- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.101
kızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa
35 cm ve 1003 gr. olmuşinanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi
oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..
kızlar ya benim buaralar tek şikayetim ayaklarımdaki şişlikler. Akşam eve gittiğimde kütük gibi oluyorlar. Ayaklarımı sikip yatıorm 2-3 saat anca öle indirebiliorm şişliği. Iş yerinde ara ara yürüyüş yapmaya çalışıorm ama nafile şişio
Sanırım bu gidişle sırf buyüzden 32. Haftam dolunca izne ayrılcam
aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??
Kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
35 cm ve 1003 gr. OlmuşInanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
Beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
Oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
Bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
Açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
Maşallah canım ye yiyemeyenler için ye kendin için ye bebiş için ye sizi gidi sanşlılar anacım bende su içsem yarıyo diyemiycimmm çünkü yiyorum dikkat etmeye çalışsamda bi bakıyorum ki kopmuşum bakalım bu kadar kiloyla bebiş nasıl görücez yarınay napıyım canım anca yetişiyorum valla forumun hızına. geçmişi okumaktan yazmaya fırsat kalmıyorvalla gayett iyi gidiyor tatlım yiyip içip yatıyorum eşim 2 günde yüzüne can geldi diyor inşallah bebişe yarıyordur da bi dahaki kontrolde açığı kapatırız. sen nasılsın canım
mormaske
canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik
bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.
canım benimde şişiyordu tuzu tamamen kestim ve çalışırken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.. Iyi geldi çok şişmiyolar artık...
tuzu bende kestim ama çalışırken ayaklarımı kaldırma şansım yok işte.
neyse tek derdim bu olur inşalah
Maşallah canım ye yiyemeyenler için ye kendin için ye bebiş için ye sizi gidi sanşlılar anacım bende su içsem yarıyo diyemiycimmm çünkü yiyorum dikkat etmeye çalışsamda bi bakıyorum ki kopmuşum bakalım bu kadar kiloyla bebiş nasıl görücez yarın
bak ne kadr fark etmiş demk ki cdden yorulmşn işte..bzde ne yapalım eşim öğlen yemgne geldi o gtti bende otryrm evde bir iki iş var yaplcak onlara bakcam şimdi
yiyorum canım sizin için de yerim merak etme. benim için şu an işkence gibi iştahım yok ama zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler saatte 1 mutfaktayım.
Mantıklı uygun olması özellikle oda düşünmeyen, kirada oturanlar için uygun yatak olabilir ben şu durumda hala beklemedeyim yatak konusunda tayin durumumuz neleşmeden de almayı düşünmüyorum bir taraftan da şöyle düşünüyorum doğumu annemlerde yapıcam ilk bir iki ay kendimi toparlayana ve bebişi birazcık büyütene kadar annemlerde kalıcam kocaman beşik ordan oraya taşınmaz ilk aylar için sepet beşiklerden mi alsam hala kararsızım
oğluşuna ve sana maşallah tatlımmmm bizimde yarın kontrol var iple çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim 5 haftadan fazla oldu görmeyeli ne gıcık bu drlar 1,5 aydan önce gelme gerek yok diyo
[
canım benimde şişiyordu tuzu tamamen kestim ve çalışırken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.. Iyi geldi çok şişmiyolar artık...
oooo... Maşallahh bebişineee.... Büyümüşş abi olmuşşş....
gözünaydın canım. maşallah bebişe vallaısırıcaksın bacaklardan kollardan ohhh tombişş
canım maaşallah bebişin ne kadr buyumuş senn kilo almnda çok iimiş ya hersey ii geçmiş çok sevdnm valla
maşallah bebişine canımkocaman olmuş artık
leegörkemm canım nasılsın bugün?topic cok sakin bugün herkes mesgul galiba
Ay düşünüyorum da bir gün bir saat hayır hayır sadece bir dakika yemek yemeği işkence gibi görebilecek miyim acaba
Şaka bi tarafa sağlık olsun cnım boşver seninkide bizimkide sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun yeter
canım ben iyiyim gayet. sen nasılsın? oğluş nasıl?evet bugün daha sakin gibi
iyiyim canım bende napim evdeim cok sıkıldım istanbulu özledim denizi özledim:84:burası cok sıkıyor beni bazen..
mormaske
canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik
bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?