2011 Nisan Anneleri

bebikim kullanıcısından alıntı
ya kızlar ben hiçbişi yiyemiyorum doğru dürüst, gitgide zayıflıyorum kilo almadım hiç..
nolcak ya? ne zaman iştah falan gelcek..

canım benim bulantılar 12 haftadan sonra geçiyormuş o zamana dek farklı şeyler denesen yine rahatsız ediyormu cnm

anlıyorum canım ağlamıştım bende şimdi geçince üzüldümde aslında arada göğüslerim sızlamasa ve dolgun olmasa acaba hamile değilmiyim diye düşünüyorum valla yaa :2:

evet tatlım ya kasık ağrılarım olmadığı zaman bencde acaba hamile değilmiyim diyorum dün keseyi gördümde biraz daha inandım kaydirigubbakcemile5

tatlım ilk 3 ay çoğu hamile kilo almıyor hatta zayıflıyor normaldir yani bu bulantılar tiksinmeler yüzünden takma kafana yiyicem diyede zorlama kendini :1hug:

1 sa sonra doktora gitcem kontrole, bakalım bebiş büyüdü mü..
onu çok merak ediyorum ben zayıflıyım umrumda değilde, o büyüsün..

tatlı meyveleri yiyebiliyorum onlar beni rahatlatıyor..
diğerleri bulandırıyor, idare ediyorum onlarla işte..

1 sa sonra doktora gitcem kontrole, bakalım bebiş büyüdü mü..
onu çok merak ediyorum ben zayıflıyım umrumda değilde, o büyüsün..

büyümüştür tatlım büyümüştür alıyordur vitaminleri. ya dün bu national geographic in anne karnında belgeseline baktım biraz bebeğin kordonunda bakterileri ve zararlı şeyleri süzmesi için bi bölüm var böylece bebeğe zararlı şeyler ulaşmıyor amaaa nikotin kafein ve alkol bu süzgeçten geçip direk bebeğe etki ediyormuş. söylüym dedim

Öyle alışkanlıklarım yok allahtan, eşimde sigarayı bıraktı, iş yerlerindede içilmediği için pasif içicide değilim artık, yani biraz rahatım bu konuda.

tatlı meyveleri yiyebiliyorum onlar beni rahatlatıyor..
diğerleri bulandırıyor, idare ediyorum onlarla işte..

canım acaba erkek mi gelecek yeğenimiz annesine tatlışeyler yediriyordelikafaduldendelikafadulden beende akşam işyerinde bir tabak turşu yedim ayşemi gelecek acaba diyorumeşimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Öyle alışkanlıklarım yok allahtan, eşimde sigarayı bıraktı, iş yerlerindede içilmediği için pasif içicide değilim artık, yani biraz rahatım bu konuda.

ben sigara içiyordum hatta 2 gün önce bile günde bikaç tane içiyordum artık ağzıma sürmüyorum allaha şükür

Allaha şükür hiçbirini içmiyorum, bebike gitmesin kötü şeyler..

canım acaba erkek mi gelecek yeğenimiz annesine tatlışeyler yediriyordelikafaduldendelikafadulden beende akşam işyerinde bir tabak turşu yedim ayşemi gelecek acaba diyorumeşimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes öyle diyo, ye tatlıyı çıkar hakkıyı olayı
bakalım kısmet, bende öyle hissediyorum.. sağlıklı olsunda..

ben sigara içiyordum hatta 2 gün önce bile günde bikaç tane içiyordum artık ağzıma sürmüyorum allaha şükür
iyi canım ya boşver bırak sigarayı ama maşallah teprik ettim seni, iyi çabuk bırakmışsın. bu hamilelik dönemi önemli.
solgar'ın folik asidini kullanıyorum..

iyi canım. folik asit kullanmak lazım zaten. bende elevit kullanıyorum hem vitaminler var içinde hem folik asit.

canım istiyor hemde çooook ama bebeiğimi daha çok istiyorum inşallah son olurda birdaha hiç içmem şimdi sigara içip yanıma oturanlar nasıl pis kokuyor allahım diyorum bendemi böyle kokuyorum :sinifsinif:

herkes öyle diyo, ye tatlıyı çıkar hakkıyı olayı
bakalım kısmet, bende öyle hissediyorum.. sağlıklı olsunda..

Benim bi arkdaş sürekli limon yedi oğlu oldu, benimde canım hiç tatlı çekmiyor, en ufak yiyesim yok, ama hemen hemen bütün arkdaşlar oğlun olacak yorumunu yaptı bana, bende hayırlısı ile allahım nasıl nasip ederse severim. Yani kız çocuğuda seviyorum, erkekte. Neyim olursa severim. Kızlar anneye biraz düşkün oluyorlar, bi gönlümde kız istiyor. yiğenim erkek onuda çok seviyorum. sanki erkek uşak tatlıymış gibi geliyor. bakalım hayırlısı.

canım istiyor hemde çooook ama bebeiğimi daha çok istiyorum inşallah son olurda birdaha hiç içmem şimdi sigara içip yanıma oturanlar nasıl pis kokuyor allahım diyorum bendemi böyle kokuyorum :sinifsinif:

evet canım içmeyince o farkı daha iyi anlıyorsun. hele ağız kokusu yani kokuyu 1 metreden alıyorum. Bide üstelik eşin içip sen içmezsen. O da gıcık bi durum. Ya ikisi içecek, ya da içmeyecek. Allahtan eşim bıraktıda rahatım bende. Şimdi bebek olacak ya artık hiç içmez diye ümit ediyorum.

Selam kızlar nasılsınız??? Ben okuldan yeni geldim bugunkü mesai bitti... Kızlar kendi kendime nazar değdiriyorum sanırım ne zaman bulantım yok benim desem ertesi gün ölüyorum bulantıdan :/ Çok kötü geçiyor diycem bundan sonra taktik değiştircem kaydirigubbakcemile3

evet eşim şu anda içiyor ama sadece iş yerinde eve gelince hiç içmiyor evde

bende öyle diyorum bazen kızz olsa bana düşkün olur sonra erkek çocukta çok tatlı diyorum sağlıklı olsunda hepimizin geçen nisan 2009 çocuklarına baktım bebekliklerinden şimdiki hallerine kadar resim eklemişler çok tatlılar ya inş. bizde görürüz o günlerikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…