- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.901
kızlar bişey sormak istiyorum. Bazen akşamları telefonla konuşmak zorunda kalıyorum, ailem uzakta olduğu için, çokta konuşmak istemiyorum, bebişe zarar olur diye ama günlük bi 10 dk.bile olsa konuşmam oluyor. Iş yerinde sürekli arkdaşlar telleriyle konuşuyor, aynı odadayız onlarda radyasyon, bulunduğum odada 9 pc var. Yani baya radyasyona maruz kalıyor gibiyim. Elimden geldiği kadar süt ürünleri tüketiyorum. Sizdede benim durumumda olan var mı?
Kızlar bişey sormak istiyorum. bazen akşamları telefonla konuşmak zorunda kalıyorum, ailem uzakta olduğu için, çokta konuşmak istemiyorum, bebişe zarar olur diye ama günlük bi 10 dk.bile olsa konuşmam oluyor. İş yerinde sürekli arkdaşlar telleriyle konuşuyor, aynı odadayız onlarda radyasyon, bulunduğum odada 9 pc var. Yani baya radyasyona maruz kalıyor gibiyim. elimden geldiği kadar süt ürünleri tüketiyorum. Sizdede benim durumumda olan var mı?
Kızlar bişey sormak istiyorum. bazen akşamları telefonla konuşmak zorunda kalıyorum, ailem uzakta olduğu için, çokta konuşmak istemiyorum, bebişe zarar olur diye ama günlük bi 10 dk.bile olsa konuşmam oluyor. İş yerinde sürekli arkdaşlar telleriyle konuşuyor, aynı odadayız onlarda radyasyon, bulunduğum odada 9 pc var. Yani baya radyasyona maruz kalıyor gibiyim. elimden geldiği kadar süt ürünleri tüketiyorum. Sizdede benim durumumda olan var mı?
tatlım tlf konuşmamak için çabalamıyorum işim gereği çok tel konuşması yapıyorum zaten telefondan önce bilgisayar var radyasyon yayıyor bilgisayarda ve bunları düşünürsek yaşayamayız ben sana o kadarını söylüym çünkü hayatımız hormon ve radyasyondan ibaret. süt ürünleri tüketiyorum sütü pastörize almıyorum sadece günlük sütlerden alıyorum onun haricinde kuru üzüm incir kayısı ceviz bol bol tüketiyorum dr söylemişti çocuğun gelişimi için çok iyiymiş başkada bişey yapmıyorum valla bilmiyorumkismile
biyerde okumuştum pc ler den pek bi zarar gelmiyormuş içini ferah tut... Cep telefonlarına gelince ne kadar az kullanırsan o kadar iyi yada kulaklık kullan daha az zarar görürsün bence.. Birde bazı şeyleri çok takıntı haline getirmeyin... Allah korusun sakınan göze çöp batar derler... Relaks ollll....
tatlım tlf konuşmamak için çabalamıyorum işim gereği çok tel konuşması yapıyorum zaten telefondan önce bilgisayar var radyasyon yayıyor bilgisayarda ve bunları düşünürsek yaşayamayız ben sana o kadarını söylüym çünkü hayatımız hormon ve radyasyondan ibaret. süt ürünleri tüketiyorum sütü pastörize almıyorum sadece günlük sütlerden alıyorum onun haricinde kuru üzüm incir kayısı ceviz bol bol tüketiyorum dr söylemişti çocuğun gelişimi için çok iyiymiş başkada bişey yapmıyorum valla bilmiyorumkismile
eyvahedigeldismile cnm ben telefonu falan geçtim televizyonda çalışıyorum rejide hep cihazlarla eee radyasyon yayıyor doktora demiştim gittiğimde direk röntgen falan ışınlarına maruz kalmıyorsun ki dedi kaydirigubbakcemile3 ama benimde aklımda açıkcası
ilk başlarda bende çok iyi besleniyordum ama artık yiyemiyorum hiçbişey.
midemi bulandırıyo herşey.. besleyemediğimi düşünüyorum bebişi..
bi geçse bulantılar neler yicem...
Ben çam kozalağı dağıtıyor dye duymuştum masalarımıza ondan mı koysak acabaCADIARZU
ah canım ya seninde durumun aynı. evde gecelri bende cep telefonunu yattığım odada bırakmıyorum. elimziden geldiğince dikkat ediyorum ama ancak bu kadar oluyor.bende aynı durumdayım, 25 tane bilgisayarın arasında çalışıyorum, yazılım deperartmanı burası..ayrıca herkesin cep telefonu var,
evde de 3 tane bilgisayar var ama eşim wireless'ı iptal etti evden, evde telefonları da kapatıyoruz ama şirkettekileri kapatamıcamıza göre
bende çok maruz kalıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. ama yapacak bişeyim yok.
bize zarar veren kablolu internet değil, wireless internet en azından onun olduğu yerlerde
fazla durmayalım yapabildiğim bu benim..
Ben çam kozalağı dağıtıyor dye duymuştum masalarımıza ondan mı koysak acabaCADIARZU
ya kızlar ben hiçbişi yiyemiyorum doğru dürüst, gitgide zayıflıyorum kilo almadım hiç..
nolcak ya? ne zaman iştah falan gelcek..
inşallah bunlardan midem bulanmaz tatlım mahvolurum çünkü kabızlık problemim var kayısı filan kurtarıyor
ya kızlar ben hiçbişi yiyemiyorum doğru dürüst, gitgide zayıflıyorum kilo almadım hiç..
nolcak ya? ne zaman iştah falan gelcek..
cnm bendede vardı 2 gündür geçti bişide yapmadım bol su dışındabilmiyorumkismile
ah canım ya seninde durumun aynı. evde gecelri bende cep telefonunu yattığım odada bırakmıyorum. elimziden geldiğince dikkat ediyorum ama ancak bu kadar oluyor.
Bi ara bi arkdaşım hepimizin masasına kozalak koymuştu, sen diyince hemen masama baktım, temizklik yaparken atmışlar, gidip bahçeden bakayım bakalım var mı? Varsa koyarım valla.:roflol::roflol:
2 haftadır var tatlım geçmiyo çok rahatsız ediyor karnım 5 aylık gibi şişti
:roflol:
9 pc mi.....:1shok:
olumunekankayizsmile bende bulmaya çalışyım ayrıca kaktüste kızlar topluyor etraftaki radyasyony
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?