- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.981
merhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
Ben doktoruma balığı severek yemediğimi söyleyince SEVEN SEAS PULSE nin hamileler için olan balık yağını verdi birde bol bol ceviz ye dedi balık yağından memnunum hiç kokmuyor dene istersen tabi doktoruna danışarak
Bazı balıkların yağı yaralı değilmiş hatta zararlıymış bana verdiği balık yağıda farklı hamileler içi diyor diyerleri köpekbalığının karaciğerindenmi yapılıyormuş tam bilmiyorum oda bebeğe zararlıymış.bu nedenlerle sardalya önerdiğini düşünüyorum
merhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü
Bana da doktorum sadece elevit iç dedi ben de balık sevmiyorum diye kendim seven seas plus aldım ama üzerinde hamileler içi diye yazmıyor acaba yanlış mı aldım
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü
korktuğunla kalsın canım... Ama bu haftalarda öyle şeyler olmaz.. Boşuna stres yapma kendine :)))
cnm sana ne verdi balık yağı olarak?
SEVEN SEAS PULSE
oyyy maşallah kızına cnm
rabbim nazarlardan saklasın.
kilo içinde beyaz ekmek yeme buğday ekmeği ye.pilav makarna hamurişinden uzak dur inan kilo bile almazsın.ben 3.ayımda 4 kilo almıştım belki okumuşsundur.diyetisyene gittim o ay bana verdiği listede yazdıklarım haricinde herşey vardı ve ben 5 hafta hiç kilo almadım.
alırsanda dert etme yapıcak bişi yok boşver doktorların hepsi aynı :)
Levrek büyük balıklardan mı küçük balıklardan mı sayılıyor :26:cnm benim doktorumda çok büyük balık tercih etme civa oluyo onlarda bebek için tehlikeli demişti.hamsi istavrit mezgit levrek yiyorum ben genelde.doktorumda bunları saymıştı.
Valla ben sağa dönük de yatıyorum sırt üstü de yatıyorum.kızlar hani şu sola yatma mevzuu varya ben yasak ya bi sağa yatasım var bi sağa yatasım var anlatamam
delirecem yani bazen uyanıyorum sağa dönüküm..
Allahım sana emanet bebeklerimiz canımız
Maşallah kızınamerhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk
Oluyor canım özellikle akşamları bende bana artık dinlen anne dediğini düşünüyorum ama kısa sürüyor uzuyorsa doktoruna sor istersen artık ağırlaşıyorlar normal gibi geliyor bana bazende sanki çok aşağıdaymış gibi geliyor bu gidişimde bende sorucam doktoruma
Canım ben şimdi işteyim akşam bakıyım sana yazarım 3-4 çeşit vardı bu hamileler için dedi ama bende tam bilmiyorum.Yarın yazarım
Selam kızlar nabersiniz?
Balıklardan konuşmuşsunuz ya, ben somon seviyorum genelde ondan yiyorum,omega3 en fazla olan balıklardanmış ama büyük balık işteYarar yerine zarar vermesin de Allah korusun. Bir de bazen ton balığı yiyorum,onun zararı var mı biliyor musunuz?
kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk
Hayırlı olsun canım ya benim de eltim hamile aramızda bir buçuk ay var ben nisanda inşallah o da haziranda doğum yapacak
Canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize,doktorun girecekse hastanenin pek önemi yok bence sen bilirsin yinede.çok saol cnm.normalmi sezeryanmı belli değil ben normal istiyorum ama ters dönmüştü bebeğim en son gittiğimde.hastaneyede hala karar veremedik.aslında özel çapaya gidiyodum ama ordan vazgeçtik kesinlikle.sanırım kendi doktorumda yapıcam doğumu oda osmanoğlunda çalışıyo.geçen hafta konuştuk benim fiyatlarım fazla gelirse özel huzur hastanesinde arkadaşım var oraya yönlendirebilirm dedi.artık bu haftalarda karar vericez bakalım.
kuzum sinirlenme gelir elbet 5 günde gelmezse 10 günde gelecek elbet.kızlar meraba yaaa sinirlerim tepemde. annem kargo göndermişti yılbaşından önce eşime bana bebişe bişeyler almış. onu da ptt kargoyla gönderme gafletinde bulunmuş.5 gündür bi kargo gelmezmi yaa delircem artık. sanki şırnakta bi yerde oturuyorum ulaşması çok zormuş gibi. istanbulun göbeğindeyim yani. ama ben de boş durmadım naaaptım bütün hamilelik hormonları tavan yapmış bi insan olarak telfn edip ağzıma geleni söyledim. siz siz olun sakın bu internetten alışveriş yaptığınız sitelerde gönderimi ptt kargo ile yapıolarsa kesinlikle almayın benden söylemesi
canım zargana balığı en çok omega 3 olan balıkmış,çocuklara zeka için bu balıktan yediriyorlarmış herkesin bilgisineKısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım
Canım maşallah kızına hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz desene seninle,sıkı rejim ve spormerhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
canım hamileler için ebru şallının plates cd var onu aldım onu yapmaya çalışıyorum tabii bugünden sonra daha sıkı yapmaya çalışıcam.Yürüyüş ve internetteki hamileler için egzersizleri yapabilirsin.Kızlar aranızda egzersiz yapan varmı yapmak isityorum ama zaten paltes topu gibi hissediyorum kedndimi doğru hareketleride bilmiyorum çeşmede yaşıyorum buralarda hamileler için özel hiçbişey yokbilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
Selam kızlar nabersiniz?
Balıklardan konuşmuşsunuz ya, ben somon seviyorum genelde ondan yiyorum,omega3 en fazla olan balıklardanmış ama büyük balık işteYarar yerine zarar vermesin de Allah korusun. Bir de bazen ton balığı yiyorum,onun zararı var mı biliyor musunuz?
ayy cnm geçmiş olsun yaaa.
insan bi tuhaf oluyo bişi olucak bebişlerimize diye yüreğimiz ağzımızda hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?