2011 Nisan Anneleri

Maşallah canım güzel kızına
Gözün aydın..

haftaya gdicem doktora sorarım bende huzursz oluyorum balık yiyemeyince eşim çok seviyor benmde yememi çok istiyor onuda üzmek istemiyorum ama en iyisi balık yağııı

cnm sana ne verdi balık yağı olarak?

oyyy maşallah kızına cnm
rabbim nazarlardan saklasın.
kilo içinde beyaz ekmek yeme buğday ekmeği ye.pilav makarna hamurişinden uzak dur inan kilo bile almazsın.ben 3.ayımda 4 kilo almıştım belki okumuşsundur.diyetisyene gittim o ay bana verdiği listede yazdıklarım haricinde herşey vardı ve ben 5 hafta hiç kilo almadım.
alırsanda dert etme yapıcak bişi yok boşver doktorların hepsi aynı :)

korktuğunla kalsın canım... Ama bu haftalarda öyle şeyler olmaz.. Boşuna stres yapma kendine :)))

Bana da doktorum sadece elevit iç dedi ben de balık sevmiyorum diye kendim seven seas plus aldım ama üzerinde hamileler içi diye yazmıyor acaba yanlış mı aldım

Canım ben şimdi işteyim akşam bakıyım sana yazarım 3-4 çeşit vardı bu hamileler için dedi ama bende tam bilmiyorum.Yarın yazarım

ayy cnm geçmiş olsun yaaa.
insan bi tuhaf oluyo bişi olucak bebişlerimize diye yüreğimiz ağzımızda hep.

korktuğunla kalsın canım... Ama bu haftalarda öyle şeyler olmaz.. Boşuna stres yapma kendine :)))

sağol cnm ya valla nepcamı şaşırdım zaten brkaç gundur karnımın altı acıyor prensesim büyüdüğü için sanırım aklım gitti vala bir anda neyse ki mevzuuu başkaymış

SEVEN SEAS PULSE hamileler için olanını verdi yarın yazıcam tam adını

Selam herkese, maşallah kalabalıksınız.

cnm benim doktorumda çok büyük balık tercih etme civa oluyo onlarda bebek için tehlikeli demişti.hamsi istavrit mezgit levrek yiyorum ben genelde.doktorumda bunları saymıştı.
Levrek büyük balıklardan mı küçük balıklardan mı sayılıyor :26:

kızlar hani şu sola yatma mevzuu varya ben yasak ya bi sağa yatasım var bi sağa yatasım var anlatamam
delirecem yani bazen uyanıyorum sağa dönüküm..
Allahım sana emanet bebeklerimiz canımız
Valla ben sağa dönük de yatıyorum sırt üstü de yatıyorum.
Hiç öyle kendimi strese sokamam.
Aşı olunca sol tarafıma yatamadım o bile uykumdan etti.

Maşallah kızına kocaman olmuş.

Geçmiş olsun canım, hemoroid de zordur.

kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk

Oluyor canım özellikle akşamları bende bana artık dinlen anne dediğini düşünüyorum ama kısa sürüyor uzuyorsa doktoruna sor istersen artık ağırlaşıyorlar normal gibi geliyor bana bazende sanki çok aşağıdaymış gibi geliyor bu gidişimde bende sorucam doktoruma

Selam kızlar nabersiniz?
Balıklardan konuşmuşsunuz ya, ben somon seviyorum genelde ondan yiyorum,omega3 en fazla olan balıklardanmış ama büyük balık işte Yarar yerine zarar vermesin de Allah korusun. Bir de bazen ton balığı yiyorum,onun zararı var mı biliyor musunuz?

ya kısa oluyor ama bazen belimi büküyor bende hareketlerini çok aşağıda hseediyorum bazen afedersn ıkınsam çıkçak gbi gelio galiba en gzeli dr.a sormak

selamm ben bir kitapta ton balığının fazlasının zararlı olduğunu okumştum canım sen yne bi araştr istersen hatta en iyisi doktoruna Sor

canım geçmiş olsun. çok iyi anlıyrum seni gecenlerde aynı şey bana da oldu hemde alışveriş merkezinde:)))) aklım cıktı wallahi:)))

cnm bende yaşıyorum ama dediğingibi kısa anlık yatarkende oluyor benzenters yatmıssam artık ayaklarımı uzatıp yatmak çok zorlaştı hep yan yada dizlerimi kırıp ta uzanıyorum
alt karında yanma yada bebek çok aşağıdaymış hissi oluyor cnm büyüdükleri içn sanırsam

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım ya benim de eltim hamile aramızda bir buçuk ay var ben nisanda inşallah o da haziranda doğum yapacak

eltiler atağa çıkmışlar desene,bunlara boşuna elti denmiyor çok şükür ki eltim yok

Canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize,doktorun girecekse hastanenin pek önemi yok bence sen bilirsin yinede.

kuzum sinirlenme gelir elbet 5 günde gelmezse 10 günde gelecek elbet.

canım zargana balığı en çok omega 3 olan balıkmış,çocuklara zeka için bu balıktan yediriyorlarmış herkesin bilgisine

Canım maşallah kızına hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz desene seninle,sıkı rejim ve spor

canım hamileler için ebru şallının plates cd var onu aldım onu yapmaya çalışıyorum tabii bugünden sonra daha sıkı yapmaya çalışıcam.Yürüyüş ve internetteki hamileler için egzersizleri yapabilirsin.

Guleysa sağol canım,oğluşumuzu gördük bide şu şeker tarama testinden kurtulsak:18:

landsarc canım sağol,bebişleri sağlıklı görmek en güzeli,bizim bebiş sanırım hiperaktif olacak aç karnına o kadar hareketliyse bide yemek yese ne olur dedi doktor,dediği gibide yemeği yedikten sonra iyice zıvanadan çıkıyor artık güçlendi bayağı tepiklerine alıştık şimdi ellerinide hissedebiliyorum çift çalışıyor benim oğlum:26:

Ayda 3-5 kutuyu geçmemek gerekiyormuş.
Bunu internetten araştırmıştım ama benim doktorum hiç yemesen daha iyi demişti.
Ben ara sıra yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…