kahvaltı yaptk geldk sabah kzımın tekmeleryle uyandm acktm doyur beni dyrmuş aslnda eşim öle dyr
Günaydınnnn gebeşler
Landsracçımm hadi hayırlısı olsun çok sevindim Allah gönlünüze göre versin
landsarc tatlım hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasip etsinnnn inşallah
canım aynı bızım kızımızda şansıyla kısmetiyle geldi ne zamandır eşimin arabasını degıstırmeyı düşünüyorduk dun arabamız alındı hemde istediğimizin çok çok daha güzeli daha iyisi oldu allahım kaza bela vermez inşallah kızımın şansına cok guzel oldu babsı kızına almış öyle diyor.biz ne oluyorsakkkkkkkk
yok oyle degıl canım ebnım sabah yumurtamı yedım sütümü içtim ama gene acıktım.hemen hemen acıkıyorum
valla ben glisernli falan deil pehlivan gbi kahvaltı yapyrm eşimin yuzunden sunu da ye bundan da ye offf
yok oyle degıl canım ebnım sabah yumurtamı yedım sütümü içtim ama gene acıktım.hemen hemen acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?