- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.221
esracim benmki byadir hem sizliyo hemde cok hassalasti.esim dokundugu zaman elleme doyyirum.sonra bana kusuyor.ne var diye.cok hassa diyorrum anlamiyo yaaaaaaaaaaaa.gecen gun artik koparda rahatla bende rahatliyim dedim.bebek ac kalsin dedim.ama ne fayda adam anlamiyo.devammmmmmmmmmmm valla.
Anladım canım yasıık yaaa ben de kıyamıyorum eşime ay biz bide evlendi ilk ay hamile kaldım bazen ayları sayıyo kaç ay kaldı doğuma diye ayırt edemiyorum acaba bebek için mi kendi için mi heyecanlanıyoya cnm işte çatlak olmasın die kullanılan bazı kremler göğüs ucu ve koyu kısımlara sürülmemeliymi..bide afedersin malum eşlerişte öyle
Hoşgeldin canımgunaydin kizlar.ben geldim.
İnşallah sorun çıkmaz canım rahat olyükleme için kan verip geldik şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah dua edin normal çıksın öptüm
kızlar aklım burda tam işler bitti girdim nete şimdi de iş yerinde sınav var yine çıkıyorum off bıktım böle hamileykende sınava girmek hiiç çekilmiyo..
benimki hic dinlemiyo esracim.tam gaz devam.bi hos oldum vala.hic vermesem kusuyo ya evde huzuursuzluk cikiyo.bende karismiyom artik.al diyom sen sana cal sen sana bosalt.
Anladım canım yasıık yaaa ben de kıyamıyorum eşime ay biz bide evlendi ilk ay hamile kaldım bazen ayları sayıyo kaç ay kaldı doğuma diye ayırt edemiyorum acaba bebek için mi kendi için mi heyecanlanıyo
Hoşgeldin canım
inşallah sorun çıkmaz canım rahat ol
cnm dedim ya sizi yanlış yönlendirmim..bazı kremler sanırım etkiliyo..
Anladım canım yasıık yaaa ben de kıyamıyorum eşime ay biz bide evlendi ilk ay hamile kaldım bazen ayları sayıyo kaç ay kaldı doğuma diye ayırt edemiyorum acaba bebek için mi kendi için mi heyecanlanıyo
Hoşgeldin canım
İnşallah sorun çıkmaz canım rahat ol
ne sınavı cnm bu hayırdır...
esracim benmki byadir hem sizliyo hemde cok hassalasti.esim dokundugu zaman elleme doyyirum.sonra bana kusuyor.ne var diye.cok hassa diyorrum anlamiyo yaaaaaaaaaaaa.gecen gun artik koparda rahatla bende rahatliyim dedim.bebek ac kalsin dedim.ama ne fayda adam anlamiyo.devammmmmmmmmmmm valla.
Allah, hayırlısını nasip etsin fguney..inş değerlerin normal çıkaryükleme için kan verip geldik şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah dua edin normal çıksın öptüm
bu nefes nefese kalma bende de olmaya başladı..topuklu giymek sakıncalı diye işe spor ayakkabı ile geliyorum onları da sabah bağcıklarını bağlamak hem artık uzun sürüyor hem beni nasıl zorluyor anlatamambenimde oyle, cabucak nefes nefese kalıyorum zaten eğilmek bir işkence gibi gelior. yandan fermuarlı çizmelerimi giyerken bile anam ağlıyor. özellikle yatarken dönmek istediğimde sanki karnımın üzerinde su dolu bir balon varmışta dönerken lıkır lıkır ediyormuş gibi:)
desene Esracım kocişlerde bizim gibi şafak sayıyor ama kocalar bebiş içinmi sayarlar başka şey içinmi sayarlar bilemicemKız koptum vallahi ya...arada olur öyle şeyler bebiş doğana kadar onlara ait anam napalım...benim geçti çok şükür şu aralar hassas değil ama bizim bey hassaslaştı..yasakları yıkmak için int tez hazılıyo önmüe sürüyoda Bende tık yok anam... Diyorum kusura bakma hiç riske giremem Napsın oda kuzu kuzu
benimki hic dinlemiyo esracim.tam gaz devam.bi hos oldum vala.hic vermesem kusuyo ya evde huzuursuzluk cikiyo.bende karismiyom artik.al diyom sen sana cal sen sana bosalt.
asyamı koycaksınız kızınızın adına..çok beğendiğim bi isim.. Arkadaşım beren asya koymuştu..kulağıma hoş geldi
günaydın cnm
anladım cnm..hiç çekilmez eminim...canım işyerinde eğitimlerimiz var her eğitim sonunda da sınav oluyoruz maalesef işyerinde akreditasyon eğitimleri var.
[ı]selaaaam kızlar[/ı]
allah karılı kocalı iyiliğinizi versin..çok hoşsun valla
[ı]allah, hayırlısını nasip etsin fguney..inş değerlerin normal çıkar[/ı]
bu nefes nefese kalma bende de olmaya başladı..topuklu giymek sakıncalı diye işe spor ayakkabı ile geliyorum onları da sabah bağcıklarını bağlamak hem artık uzun sürüyor hem beni nasıl zorluyor anlatamamdaha bakalım önümüzdeki aylarda n'apıcaz?
[ı]desene esracım kocişlerde bizim gibi şafak sayıyor ama kocalar bebiş içinmi sayarlar başka şey içinmi sayarlar bilemicem
Göğüs kaşıntılarımın dışında şu iki gündürde ara ara bi bel ağrısı giriyor bana da ama duramıyorum nerdeyse..sizde de oluyor mu bel ağrısı kızlar[/ı]
Hoşgeldin canım
İnşallah sorun çıkmaz canım rahat ol
SIZE dun aksamki basima gelenleri anlatiyim,arkidislerim.esime dedimki bak bebek oynuyo hemen elini karnima koydu.bi bes saniye sonra sikildi elini gercelten caninin istedigi yere goturdu.gogsume tabi.bana diyyoki hayatim bebek ayagiyla gogsunu oynatiyo.ay oldurecek bu adam beni.sanki kirk yillik abaza.akli fikri seyde.eline bi vurdum yok sana bundan sonra bebegin oynamasinida goremezsin dedim.
sıze dun aksamki basima gelenleri anlatiyim,arkidislerim.esime dedimki bak bebek oynuyo hemen elini karnima koydu.bi bes saniye sonra sikildi elini gercelten caninin istedigi yere goturdu.gogsume tabi.bana diyyoki hayatim bebek ayagiyla gogsunu oynatiyo.ay oldurecek bu adam beni.sanki kirk yillik abaza.akli fikri seyde.eline bi vurdum yok sana bundan sonra bebegin oynamasinida goremezsin dedim.
selam kızlar nasılsınız bakalım?biz iyi sayılırız bugün çok şükür. Sanırım antibiyotik etkisini göstermeye başladı.
Ahaha deli...bi noktadan sonra öyle oluyo cnm.. Işte adamlarda haklı vallahi napsınlar yazık..bi eğlenceler o Biraz açık oldu...
esracım 100 tefriciye okudum haberin olsun.kaç tane eksiğimiz var?tamamlandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?