- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.061
bunun fiyatı ne ?ben bizim burdan bir magazadan 599 sordum da.bunun dörte katlanan bir modeli var bide.ps 2020 serisiydi sanıırm.o bundan daha hafif.bebek arabası için de şu modeli alıcaz.. yeni bi ürün zaten.. o kadar hafif ki baston puset ile bebek arabası arası bişey. önce kraft ın twist modeline bakmıştık travel sistem. ancak bebek 2 yaşından sonra o arabaya sığmıyor alan arkadaşlarım 2 yaşından sonra tekrar araba almak zorunda kaldı. bu arabayı 4 yaşına kadar kullanabilirsiniz. sonra çocuklar binmiyor zaten.
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
saolun kızlar.. bebeğimi bu sefer özledim ama çok değil.. artık çok şükür içimde hissediyo olunca hep yanımda olduğunu bildiğim için görmek o kadar da heyecanlı gelmiyor.. içimde hareketlerini hissetmek daha heyecanlı geliyor..sizde nasıl durum.
Ya canım ben de çok para vermek istemiyorum baston tipi travel sistem öneren de var onlar nasıl acaba
bunun fiyatı ne ?ben bizim burdan bir magazadan 599 sordum da.bunun dörte katlanan bir modeli var bide.ps 2020 serisiydi sanıırm.o bundan daha hafif.
saolun kızlar.. bebeğimi bu sefer özledim ama çok değil.. artık çok şükür içimde hissediyo olunca hep yanımda olduğunu bildiğim için görmek o kadar da heyecanlı gelmiyor.. içimde hareketlerini hissetmek daha heyecanlı geliyor..sizde nasıl durum.
istanbul saraçhanede bunu en son 300 bırakmışlar canım.istanbuldaysan haberin olsun.burda sitede yazmışlardı.bizim burda da 599.. ama taksit imkanı felan var.. ha bi de bu ürünün bi diğer iyi özelliği anakucağı o kadar çukur değil.. çok çukur olanlarda bebek oturmaya başladığı zaman yığılıp kalıyor..ben bu ürünü çok beğendim.. rabbimden bi aksilik çıkmazsa bunu alıcam inşallah.. anakucağu arabaya monte olabiliyor.
aynenn canım hissedince seninle olduğunu bildiğin için daha rahatsınsenin bebişin bizden daha önde haftası tekmeleri daha serttir her vurduğunda şükredesim geliyor güldürüyor beni
istanbul saraçhanede bunu en son 300 bırakmışlar canım.istanbuldaysan haberin olsun.burda sitede yazmışlardı.
aynenn canım hissedince seninle olduğunu bildiğin için daha rahatsınsenin bebişin bizden daha önde haftası tekmeleri daha serttir her vurduğunda şükredesim geliyor güldürüyor beni
Canım daha nete bakmadım bakınca koyarım ama chicco nun bi ürünü varmış arkadaşım söyledi .baston tip travel nasıl oluyor....bilemedim...bu araba sanıırm öle olmalı çünkü isklet üzüine ya bebk arabsını oturtuyorsun yada buseti takıyorsun..ikisi üst üste gelmiyor diğer travel sitemler gibi...
senin dediğin nasıl...örenk koyabilir misn..
tek arabası olmasın o fiyata?? yani zaten 599 indirimli fiyatı bi de onun yarı fiyatı şok olurum valla.. nereyse sipariş bile verebilirim..
kızlar bişey soracagım sucuk salam sosis gbi şeyler yiyrmusunuz nette çok tuketlmemeli iice pişirlmeli yazyr dr umda guvendgn markalardan yiyeblrsn dedi sz ne yapyrsnz :26:
kızlar yanlız benden size tavsiye.. yeni yeni hareketini hissetmeye başlayanlar bazı günler hiç hissedemeyebilirsiniz.. sakın korkmayın.. bu haftalarda çok tutarsız oluyor hareketler.. 27. haftadan sonra düzenli hale geliyor.. ben bi ara panik yapmıştım da
kızlar bişey soracagım sucuk salam sosis gbi şeyler yiyrmusunuz nette çok tuketlmemeli iice pişirlmeli yazyr dr umda guvendgn markalardan yiyeblrsn dedi sz ne yapyrsnz :26:
bizim burda da 599.. ama taksit imkanı felan var.. ha bi de bu ürünün bi diğer iyi özelliği anakucağı o kadar çukur değil.. çok çukur olanlarda bebek oturmaya başladığı zaman yığılıp kalıyor..ben bu ürünü çok beğendim.. rabbimden bi aksilik çıkmazsa bunu alıcam inşallah.. anakucağu arabaya monte olabiliyor.
canım tanıdığın oraya yakın oturan varsa sordur istersen.ben istanbulda değilim.saraçhanede nakit 300traveli vermişler diye bir arkadaş burda yazmıştı ya yanlış hatırlamıyorsam.kızlarrr bu konuda yardımcı olanlar varsa yardım edebilirmi?istanbul sarçhanedeki fiyatlar ne?
Canım ben normalde de çok tüketmem ama pizzaya bayılıyorum pizzada da bunlar bol miktarda var onun dışında pazar kahvaltılarında çok nadir sucuklu yumurta falan, drun haklı bence de yiyebilirsin ama çok abartma sadece canın çok istediği zamanlarda ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?