2011 Nisan Anneleri

Bende kaçıyorum artıkkk.... Kendinize iyi bakın kızlarrrrrrr..... Evimize gidip bir güzel ayaklarımı uzatıp dinleneceğim.... Yani inşallah....

funmakcm geçmişi okurken gördüm geçmişolsun Allah korusun canım

Sağol canım...Benim idrarımı yaparken yanma oluyordu...İdrarımı yaparken ağrı oluyordu kasıklarıma doğru...Bazen idrarımı bile yapamıyordum...Bende böyle oluyor canım...

Rabbim inş. tekrarlatmaz sendede cnm ben üşüttüm iyice o yüzden sıcak su koyacağım şimdi ayaklarıma idrarda aman aman yanma yok bir iki sıkışık bekledim o zaman oldu bakalım sonuç ne çıkacak

Kızlar akşam Şubat anneleri topiğine girdim...Girince gözlerim açıldı vallah...Şubatta doğacak bebekler şimdiden Aralık ve Ocak ayında dünyaya gelenler var...Kiloları boyları minnacık daha ve tabikide küvezde kalmış hepsi...

zannedersem test olarak yok.. sonlara doğru sanırım kontroller artıcak ve sanırım nts cihazına felan bağlıolar.. rahim kasılmaları ve kalp atışları için.. hani doğum ne kadar yakın gibisinden..

Anladım canım...Şeker yüklemesi için içilen şu 50 mg glikoz tadı nasıl canım...

slm kızlar maş. ne kalabalık topişimiz böyle.. ,empatik_,WELCQME,dreamer35,leegorkemm,angel_eda,nisa_86,prentane,landsarc,ayca22,mesa,angel74,ysmnakikol,

henüz geçmişe bakmadım umarım herşey yolundadır..ben bugünde hala iyi değilim bu sinüzit beni mahvetti resmen ,sabahtan beri eşimde yok ama pcye dahi oturasım gelmedi..burnum tıkalı ıkıl ıkıl ,çok keyifsizim..
üstüne birde ayağımın ağrısı eklenince hepten sinirlerim bozuldu, ya ben farkettimki kemik ağrıyor ayağımdaki..özellikle ayakta kalınca daha fazla oluyor.eskiden beri yürüken flnda bazen o bölge dönüyor gibi oluyordu ama ben korkudan hiç gidip baktırmadım şimdiye kadar,ay inş. önemli birşey yoktur ödüm kopuyor bişey çıkacak diye yaa
3 gündür doğru dürüst hiç bir iş yapamadım hem ayagımın ağrısından hem sinüzitin kafamı sepet gibi etmesinden :85: dün eşime söledim onunda keyfi yoktu bişeye dokunmadı..bakıyorm ev batmış içime sinmiyor..has kaza bi misafir gelse diyecek eli mi yok bunun..
Bugün artık iyice sinirm bozuldu aldım elektirik süpürgesini mutfagı süpürdüm ,sildim baktım halim kalmıyor ama ev berbat ayagım fena,oturdum yere söktüm süpürgenin hortumunu küçülttüm,sinirden ağlaya ağlaya süpürdüm salonuda,odayıda.. sonrada çok fena oldum bi uzanayım dedim bu seferde oğlum huzur vermedi ,aksilik ya sanki rabbim sabrımı sınıyor,pcde oyun oynuyordu çocuk kapadı pcyi,tv yede bakmıyor,oğlum arabalarınla oyna yok..sürekli duruyor önüme kolumu,elimi,suratımı rahat bırakmıyor,vuruor tırmalıyor,yaa sabır diye delircem..sabrettim sabrettim baktım duracağı yok sinirden patlattım bir kaç tane ama öyle inatçı ki dahada azdı..ayy bazen hakkaten biri şu çocugu alsın başımdan diye çığlık atasım geliyorr..

Son düzenleme:
canım şu anda kontrol yok.perşembe açlık tokluk kan şekeri ölçülecek orda değerlendirecekler. 150nin altına düşürmemiz lazım dedi doktorum.bakalım inşallah iyi çıkar sonuç
Allahım Allahım 41 kere oğluna canım.evet doğum yaklaşıyor süprizlerede açığız aynı zamanda şahsım adına söylüyorum bunu bakalım hayırlı zamanda gelsin yavrucaklarımız

maaşallah Duru bebeğe annesi sende dikkat edersin halledersin canım takma kafana. makarna,pilav,ekmek,hamur işi kestinmi kendiliğinden gider kilolar
ay senin doktorunda pek hoşmuş doğrusu benimki de sınır koydu yok göbeğinde sert top gibi birşey hissedersen hemen gel dedi.
canım maaşallah oğluşuna şeker testinde iyi çıkar inşallah:94:

ay canım yazık sana yaaa yolla kız oğlanı arada ben bakarım ver kargoya sıkma canını geçecek hepsi evide salla gitsin ya gelene müsait değilim de geç gitsin...

Hoşgeldin canım...Çok geçmiş olsun...İnşallah en kısa sürede geçer rahatsızlıkların...Sen benim evi bir görsen...Sobalı evde oturduğumdan hiçbir iş yapamıyorum vallah...Heryer buz...Altta oturan yok üstümde çatı yok öyle aradayım...Bazen dışarısı evden daha sıcak geliyor bana...

valla ben limon götürdüm.. limonata içer gibi oldu.. çok güzeldi..

Yani şekerli su bu ilaç...Sağol canım...Bende götüreyim bakayım limon izin verirlerse bende sıkarım...

Sağol canım benim...İnşallah sorunsuz çıkar bu testimde...

Hoşgeldin canım yazık sana ya boşver senden önemlimi ev bazen eşim diyor ev dağınık diye hiç umursamıyorum bazen alınıyorum yardım etmeye çalılşıyo ama ev işte birgün olsa diğer gün olmuyouğraşma boşver

Anladım canım...Şeker yüklemesi için içilen şu 50 mg glikoz tadı nasıl canım...

Çok şekerli su canım bence mide bulantısı kişiden kişiye değişir ben mesela tatlıyı çok sevmem çayı bile şekersiz içerim aldım bardağı elime kapattım burnumu bir defada bitirdim şekerli suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…