2011 Nisan Anneleri

ay evet değişikmş canım neyse sen takma boşver benmkide braz öle idare edyrz ne yapalım çok da sık gorsmyrz zaten farklı sehrlerdeyz

her ailede war tatlım böyle olaylar sen takma bak keyffinee gelcek bebişini düşün boşverrrr onlar yesin kendlerini

ay evet değişikmş canım neyse sen takma boşver benmkide braz öle idare edyrz ne yapalım çok da sık gorsmyrz zaten farklı sehrlerdeyz

Allah'a şükürler olsun bizde farklı şehirdeyiz çok sık görüşmüyoruz ama ara tatil geliyo mecburen görüşücez herkes ara tatili ister ben şimdiden kaygı duyuyorum
acaba drumla konuşsam yolculuk yasak falan mı dedirtsem

her ailede war tatlım böyle olaylar sen takma bak keyffinee gelcek bebişini düşün boşverrrr onlar yesin kendlerini

öyle yapıyorum ne takıcam uzak olduktan sonra eşim ilerde oraya yerleşiriz diyo şimdiden geriliyorum olsun en azından bebeğim yanımda burda büyüycek Allah nasip ederse gerisi boş

boşver bacım.. Kıskanılmakda güzeldir :)))) eltiler arasında genelde olur böyle şeyler...
Ama benim eltimden yana şansım çok açık... Walla anneim duasını çok aldım herhalde... 7 sene gelin ile beraber aynı evde kaldık.. Gelinimiz bir dediğimi iki etmedi.. Hiç kavga etmedik :)))) evlemdim eşimin ailesi ile aynı binada oturuyoruz. Aile apatrmanı.. Biz çocuk yapmakta çok zorlandık tüp bebek yaptık.. Bebek olana kadar eltim kendisi hamile kalır diye eşine yasak getirmiş.. Allah korusun benden önce hamile kalmasın diye :))))

senin işin kolay :))

Eltine ve sana maşallah canım ne güzel örnek bir ilişki

ne güzel inşallah ben de elti konusunda şanslı olurum bir seneye yakın zaman oluyo eşimin abisi nişanlısından ayrıldı 1,5 yıl kadar nişanlı kaldılar ama pek görüşmezdik evlenince aynı bina da oturacaktık inşallah yeni eltim kafama uygun biri olur

kızlar meraba yaaa sinirlerim tepemde. annem kargo göndermişti yılbaşından önce eşime bana bebişe bişeyler almış. onu da ptt kargoyla gönderme gafletinde bulunmuş.5 gündür bi kargo gelmezmi yaa delircem artık. sanki şırnakta bi yerde oturuyorum ulaşması çok zormuş gibi. istanbulun göbeğindeyim yani. ama ben de boş durmadım naaaptım bütün hamilelik hormonları tavan yapmış bi insan olarak telfn edip ağzıma geleni söyledim. siz siz olun sakın bu internetten alışveriş yaptığınız sitelerde gönderimi ptt kargo ile yapıolarsa kesinlikle almayın benden söylemesi

sakin ol canım... Sonuçta onlar getirecekleri zaman getirirler.. Sen kendini ne kadar yırtarsan yırt... Dua etde kaybetmesinler...

Kısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım

ben ne zaman balık yesem çıkarıyorum nedenini bende anlamadım ne yapacağımıda bilmiyorum doktora sorucam olmadı balık hapı yazsın

Tatlım doktor bana özellikle sardalya demişti

çok geçmiş olsun cnm
inşallah kısa zamanda geçer, sen içini ferah tut, öksürük bebeğe zarar vermiyordur..

gunaydn tatlımm szde hoşgeldnz

canım meyve ye bol bol ihmal etme bebişe bişey olmaz sen uzme kendnş

ayyy canım geçiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşalah..
inşallah iyileşirim kızlar dün gece öksürmekten sinir oldum hıçkıra hıçkıra ağladım
slm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorumvicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle
süt meyve falan tüket .canını da sıkma yememe olayına.bebiş sağlıklı olsun yeter
ayça tatlım kaç kilo almıstın ay ben kafayı yiyecem 8 kilo aldım 4 kilo hakkım kaldı 3 ayda 4 almam lazım diyorum ama acaba kaç dört kilo alırım ne yesem yarıyor içtiğim su bile
ben hiç tartılmıyrm bile korkumdan.ben daha fazla almışımıdr sankii
canım hayırlısı olsun.gelecek sefere belki bebişin size kendini tam gösterecek belki bu gidişinde o kadar detaylı göremeyecektin veya dr.acele etcekti.dert etme bunu.
ayy yerim ben onu.maşallah bebişine canım.inşallah şeker yükleme sonucun ii çıkar.beni 100 gr yüklemesi bekliyor
tam sinir olmuşsun.bende taa geçen hafta pazardan beri hepsiburada.sipariş verdim.halen kargo falan ortalıkta yok.neyse canım eline ulaşsında boşver üzme kendini kargo yüzünden.bebişe yazık

canm sardalya ve somonda omega çokmuş ben somon ve levrek yiyrm genelde hatta bu akşam yicez gene eşim pes etmyr haftada bir elnde poşety balık aldm diye gelyr ama sadece frnda bugulama yiyeblyrm ben

ben çupra yiyorum ama sevdiğim için hoşuma gidiyor.hamsi severdim şimdi hiç canım istemiyor.

Tatlım doktor bana özellikle sardalya demişti
sardalya yemedim hiç neden sardalya dedi biliyor musun

ben ne zaman balık yesem çıkarıyorum nedenini bende anlamadım ne yapacağımıda bilmiyorum doktora sorucam olmadı balık hapı yazsın

Benim dr bi tuhaf demir hapı falan da yok sadece elevit kulladırıyo balık hapını sordum ona da yok dedi doğal olarak tüket dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…