2011 Nisan Anneleri

Kızlar peki bebek arabası alan var mı ben de 2 gündür araştırıyorum ama herkesin mutlaka olsun dediği özellikleri bir arada içeren bir ürün daha bulamadım.

Kızlar peki bebek arabası alan var mı ben de 2 gündür araştırıyorum ama herkesin mutlaka olsun dediği özellikleri bir arada içeren bir ürün daha bulamadım.

şahsen bebek arabasına çok para verme taraftarı değilim..onu n yerien zekasını geliştimek sosyal becerilerinia rtırmak için oyuncaga yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor...

Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası Mavi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Kraft 2010 Matrix DLX Trio 3`lü Set (568350) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ben bunları begendim...ikincisini alıcam üçlü setid eğil iki parçasını alıcam...bence en mantıklısı bu..gitim gördüm çok kullnışlı..travel sistem gibi üst üste koyup kaba bir şey olmuyor çok kibar... izmirde mna beb 370 falan veriyordu en son ikili setini...bence mantıklı....

kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün kontrole gidicem.. dualarınızı eksik etmeyin e mi? bu arada bizde buhar makinesi almayı düşünüyoruz. ancak kraft ınkiler felan pahalı gibi. gerçi bizim burda bi mağaza var orda indirime girmişti. hem de alından ateş ölçerde( kraftıın dı galiba )hediye. fiyatı 90 tl.

biz buhar makinasi alicaz sadece.hava temizleyici dusunmuyoruz simdilik.hem nisana geliyo dogumumuz.evi rahatca havalandirabiliriz.

ikisi aynı anda olanlar fiyatalrıda hemen hemen aynı birazcık fiyat farkı oluyor ondan sordum...kışın kalorifer yazında kilma açılınc aev kuru olur diye düşüyorum ama izmirde nemli bilemedim bi türlü...

ya canım ben burda bikaçtır söylüyorum ama ben karftın twist ürününü çok beğeniyorum oturacağı koltuk yerine puseti oturtabiliyosun,biryere giderken hem puseti hem arabayı taşımak zorunda kalmıyorsun,acayip şık ve pratik birşey.fiyatı 700 civarı ama:44:

sizin oarası neresi diye komik bir soru sorsam belki aynı yerdeyizdir???? :) :)

:) iyiiyiz...sen nasılsın :)
bende birrr sürü uyudum canm bu saate kadar işe akşam gidicem dye

[/QUOTE]
canım çok hoş yaaa organ mafyası ve hayriye ben sadece tren sahnesine baktım ondada ağladım eşim hemen değiştirdi kanalı

canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin,senin ve bebişin için Allah yardımcısı olsunBu har makinasıyla ilgili bende ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum.

Canım ben mavili yeşillisini istedim ama eşim renkli renkli olsun diye benetton renkli olanı aldırdı beni ikna etti. Daha kullanmaya başlamadık tabi sağlamlığı konusunda bilmem ama benim hoşuma gitti bu fiyata müzikli oyuncaklı iyi bence, sizin orda e-bebek varsa bi gidip görün bence daha içinize sinsin. Daha önce de söylediğim gibi arkadaşım 3-4 aydır kullanıyo oda iyiki bunu almışız çok para vermemişiz dedi.

estem ne kadar pahalıymış öyle
benim pierre cardin oğlumdan kalma onu kullanıcam biraz ağır hantal ama
2 yaşından sonra puset çok rahat oluyor al çocuğu istediğin yere git

ben pierre cardinin vip serisini çok beğendim.travel sistemi var.üstelik tek elle açılıp kapanma,çift yönlü,360 derece teker dönüşü,6,9 ağırlığı çok hafif.daha almadım ama buna niyetlendim.

700 lira bence diğer bebek arabalrına göre çok iyii..bende çok begendim o arabayı çünkü buset önce düz sonra kademe kademe kalkıyor çok mantıklı..beni matriks modeline yönelten tek şey arka tekerleklerinin büyük olması oldu ..yani katlanınca arabaya nasıl koncak daha az yer kaplasın istiyorum..zaten kzımın anası süsülü bir yere giderken ne varsa alıyor yanında ....gerçi sıgısn diye artuk giyisileri uzun tatillerde vakumlu torboalra koycaz...ama güzel araba...

inş. iyi haberlerle dönersin canım

bebek arabası için de şu modeli alıcaz.. yeni bi ürün zaten.. o kadar hafif ki baston puset ile bebek arabası arası bişey. önce kraft ın twist modeline bakmıştık travel sistem. ancak bebek 2 yaşından sonra o arabaya sığmıyor alan arkadaşlarım 2 yaşından sonra tekrar araba almak zorunda kaldı. bu arabayı 4 yaşına kadar kullanabilirsiniz. sonra çocuklar binmiyor zaten.

Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri

estem ne kadar pahalıymış öyle
benim pierre cardin oğlumdan kalma onu kullanıcam biraz ağır hantal ama
2 yaşından sonra puset çok rahat oluyor al çocuğu istediğin yere git

ya canım bende ücretine takıldım verilmeli mi o kadar para diye:44: daha çok alınacak şey var.O şekilde olan belki başka markalarda vardır bi gezip dolaşıcam önce.

Ya canım ben de çok para vermek istemiyorum baston tipi travel sistem öneren de var onlar nasıl acaba

canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin,senin ve bebişin için Allah yardımcısı olsunBu har makinasıyla ilgili bende ilerleyen dönemlerde ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum.

inş. iyi haberlerle dönersin canım

saolun kızlar.. bebeğimi bu sefer özledim ama çok değil.. artık çok şükür içimde hissediyo olunca hep yanımda olduğunu bildiğim için görmek o kadar da heyecanlı gelmiyor.. içimde hareketlerini hissetmek daha heyecanlı geliyor..sizde nasıl durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…