- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.041
Bende kaçıyorum artıkkk.... Kendinize iyi bakın kızlarrrrrrr..... Evimize gidip bir güzel ayaklarımı uzatıp dinleneceğim.... Yani inşallah....
funmakcm geçmişi okurken gördüm geçmişolsun Allah korusun canımherkese merhaba kızlar ya az önce başıma saçma bir olay geldi
wc ye gititm sildim bir baktım kan var tuvalet kağıdında aklım başmdan gitti meğer hemoroidim kanıyormuş ama çok sinirlerim bozuldu yaaa hala kendime gelemedim bir kere daha gititm wc ye bişi yok ama beynimden aşağı kaynar sular döküldü
maşallah bıdığına canım kocaman olmuşsana bişi danışmak istyrum canım bende işe erken gittiğim için üşütüyrum kendimi idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendim bu hafta yaptırdım
yarın alıcam sonucu ayy psikolojik mi acaba malum yer geriliyor gbi bişi saplanıyor anlık
Sağol canım...Benim idrarımı yaparken yanma oluyordu...İdrarımı yaparken ağrı oluyordu kasıklarıma doğru...Bazen idrarımı bile yapamıyordum...Bende böyle oluyor canım...
Çıkan annelere by by diyoruz oğluşumla...
Yeni gelen annelerede hoşgeldiniz diyoruz oğluşumla...
üstüme alındım.. selamlar..
kızlar benim de şeker yüklemem normal çıktı çok şükür.. karnımda büyüyo valla maşallah.. sizde ne var ne yok..
Sağol canım...Benim idrarımı yaparken yanma oluyordu...İdrarımı yaparken ağrı oluyordu kasıklarıma doğru...Bazen idrarımı bile yapamıyordum...Bende böyle oluyor canım...
Çıkan annelere by by diyoruz oğluşumla...
Yeni gelen annelerede hoşgeldiniz diyoruz oğluşumla...
Üzerime alındım hoşbulduk diyorum :80::80::80:
Şeker yüklemenide atlattın ne güzel...Bundan başka test var mı acaba...
zannedersem test olarak yok.. sonlara doğru sanırım kontroller artıcak ve sanırım nts cihazına felan bağlıolar.. rahim kasılmaları ve kalp atışları için.. hani doğum ne kadar yakın gibisinden..
Anladım canım...Şeker yüklemesi için içilen şu 50 mg glikoz tadı nasıl canım...
canım şu anda kontrol yok.perşembe açlık tokluk kan şekeri ölçülecek orda değerlendirecekler. 150nin altına düşürmemiz lazım dedi doktorum.bakalım inşallah iyi çıkar sonuçdiyetisyenim kahvaltıyı 8 e yazdı üstelik 9-9.30 gibi kalkıyorum dememe rağmen.
kahvaltı 8.00
ara öğün 10.30
öğle 13.00
ara öğün 16.00
akşam 19.00
ara öğün 22.00
saatleri böle verdi ama ben 8.30 da kalkıp 9 da ediyorum kahvaltımı ona görede 1 saat kaydırıyorum hepsini.gece yemeğinden sonra 2 saat uyumaman gerek dedi zaten uyuyamıyorumki.bende kaydırdım saatleri.ama yarın gittiğimde sorucam.bide ben doğuma kadar böle hergün 6 kere şekerimimi ölçücem yaa?
senin şekerini nasıl kontrol ediyolar ölçümsüz?
Allahım Allahım 41 keremrb arkdaşlarrr
dün oğluşumla doktordaydım 28+4 tük dün.
bayağı büyük görünüyo bnm oğlumm
2 kg olmuş tam tamına.
doktor iri bi bebek gibi görünüyor ama yinede bişey demeyeyim şimdilik dedi.
37.5 cm olmuş boyumuzda:)
uyyy çok şeker görünüyordu
doğuma yaklaşıyorum gün geçtikçe.mutlu oluyorumm tabiii:)
sezeryan olacağım için 10 haftam kaldııı:)
maaşallah Duru bebeğe annesimerhaba annişler biz kontrolden geldik kızım 807 gr olmuş boyu 35 cm ama doktor kilo çok almışsın dedi bir dahaki ay seni 1 kilo almış olarak görmek istiyorum sen istersen yaparsın dedi nasıl becereceğim offf ya kızıma da maşallah deyin teyzeleri:81:
ay senin doktorunda pek hoşmuş doğrusubende de oluyor. rahim bağların taşıyacağından daha hızlı büyüyormuş. o yüzden de rahim bağlarında o ağrıyı hissediyormuşuz. özellikle akşamları biraz dinlendikten sonra kalkınca resmen yürüyemiyorum.
ben doktoruma ilk zamanlarda kuyruksokumumda ağrım var demiştim. o da farkında mısın hamilesin tabii ki kasıkların, belin ağrıyacak. miden de bulanacak. bana bunlarla gelme :))) demişti şaka yollu :) ben merak edilecek birşey olduğunu sanmıyorum. bizimkiler "anne ben budayım ve büyüyorum" diyorlar kendi dillerinde...
canım maaşallah oğluşuna
Selam kızlar...Nasılsınız...
Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...
Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...
slm kızlar maş. ne kalabalık topişimiz böyle.. ,empatik_,WELCQME,dreamer35,leegorkemm,angel_eda,nisa_86,prentane,landsarc,ayca22,mesa,angel74,ysmnakikol,
henüz geçmişe bakmadım umarım herşey yolundadır..ben bugünde hala iyi değilim bu sinüzit beni mahvetti resmen ,sabahtan beri eşimde yok ama pcye dahi oturasım gelmedi..burnum tıkalı ıkıl ıkıl ,çok keyifsizim..
üstüne birde ayağımın ağrısı eklenince hepten sinirlerim bozuldu, ya ben farkettimki kemik ağrıyor ayağımdaki..özellikle ayakta kalınca daha fazla oluyor.eskiden beri yürüken flnda bazen o bölge dönüyor gibi oluyordu ama ben korkudan hiç gidip baktırmadım şimdiye kadar,ay inş. önemli birşey yoktur ödüm kopuyor bişey çıkacak diye yaa
3 gündür doğru dürüst hiç bir iş yapamadım hem ayagımın ağrısından hem sinüzitin kafamı sepet gibi etmesinden :85: dün eşime söledim onunda keyfi yoktu bişeye dokunmadı..bakıyorm ev batmış içime sinmiyor..has kaza bi misafir gelse diyecek eli mi yok bunun..
Bugün artık iyice sinirm bozuldu aldım elektirik süpürgesini mutfagı süpürdüm ,sildim baktım halim kalmıyor ama ev berbat ayagım fena,oturdum yere söktüm süpürgenin hortumunu küçülttüm,sinirden ağlaya ağlaya süpürdüm salonuda,odayıda.. sonrada çok fena oldum bi uzanayım dedim bu seferde oğlum huzur vermedi ,aksilik ya sanki rabbim sabrımı sınıyor,pcde oyun oynuyordu çocuk kapadı pcyi,tv yede bakmıyor,oğlum arabalarınla oyna yok..sürekli duruyor önüme kolumu,elimi,suratımı rahat bırakmıyor,vuruor tırmalıyor,yaa sabır diye delircem..sabrettim sabrettim baktım duracağı yok sinirden patlattım bir kaç tane ama öyle inatçı ki dahada azdı..ayy bazen hakkaten biri şu çocugu alsın başımdan diye çığlık atasım geliyorr..
slm kızlar maş. ne kalabalık topişimiz böyle.. ,empatik_,WELCQME,dreamer35,leegorkemm,angel_eda,nisa_86,prentane,landsarc,ayca22,mesa,angel74,ysmnakikol,
henüz geçmişe bakmadım umarım herşey yolundadır..ben bugünde hala iyi değilim bu sinüzit beni mahvetti resmen ,sabahtan beri eşimde yok ama pcye dahi oturasım gelmedi..burnum tıkalı ıkıl ıkıl ,çok keyifsizim..
üstüne birde ayağımın ağrısı eklenince hepten sinirlerim bozuldu, ya ben farkettimki kemik ağrıyor ayağımdaki..özellikle ayakta kalınca daha fazla oluyor.eskiden beri yürüken flnda bazen o bölge dönüyor gibi oluyordu ama ben korkudan hiç gidip baktırmadım şimdiye kadar,ay inş. önemli birşey yoktur ödüm kopuyor bişey çıkacak diye yaa
3 gündür doğru dürüst hiç bir iş yapamadım hem ayagımın ağrısından hem sinüzitin kafamı sepet gibi etmesinden :85: dün eşime söledim onunda keyfi yoktu bişeye dokunmadı..bakıyorm ev batmış içime sinmiyor..has kaza bi misafir gelse diyecek eli mi yok bunun..
Bugün artık iyice sinirm bozuldu aldım elektirik süpürgesini mutfagı süpürdüm ,sildim baktım halim kalmıyor ama ev berbat ayagım fena,oturdum yere söktüm süpürgenin hortumunu küçülttüm,sinirden ağlaya ağlaya süpürdüm salonuda,odayıda.. sonrada çok fena oldum bi uzanayım dedim bu seferde oğlum huzur vermedi ,aksilik ya sanki rabbim sabrımı sınıyor,pcde oyun oynuyordu çocuk kapadı pcyi,tv yede bakmıyor,oğlum arabalarınla oyna yok..sürekli duruyor önüme kolumu,elimi,suratımı rahat bırakmıyor,vuruor tırmalıyor,yaa sabır diye delircem..sabrettim sabrettim baktım duracağı yok sinirden patlattım bir kaç tane ama öyle inatçı ki dahada azdı..ayy bazen hakkaten biri şu çocugu alsın başımdan diye çığlık atasım geliyorr..
valla ben limon götürdüm.. limonata içer gibi oldu.. çok güzeldi..
canım şu anda kontrol yok.perşembe açlık tokluk kan şekeri ölçülecek orda değerlendirecekler. 150nin altına düşürmemiz lazım dedi doktorum.bakalım inşallah iyi çıkar sonuç
Allahım Allahım 41 kereoğluna canım.evet doğum yaklaşıyor süprizlerede açığız aynı zamanda şahsım adına söylüyorum bunu bakalım hayırlı zamanda gelsin yavrucaklarımız
maaşallah Duru bebeğe annesisende dikkat edersin halledersin canım takma kafana. makarna,pilav,ekmek,hamur işi kestinmi kendiliğinden gider kilolar
ay senin doktorunda pek hoşmuş doğrusubenimki de sınır koydu yok göbeğinde sert top gibi birşey hissedersen hemen gel dedi.
canım maaşallah oğluşunaşeker testinde iyi çıkar inşallah:94:
Anladım canım...Şeker yüklemesi için içilen şu 50 mg glikoz tadı nasıl canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?