- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.561
evet banada öle gelyr ilk haftadan bişey olmz zaten ikinci haftada hemn gecer
Evet canım düşünsene doğuma az kalmış olacak, onun heyecanıyla zaten geçer diye düşünüyorum.Ben şahsen izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.
Kızlar ben kaçar, yemek yapıcam ,görüşürüz öptüm sizi....
ay yaaa bende eve gidip yemek yapsam artık çok acıktım
az kaldı kuzum sennde eve gtmene..ayyy artık dyrm birir yapsada ben yesem hiiç yapasım gelmyr hep yesem ama yapmasam
ay evet yaaa
sende şişme varmı tatlım ya benim parmaklarım filan çok şişiyo sanırım tuzu kesmek zorunda kalıcam
yok canım hiç şişme bende daha az atmaya başladım eşime az gelyr ama bende tabagna at dyrm ne yapayım..bncede azalt tuzu canm dkkat etmk lazm
tuzu azltırımda tuşudan nasıl vazgeçicem onu bilmiyorum valla
amanınnn o daha tuzlu zaten dideeeeeeeeeeeeemvazgec tatlı şeylere gec sende
hamile kaldığımdan bu yana tatlı hiç bişey yiyemedim hatta ilk zamalra turşu suyu içiyodum yaaa
hadi ya hamiellkten önce yermydn peki bende meseeeeeela hamlelkten önce asırı limnlu şeyler yerdm ttalı şeyler yemezdm ama bunye doydu mu ne blmyrm şimdi de tatlı şeyler istyr canım
ben acı ekşi delisiydim hep ama hamilelikte dahada arttı bu hiççç tatlı bişey yiyemiyorum yaa hiçç ne güzel yiyiyomuşsun sen
boşver tatlım zaten kilo yapyrşeker taramn yapldı mı canm
daha yapılmadı bu perşembe gidicem inşallah bi sorun çıkmaz
boşver tatlım zaten kilo yapyrşeker taramn yapldı mı canm
aa ne guzel az kalmş 1ay beklemek ne kadar skıcı oluyr bi sorun çkmaz ins canım düşünme sen..
daha yapılmadı bu perşembe gidicem inşallah bi sorun çıkmaz
2 aylık bebişi olan arkadaşım var hamlleğim boyunca yemedm şimdi gunde 3 tane yiyrm dyr demekki aş erme dewam edyrölee deme ya ben gözümü çikolatayla acıyorum yuvarlancam desene
sen yaptırdınmı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?