- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.041
Tamam o zaman karar verildi sebamed alınacak :)))
Kızlar peki bebek arabası alan var mı ben de 2 gündür araştırıyorum ama herkesin mutlaka olsun dediği özellikleri bir arada içeren bir ürün daha bulamadım.
biz buhar makinasi alicaz sadece.hava temizleyici dusunmuyoruz simdilik.hem nisana geliyo dogumumuz.evi rahatca havalandirabiliriz.
Kızlar peki bebek arabası alan var mı ben de 2 gündür araştırıyorum ama herkesin mutlaka olsun dediği özellikleri bir arada içeren bir ürün daha bulamadım.
kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün kontrole gidicem.. dualarınızı eksik etmeyin e mi? bu arada bizde buhar makinesi almayı düşünüyoruz. ancak kraft ınkiler felan pahalı gibi. gerçi bizim burda bi mağaza var orda indirime girmişti. hem de alından ateş ölçerde( kraftıın dı galiba )hediye. fiyatı 90 tl.
bende birrr sürü uyudum canm bu saate kadar işe akşam gidicem dye:) iyiiyiz...sen nasılsın :)
ayyy canım akşam oturdum bi sonda ben yazdım zaten,heç beğenmedim sonlarınıhamilelik beni duygusallaştıracağına tam tersi yaptı galiba,daha çok üzülmeliydi izleyenler,sırf meraktan izleyenler vardı akşam benim annem çok düşkündür bende bikaç sene mecburi izledim sonra evlendim arada arada seyrettim.Bu dizinin bitmesi iyioldu son bölümlerine yakın hayriyenin organ mafyaları tarafından kaçırılsın öldürülsün falan diye düşünmeye başlamıştım psikolojimi bozacaktı nerdeyse
kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün kontrole gidicem.. dualarınızı eksik etmeyin e mi? bu arada bizde buhar makinesi almayı düşünüyoruz. ancak kraft ınkiler felan pahalı gibi. gerçi bizim burda bi mağaza var orda indirime girmişti. hem de alından ateş ölçerde( kraftıın dı galiba )hediye. fiyatı 90 tl.
şimdi inceledim de güzel bir ürün
ama aveanın avantajını gösterir bir logo göremedim....
sen ürünü gördün o zaman tavsiye ediyorsun eşimle akşam bakalım büyük ihtimal bunu alırız çünkü ben beğendim sen hangi rengini aldın
ya canım ben burda bikaçtır söylüyorum ama ben karftın twist ürününü çok beğeniyorum oturacağı koltuk yerine puseti oturtabiliyosun,biryere giderken hem puseti hem arabayı taşımak zorunda kalmıyorsun,acayip şık ve pratik birşey.fiyatı 700 civarı ama:44:
ya canım ben burda bikaçtır söylüyorum ama ben karftın twist ürününü çok beğeniyorum oturacağı koltuk yerine puseti oturtabiliyosun,biryere giderken hem puseti hem arabayı taşımak zorunda kalmıyorsun,acayip şık ve pratik birşey.fiyatı 700 civarı ama:44:
inş. iyi haberlerle dönersin canımkızlar nasılsınız bakalım? ben bugün kontrole gidicem.. dualarınızı eksik etmeyin e mi? bu arada bizde buhar makinesi almayı düşünüyoruz. ancak kraft ınkiler felan pahalı gibi. gerçi bizim burda bi mağaza var orda indirime girmişti. hem de alından ateş ölçerde( kraftıın dı galiba )hediye. fiyatı 90 tl.
estem ne kadar pahalıymış öyle
benim pierre cardin oğlumdan kalma onu kullanıcam biraz ağır hantal ama
2 yaşından sonra puset çok rahat oluyor al çocuğu istediğin yere git
şahsen bebek arabasına çok para verme taraftarı değilim..onu n yerien zekasını geliştimek sosyal becerilerinia rtırmak için oyuncaga yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor...
Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası Mavi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Matrix DLX Trio 3`lü Set (568350) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bunları begendim...ikincisini alıcam üçlü setid eğil iki parçasını alıcam...bence en mantıklısı bu..gitim gördüm çok kullnışlı..travel sistem gibi üst üste koyup kaba bir şey olmuyor çok kibar... izmirde mna beb 370 falan veriyordu en son ikili setini...bence mantıklı....
canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin,senin ve bebişin için Allah yardımcısı olsunBu har makinasıyla ilgili bende ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum.
inş. iyi haberlerle dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?