- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.961
Kısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım
ben ne zaman balık yesem çıkarıyorum nedenini bende anlamadım ne yapacağımıda bilmiyorum doktora sorucam olmadı balık hapı yazsın
Kısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım
sardalya yemedim hiç neden sardalya dedi biliyor musun
Benim dr bi tuhaf demir hapı falan da yok sadece elevit kulladırıyo balık hapını sordum ona da yok dedi doğal olarak tüket dedi
Kızlar biz geldik,doktor randevumuz vardı,870 gr olmuş oğlumuz,çok edepli oğlun var dedi doktor,cinsiyetini göstermedi teyzesine,bacağıyla kapadı ayağına falan vurdu çeksin diye,bu sefer eliyle kapadı ayağını çekti
şeker yüklemesi için glikoz verdiler karnım açtı,tabii yarım saat anca dayandım sonrasında istiğfar ettim,hafta sonu tekrar yükleme yapılacak((((
doğumumuz 13 nisan gözüküyor ve normal doğuma gidiyoruz şimdilik herhangi bir sorun yok toplamda 9,5 kilo almışım doktor bir dizi yasak getirdi,birde söylemeyi unuttuk bu yeni doktorumuz biz doktorumuzu değiştirdik kızlar.Bu doktorumuz ilk hamileliğimizi öğrendiğimiz doktordu kürkçü hesabı geri döndük
mrb arkdaşlarrr
dün oğluşumla doktordaydım 28+4 tük dün.
bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
37.5 cm olmuş boyumuzda:)
uyyy çok şeker görünüyordu
doğuma yaklaşıyorum gün geçtikçe.mutlu oluyorumm tabiii:)
sezeryan olacağım için 10 haftam kaldııı:)
bende de bu son 2-3 haftadır başladı yaa..ama şeffaf ve kokusuz oyuzden çok ciddiye almadım..slm kızlar maşşallah epey kalabalık topiğimiz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?sizlerdede akıntı oluyormı kızlar bende bu aralar epey çok???
aynen cnm bende öyleyim,az kontrolü bırakım hemen kiloyu alırım..yani bide herkesin bünyesi farklı bence ben oldum olası kilo almaya meyilliydim hep dikkat ederdim ve hiç iştahsızlığım olmazdı hamilelikte de öyle oldu napiyim yani bir de bişey sorucam kısslar ekmek makarna pilav yok peki biz ne yiycezz Allah aşkınıza gerçekten merak ediyorum mesela benim akşam yemeğe kuru fasülye pilav var şimdi ekmeksiz pilavsız kaşık kaşık kuru fasülye yenir mi hiç yemesem daha iyi valla ne yapacağımı şaşırdım,
Bir de şu akıntı meselesi bende de oluyor eskiden de olurdu şimdi daha yoğun ama ben önemsemedim normal olduğunu düşündüm drla görüşsemmi
Didemcim aynen beni tarif ettin,demek herkes aynı şeyleri yaşarmış..ya sendede varmı tatlım bu uyku sorunu oturma odasında uyukluyorum yatağa geçince gözüme direk dikiliyo resmen 3 e kadar döndüm yatakta 1 değil 2 değil kaç gecedir böyle sabah 7 de kalk işe gel mahvoldum yaaa
eveet gerçekten böyle birşey varmış,bende biyerde okumuştum vücut kendini hazırlıyormuş..kızlar belkide vücut kendni psikolojk olarak uykusuz gecelere haazırlıyodr su içmeye korkar oldm bide son aylarda 8-9 ayda fln iyice uykusuz kalıomşun annem dioki ohoo bu neki daha diyoo saol anne dedm yaa
kızlar hani şu sola yatma mevzuu varya ben yasak ya bi sağa yatasım var bi sağa yatasım var anlatamam
delirecem yani bazen uyanıyorum sağa dönüküm..
Allahım sana emanet bebeklerimiz canımız
kızlar hani şu sola yatma mevzuu varya ben yasak ya bi sağa yatasım var bi sağa yatasım var anlatamam
delirecem yani bazen uyanıyorum sağa dönüküm..
Allahım sana emanet bebeklerimiz canımız
Aynen bende uskumruyu çok seviyorum levrek somon tadı hoşuma gitmiyo onlar olursada fırında uzun süre pişirmek isityorum çünkü çiğ gibi geliyo bana pişirincede vitamin falan gidiyoevet cnm ben de okudum uskumru için hem yararlı hem zararlı diye sardalya için daha iyi deniliyor ama ben uskumruyu daha çok seviyorum hatta yediğim tek buyuk balık o balıkcı bi güzel kesip ayıklıyo bana da sadece yıkaması ve fırının ızgara bölümüne dizmesi kalıyo
sanırım bunların içinden bir tek istavrit yiyebilirimcnm benim doktorumda çok büyük balık tercih etme civa oluyo onlarda bebek için tehlikeli demişti.hamsi istavrit mezgit levrek yiyorum ben genelde.doktorumda bunları saymıştı.
canım zatenfırında sağlıklı oluyrmuş kızartmayı önermiyorlarcanm sardalya ve somonda omega çokmuş ben somon ve levrek yiyrm genelde hatta bu akşam yicez geneeşim pes etmyr haftada bir elnde poşety balık aldm diye gelyr ama sadece frnda bugulama yiyeblyrm ben
ben çupra yiyorum ama sevdiğim için hoşuma gidiyor.hamsi severdim şimdi hiç canım istemiyor.
gerçekten çok ilginç bizim kanlar hep bebeğe gidiyo senin kan tahlillerin nasıl valla ben başta pek dikkat etmemiştim ve herşeye nefes nesefe kalıyordum yemek yerken bile artık dikkat ediyorum ve merdivenleri koşarak inip çıkıyorum kullanmadıgm zaman ki tahlillerim de hep değerlerim düşük tü bir de sen kontrol edermisin değerlerin nasıl son tahlilinde bu arada sağlık ocagı da takip ediyor bari onlar iç deseydi
ay doktorların hepsi bi çeşitsardalya yemedim hiç neden sardalya dedi biliyor musun
benim dr bi tuhaf demir hapı falan da yok sadece elevit kulladırıyo balık hapını sordum ona da yok dedi doğal olarak tüket dedi
bol bol ceviz yiyiyorum tatlım inşallah işe yararcanım o zamn ceviz, semizotu ve ıspanakl ye bol bol
tatlım şimdiden parmaklarında oynatıyolar bizi bu kuzular[/b]
canım gözün aydın..maşallaah oğluşuna..demek edepli bir oğlun var,maşallaaah..
Benimkide jimnastik yapıyor içerde,2 kat duruyor..
Inş.şekerinde de problem çıkmaz,ben limon götürmemiştim ama klinikte hemşire kendi sıktı içine..
Yine de zor içtim ama limonsuz olsa,kesin çok zorlanırdım..
didemcim aynen beni tarif ettin,demek herkes aynı şeyleri yaşarmış..
Bende salonda uyuyakalıyorum,yatağa geçtikten sonra da dön dön ne mümkün sonrada oğluş
uyanıyor başlıyor tepinmeye ben onu dinlemekten de uyuyamıyorum..
[/b][/color]
canım sorma ben 11-12 kilo aldım
yüksek tansiyon olur dedi doktor.. önlemini al şimdiden, artık kilo alma dedi..
Hamur işi tatlı ekmek makarna pilav yasak.. çok kilo almamak bebeğin beslenemediği anlamına gelmiyor, 2-3 kilo ile hamileliğini bitirenlerin de sağlıklı bebekleri oluyor dedi.
zaten bebek anneden besleniyormuş, benim yediklerimin çoğu bana kilo oluyor...
ben sabahtan akşama kadar masanın başındayım, artık fırsat buldukça yürüyüş de yapacağım..
sardalya yemedim hiç neden sardalya dedi biliyor musun
Benim dr bi tuhaf demir hapı falan da yok sadece elevit kulladırıyo balık hapını sordum ona da yok dedi doğal olarak tüket dedi
bende hamile kaldktan sonra ne zamn balık yedysem çıkardm yemiyorm göresm yok hata ıspanak bol yiyorum hem sewiorum hemde balık yiyemeynler ıspanak semizotu cewiz yesnler diolar ya aynı omega ondada var zatn yararlı die zorlana yediniz yemek yaramıomş bebeğe
Ben doktoruma balığı severek yemediğimi söyleyince SEVEN SEAS PULSE nin hamileler için olan balık yağını verdi birde bol bol ceviz ye dedi balık yağından memnunum hiç kokmuyor dene istersen tabi doktoruna danışarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?