- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.581
ay sende bendensin tatlı sadece yoğurt pekmez yada meyveli yoğurt yiyiyorum bu ara onlara takıldımcanım bende tatlı nerdeyse hiçbirşey yemiyorum şeker taramam iyi çıktı açlık 75 1 saat sonra: 91 yarın kontrolüm var doktora göstericem
aslında tam buğday ekmeği yemek lazım her zaman daha sağlıklı2 aylık bebişi olan arkadaşım var hamlleğim boyunca yemedm şimdi gunde 3 tane yiyrm dyr demekki aş erme dewam edyr
yaptrdm canım normla degrden braz daha yuksek çıktı ikincsne grek yok çok yuksek deil zaten dedi.. serbetli tatlı yeme ekmegi de azalt dedi..sütlü tatlı ye cann cekerse dedi..tam bugday ekmegnden yiyrm bende o daha saglıklı en azndan diye
ölee deme ya ben gözümü çikolatayla acıyorum yuvarlancam desene
sen yaptırdınmı tatlım
ay sende bendensin tatlı sadece yoğurt pekmez yada meyveli yoğurt yiyiyorum bu ara onlara takıldım
inşallah bizdede bi sorun çıkmaz
aslında tam buğday ekmeği yemek lazım her zaman daha sağlıklı
çok yüksek olmamasına sevindim canım yaaa
merhaba kızlarrr nasılsınız:)
ay sende bendensin tatlı sadece yoğurt pekmez yada meyveli yoğurt yiyiyorum bu ara onlara takıldım
yok ya zannetmiyorum bende zaten herhalde ben de çıkmaz diyordum çünkü şu aralar biraz tatlı birşeyler yemeye başladım ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
e bizimkiler kız ya tatlı o yüzden pek istemiyoruz tuzlu ve ekşi gerçi ben hamilelikten önce de şerbetli tatlı pek yemezdim daha çok sütlü tatlı yerdim
merhaba tatlımmm hoşgeldinnnnnmerhaba kızlarrr nasılsınız:)
bende alıcam artık hem bayatlamıyoda kolay kolayevet canım en saglklsı o aslnda başta normal ekmekten farklı geldi ama şimdi sewdm eşim de sewdi o da yiyor arada :86:
oh oh ne güzel tatlım bi kaç gün daha al ve dinlen evde bol bol bende rapor almayı planlıyorum 1 hafta filan evde yatasım var babam gelecekmiş bu ay o gelince alıymda yatıym barimmmmerhaba kızlarrr
benim raporum bitti ama yarın tekrar alacağım. 4 gün bile baya fark etti. kuzum biraz daha dinlenip toparlansın
yok ya zannetmiyorum bende zaten herhalde ben de çıkmaz diyordum çünkü şu aralar biraz tatlı birşeyler yemeye başladım ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
e bizimkiler kız ya tatlı o yüzden pek istemiyoruz tuzlu ve ekşi gerçi ben hamilelikten önce de şerbetli tatlı pek yemezdim daha çok sütlü tatlı yerdim
kızlar yeterince tatlı olduklarından tatlı istemiyolar bencede
ay ya sağ salim sorunsuz atlatsaydık şu hamileliği dert tasa kaygı hiiiç bitmiyo bak benimki acıktı savaşıyo içerde yavrum benimmm
kızlar yeterince tatlı olduklarından tatlı istemiyolar bencede
ay ya sağ salim sorunsuz atlatsaydık şu hamileliği dert tasa kaygı hiiiç bitmiyo bak benimki acıktı savaşıyo içerde yavrum benimmm
:)))
merhaba kızlarrr
benim raporum bitti ama yarın tekrar alacağım. 4 gün bile baya fark etti. kuzum biraz daha dinlenip toparlansın
hoşgeldn canım ,iiiyz eşimi beklyrm bende yemek için sen nasılsın
merhaba tatlımmm hoşgeldinnnnn
bende alıcam artık hem bayatlamıyoda kolay kolay
oh oh ne güzel tatlım bi kaç gün daha al ve dinlen evde bol bol bende rapor almayı planlıyorum 1 hafta filan evde yatasım var babam gelecekmiş bu ay o gelince alıymda yatıym barimmm
kızlar doğum yasasını sormuştum bilgisi olan yok mu?
merhaba tatlımmm hoşgeldinnnnn
bende alıcam artık hem bayatlamıyoda kolay kolay
oh oh ne güzel tatlım bi kaç gün daha al ve dinlen evde bol bol bende rapor almayı planlıyorum 1 hafta filan evde yatasım var babam gelecekmiş bu ay o gelince alıymda yatıym barimmm
kızlar bu çıkacak doğum iznine ait yasayla alakalı bilgisi olan var mı ne aşamada acaba?
yeni doğum izinleriyle alakalı bir şey çıktı mı diyeneyini sormuştun tatlım doğum yasasının
İyiyim canım teşekkürler.hoşbulduk tatlımmmm nasılsınnn
Anladım canım, sen daha iyi bilirsin tabii müdürünün tutumunu.Canım onu yapardım da bizim müdürü bilmezsin.Yasal hakkım da olsa direkt emrivaki yaptığım için bana okulu zindan ederdi.Acaip bi karakteri var.Hasta olsan 1 gün rapor alsan surat asar.Hamileliğimi ilk söylediğimde hayırlı olsun diyeceğine, ücretsiz izin almayaksın değil mi demişti düşün artık. Daha neler neler.Ee sonuçta okulda aynı ortamdayız, işyerinde huzursuz olmak istemem.Her sabah lanetler okuyarak okula gitmek istemem, o yüzden alttan alıyorum napiiim.Aman neyse bütün günahlarını temizledim adamın :) Nöbet konusunda bu cevabı beklediğim için çok da gerilmedim aslında.
Oklun ilk haftası olsa dediğin gibi olurdu ama ikinci dönem hiç tatile girmemiş gibi devam eder canım.evet banada öle gelyr ilk haftadan bişey olmz zaten ikinci haftada hemn gecer
İnsan tatile çabuk alışıyor değil mimerhaba kızlarrr
al tatlım al valla ben bugün işe geldim ve bir kez daha anladımki alsanda almasanda kimseye yaranılmıyoren iyisimi kendi rahatına bakacaksın belki böylesi daha kıymetli olur. hem gerçekten evde olmak çok farkettiriyor.
bencedde al canım iyi olur gerçektende...
evet canım çok haklısın önce bebiş sonra işyarın evde şöyle güzelce dinlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?