2011 Nisan Anneleri

evet banada öle gelyr ilk haftadan bişey olmz zaten ikinci haftada hemn gecer

Evet canım düşünsene doğuma az kalmış olacak, onun heyecanıyla zaten geçer diye düşünüyorum.Ben şahsen izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.

Kızlar ben kaçar, yemek yapıcam ,görüşürüz öptüm sizi....

gorsrz canım afyet olsn bende yemek yapcam

ay evet yaaa
sende şişme varmı tatlım ya benim parmaklarım filan çok şişiyo sanırım tuzu kesmek zorunda kalıcam

yok canım hiç şişme bende daha az atmaya başladım eşime az gelyr ama bende tabagna at dyrm ne yapayım..bncede azalt tuzu canm dkkat etmk lazm

hamile kaldığımdan bu yana tatlı hiç bişey yiyemedim hatta ilk zamalra turşu suyu içiyodum yaaa

hadi ya hamiellkten önce yermydn peki bende meseeeeeela hamlelkten önce asırı limnlu şeyler yerdm ttalı şeyler yemezdm ama bunye doydu mu ne blmyrm şimdi de tatlı şeyler istyr canım

hadi ya hamiellkten önce yermydn peki bende meseeeeeela hamlelkten önce asırı limnlu şeyler yerdm ttalı şeyler yemezdm ama bunye doydu mu ne blmyrm şimdi de tatlı şeyler istyr canım

ben acı ekşi delisiydim hep ama hamilelikte dahada arttı bu hiççç tatlı bişey yiyemiyorum yaa hiçç ne güzel yiyiyomuşsun sen

,yssknk+,babybaby86,jbase,angel74,mervegumus,leegorkemm+,yicika,mesa,
kızlaaaaaaar neden susuyrsnz geçmşi mi okyrsnz

ölee deme ya ben gözümü çikolatayla acıyorum yuvarlancam desene
2 aylık bebişi olan arkadaşım var hamlleğim boyunca yemedm şimdi gunde 3 tane yiyrm dyr demekki aş erme dewam edyr
sen yaptırdınmı tatlım

yaptrdm canım normla degrden braz daha yuksek çıktı ikincsne grek yok çok yuksek deil zaten dedi.. serbetli tatlı yeme ekmegi de azalt dedi..sütlü tatlı ye cann cekerse dedi..tam bugday ekmegnden yiyrm bende o daha saglıklı en azndan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…