- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.001
kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk
herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü
ya kısa oluyor ama bazen belimi büküyor bende hareketlerini çok aşağıda hseediyorum bazen afedersn ıkınsam çıkçak gbi gelio galiba en gzeli dr.a sormak
bende de oluyor. rahim bağların taşıyacağından daha hızlı büyüyormuş. o yüzden de rahim bağlarında o ağrıyı hissediyormuşuz. özellikle akşamları biraz dinlendikten sonra kalkınca resmen yürüyemiyorum.
ben doktoruma ilk zamanlarda kuyruksokumumda ağrım var demiştim. o da farkında mısın hamilesin tabii ki kasıkların, belin ağrıyacak. miden de bulanacak. bana bunlarla gelme :))) demişti şaka yollu :) ben merak edilecek birşey olduğunu sanmıyorum. bizimkiler "anne ben budayım ve büyüyorum" diyorlar kendi dillerinde...
Funmakçığım sen zaten mimlisin korkutma bizi sakın,bebişine söyle doğuma kadar uslu uslu dursun kesesinde,hemoroidine de söyle yerli yersiz kanamasın
merhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
kızlar birşey sormak istiyorum karnınızın alt kısmında bazen çok ağrı oluyormu hani sanki bebek aşağıdaymş gbi ağırlık acı gibi akşamları daha sık oluyor genelde yani büyüdüğü için normalmidir yoksa dotorumu aramam gerekiyomu ltfen yardmcı olun kafamı karştrıo çokk
esteemciğim sorma canım ya yeter artık dimi allahım beterinden sakınsın ama inşallah zamanında sağlıkla doğar kuzucum
hemoroidimde acımıyordu ne kanaması açıkçası şaştım kaldım neyse bunla gelmiş geçmiş olsun bana
büyüklerini tercih etmiyorum genelde küçüklerinden yiyorum en çok hamsi tüketiyorum ama.Selam herkese, maşallah kalabalıksınız.
Levrek büyük balıklardan mı küçük balıklardan mı sayılıyor :26:
Selam kızlar nabersiniz?
Balıklardan konuşmuşsunuz ya, ben somon seviyorum genelde ondan yiyorum,omega3 en fazla olan balıklardanmış ama büyük balık işteYarar yerine zarar vermesin de Allah korusun. Bir de bazen ton balığı yiyorum,onun zararı var mı biliyor musunuz?
# angel74
# laurelindorenan
# 300110
# ymr_el
# fguney
# jbase
# esrayagmur
# ayca22
# funmak
# KEJA
# mavili34
:79: :79: :79: :79: :79:
Selam kızlar...Nasılsınız...
Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...
Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...
herkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü
amaan amaan maşallaah prensesine,kendi de büyümüş anneyi de büyütmüş
boyu çok iyi bu arada,kim uzun sizden.
çok kilo dediği kaç acaba dr.un cnm..2 kiloya kadar normal ama,daha mı fazla almışsın..
saol cnmmm aminn:)MAŞALLAH
VAY BE 10 HAFTAMI
DARISI BAŞIMIZA
amiinnn cnmm:)ayyy .... Az kalmış senin.... Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah...
bebişler bu ara hızlaa büyüyorr cnmmm.evet doktor mart 23 normal doğum için tarih verdi sezeryan içinde 10 gün önceden alıyoruz dedi.Canımmm maşallah oğluşunabiz daha gramlardayız seninki 2 kiloyu görmüş bile.Ayyyy önce sen doğuma gideceksin,ilk annemiz sen olacaksın hayırlısıyla ama sen nisan annesi olmayacaksın bu durumda
yok cnm daha doğumu konuşmayalım dedi.Canım maşallah tonbik olmuş iyice ben bişey sorucaktım sana sezeryan tarihi falan verdimi sana doktor biz dah ahiç konuşmadık normal istiyorum ama onu bile konuşmadık son ana kadar bişey diyemem dedi doktor.bir tek ilk muayenede 4 nisan tahmini doğum tarihi demişti.31.haftada tekrar randevum var sorayımmı sence sana nasıl söyledi doktor :) saol şimdiden
bnmki 24+3 te 682 idi:) snra hızla büyüdü cnm. darısıs sana:)Ayyy maşallah ya biz cuma kontroldeydik 740 grdı miniğim seninki şimdiden 2 kilo olmuş 10 hafta ne kadar az kalmış bak ben şimdiden heyecanlandımmm senin adına
life_city 28 haftalık ve 38 haftada doğuma gidecek,doğumu erken olmuyor mu o zaman:44:
ve 28 haftasına göre 2 kilo bebişi life_city kafamızı karıştırdın bize açıklama yap
# angel74
# laurelindorenan
# 300110
# ymr_el
# fguney
# jbase
# esrayagmur
# ayca22
# funmak
# keja
# mavili34
:79: :79: :79: :79: :79:
Hoşgeldin cnm :80:
tatlm maşallahhhhhhh diorum oğluşunla sana bu tarihin ileri olması nası oluo yaa erken döllenme fln heralde demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?