2011 Nisan Anneleri

oğluşuna ve sana maşallah tatlımmmm bizimde yarın kontrol var iple çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim 5 haftadan fazla oldu görmeyeli ne gıcık bu drlar 1,5 aydan önce gelme gerek yok diyo

[

canım benimde şişiyordu tuzu tamamen kestim ve çalışırken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.. Iyi geldi çok şişmiyolar artık...

oooo... Maşallahh bebişineee.... Büyümüşş abi olmuşşş....

gözünaydın canım. maşallah bebişe vallaısırıcaksın bacaklardan kollardan ohhh tombişş

Maşallah canım ye yiyemeyenler için ye kendin için ye bebiş için ye sizi gidi sanşlılar anacım bende su içsem yarıyo diyemiycimmm çünkü yiyorum dikkat etmeye çalışsamda bi bakıyorum ki kopmuşum bakalım bu kadar kiloyla bebiş nasıl görücez yarın

canım maaşallah bebişin ne kadr buyumuş senn kilo almnda çok iimiş ya hersey ii geçmiş çok sevdnm valla

Mantıklı uygun olması özellikle oda düşünmeyen, kirada oturanlar için uygun yatak olabilir ben şu durumda hala beklemedeyim yatak konusunda tayin durumumuz neleşmeden de almayı düşünmüyorum bir taraftan da şöyle düşünüyorum doğumu annemlerde yapıcam ilk bir iki ay kendimi toparlayana ve bebişi birazcık büyütene kadar annemlerde kalıcam kocaman beşik ordan oraya taşınmaz ilk aylar için sepet beşiklerden mi alsam hala kararsızım

maşallah bebişine canımkocaman olmuş artık

yiyorum canım sizin için de yerim merak etme. benim için şu an işkence gibi iştahım yok ama zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler saatte 1 mutfaktayım.

bak ne kadr fark etmiş demk ki cdden yorulmşn işte..bzde ne yapalım eşim öğlen yemgne geldi o gtti bende otryrm evde bir iki iş var yaplcak onlara bakcam şimdi

evet canım haklısın ister istemez yoruluyor insan sabah erken kalk akşam geç gel. ohh afiyet olsun yarasın bebişe. yormadan yap canım kendini

yiyorum canım sizin için de yerim merak etme. benim için şu an işkence gibi iştahım yok ama zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler saatte 1 mutfaktayım.

Ay düşünüyorum da bir gün bir saat hayır hayır sadece bir dakika yemek yemeği işkence gibi görebilecek miyim acaba
Şaka bi tarafa sağlık olsun cnım boşver seninkide bizimkide sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun yeter

canım bizim 2 aile de uzakta. park yatağını gittiğimiz yerlere götürmek istiyoruz çocuk alıştığı yerde yatsın diye. o yüzden bize park yatak cazip geldi. kurması sökmesi de çok kolay şemsiye gibi

oğluşuna ve sana maşallah tatlımmmm bizimde yarın kontrol var iple çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim 5 haftadan fazla oldu görmeyeli ne gıcık bu drlar 1,5 aydan önce gelme gerek yok diyo

[

gözünaydın canım. maşallah bebişe vallaısırıcaksın bacaklardan kollardan ohhh tombişş

canım maaşallah bebişin ne kadr buyumuş senn kilo almnda çok iimiş ya hersey ii geçmiş çok sevdnm valla

maşallah bebişine canımkocaman olmuş artık

teşekkür ederiz teyzoşlaar..ya bugün çok mutluyum valla,hergün onu görseem ne güzel olur.
yine bu gece uyutması beni saat 4 te uyandım bir daha da uyuyamadım..

ayy valla beni çok güldürdün Allah da seni güldürsünhaklısın canım bebişler sağlıklı olsunda ben kilo almaya razıyım. sen de kafanı takma tatlım verilir doğumdan sonra. hep beraber veririz burda

Canım bebek arabasını ben sordum ağırlığı nasıl peki o modelini sizde bebak arabsını da e-bebekten mi aldınız onlara da indirim uygulanıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…