- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.241
aaaa maaşallh ya szn arabada hayrlı ugrlu olsn artık araba sart hele de bebklerle ve hamile ile..b en eşime arabada hamile var yazalım dyrummm
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..... Nasılsınız bakalım.... Aziz bebenin sitesine baktım çok cici şeyler var yaa... Akşama kısmet olursa bakıcam %50 indirimde varmış :))
Öyle tabii canım sayılı gün çabuk geçer,afiyet olsun canım.neyse sonu guzel olan bişey için katlanacaz ama zamn cabk gecyr bence ya surda ne kaldı..ben yemek yiyip gelyrm şekerler
oo bebişlerin şansına bak maşallah kızlarcanım aynı bızım kızımızda şansıyla kısmetiyle geldi ne zamandır eşimin arabasını degıstırmeyı düşünüyorduk dun arabamız alındı hemde istediğimizin çok çok daha güzeli daha iyisi oldu allahım kaza bela vermez inşallah kızımın şansına cok guzel oldu babsı kızına almış öyle diyor.biz ne oluyorsakkkkkkkk
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..... Nasılsınız bakalım.... Aziz bebenin sitesine baktım çok cici şeyler var yaa... Akşama kısmet olursa bakıcam %50 indirimde varmış :))
ay ne güzel eşinle kahvaltı ediyorsun
benim eşim hafta içi kahvaltı yapmak yerine uyumayı tercih ediyo
bende o gitikten sonra hazırlıyorum ama tek başıma pek iştahım olmuyo
benim gibi daha 8,30da kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmeye başladım bile
günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
aziz bebenin fabrikası benim eve yakın bende gittim baktım ama ürünleri çok kalitesiz geldi yani sevi bebedekileri görünce bunlara bu paralar verilmez dedim zira bi tulumun üzerinde 35 tl etiket vardı
gunaydın canım oh oh al bebişine...ya bişey sorcam ben bi tane buyuk hastane çıkışı aldım bi tane daha almk gerkr mi sz kaç tane aldınız ?
Ben de bugün magnezyum a başladım tadı çok güzelmiş:2:
iyi bende kuşummmm
ya kızım yatta uyu allahını seversen ya ben bi izne ayrılıym hergün 12 ye kadar yatcam valla
gunaydın canım oh oh al bebişine...ya bişey sorcam ben bi tane buyuk hastane çıkışı aldım bi tane daha almk gerkr mi sz kaç tane aldınız ?
dzcoğur günaydın tatlım nasılsınız bugün?
günaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:
ay ne güzel eşinle kahvaltı ediyorsun
benim eşim hafta içi kahvaltı yapmak yerine uyumayı tercih ediyo
bende o gitikten sonra hazırlıyorum ama tek başıma pek iştahım olmuyo
benim gibi daha 8,30da kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmeye başladım bile
Aslında yarım saat erken kalkıcak ama işte uyumak istiyorum bakışları atınca kıyamıyorum onavalla kızlar ben hergün 6,30 da kalkıyorum,kahvaltımı her sabah eşimle yapıp öyle çıkıyoruz evden.Zaten günün 11 saatini ayrı geçiriyoruz kahvaltılarımızı ve akşam yemeklerimizi bari beraber yiyelim diyoruz.Çokda keyifli oluyor,sabahları kaldırın eşlerinizi yataklarından
Hoşgeldin canımgünaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:
kuzum benim nick e yeni bi boyut kazandırdın valla
sevi bebeyle fiyatları aynı ama bence sevi bebeler daha kaliteli geldi bana o yüzden almadım aziz bebeden bişeykalitesini beğenmedin mi sen?? Ben daha bakmadım.... Sevi bebeye bakayım birde... :)))
canım büyük parça değilde az sayıda olanlardan al... Bebek doğunca hemşireler senden istiyolar...
günaydın tatlımmmmm
gel tatlım bendensin dün benim cimcimede sabah 4 te uyandırdı beni sonrada yatırmadı
artık geceleride zor uyuyorum
ayy canım bizim bebişlerimz cok mu yaramaz olacak ne?simdiden annelerini uyutmuyorlar gece doğunca bizi uykusuz geceler bekliyor galibakıpır kıpır uyumak ne mümkün hareketleri hissetmiyoruz diyorduk alın size diyor bebişler şimdi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?