2011 Nisan Anneleri

ya cnm işte çatlak olmasın die kullanılan bazı kremler göğüs ucu ve koyu kısımlara sürülmemeliymi..bide afedersin malum eşler işte öyle
Anladım canım yasıık yaaa ben de kıyamıyorum eşime ay biz bide evlendi ilk ay hamile kaldım bazen ayları sayıyo kaç ay kaldı doğuma diye ayırt edemiyorum acaba bebek için mi kendi için mi heyecanlanıyo

gunaydin kizlar.ben geldim.
Hoşgeldin canım

yükleme için kan verip geldik şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah dua edin normal çıksın öptüm
İnşallah sorun çıkmaz canım rahat ol

Yazık doğurduktan sonrada pek bi hayrımız olmaz die düşünüyorum en azından kısa bi müddet...

bende guluyom canm.bebek dogunca napacan diyom.gogsum sutlu olacak bebek emecek diyom.bende bi taraftan diger gogsule karnimi doyururum diyo.ayyyyyyyy annemlere bi gitsemde biraz rahatlasam ama dimi.

Selaaaam Kızlar

Allah karılı kocalı iyiliğinizi versin..çok hoşsun valla
yükleme için kan verip geldik şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah dua edin normal çıksın öptüm
Allah, hayırlısını nasip etsin fguney..inş değerlerin normal çıkar
bu nefes nefese kalma bende de olmaya başladı..topuklu giymek sakıncalı diye işe spor ayakkabı ile geliyorum onları da sabah bağcıklarını bağlamak hem artık uzun sürüyor hem beni nasıl zorluyor anlatamamdaha bakalım önümüzdeki aylarda n'apıcaz?

desene Esracım kocişlerde bizim gibi şafak sayıyor ama kocalar bebiş içinmi sayarlar başka şey içinmi sayarlar bilemicem
göğüs kaşıntılarımın dışında şu iki gündürde ara ara bi bel ağrısı giriyor bana da ama duramıyorum nerdeyse..sizde de oluyor mu bel ağrısı kızlar

benimki hic dinlemiyo esracim.tam gaz devam.bi hos oldum vala.hic vermesem kusuyo ya evde huzuursuzluk cikiyo.bende karismiyom artik.al diyom sen sana cal sen sana bosalt.

Ahaha deli...bi noktadan sonra öyle oluyo cnm.. Işte adamlarda haklı vallahi napsınlar yazık..bi eğlenceler o Biraz açık oldu...

SIZE dun aksamki basima gelenleri anlatiyim,arkidislerim.esime dedimki bak bebek oynuyo hemen elini karnima koydu.bi bes saniye sonra sikildi elini gercelten caninin istedigi yere goturdu.gogsume tabi.bana diyyoki hayatim bebek ayagiyla gogsunu oynatiyo.ay oldurecek bu adam beni.sanki kirk yillik abaza.akli fikri seyde.eline bi vurdum yok sana bundan sonra bebegin oynamasinida goremezsin dedim.

canım işyerinde eğitimlerimiz var her eğitim sonunda da sınav oluyoruz maalesef işyerinde akreditasyon eğitimleri var.
anladım cnm..hiç çekilmez eminim...

cnm bel ağrısı normal bu dönemlerde...bir yatış pozisyonundandır rahat yatamıyoruz malum.. Ağırlık merkezi değişiyo onunda etkisi var...

ayy alemsiniz gercekten ben bu konuda sanslıyım hem gebeliim riskli değil hemde eşim cok anlayışlı bebek kıpıdandıktan sonra o bana yaklasmıyor rahatsız olur askım diye canım yaa

Allah seni napmasın..anlamadım ben bu işten.. Hamilelik sana pek yaramış belli eşinin gözüne pek güzel görünüyosun... Bide o dert bendede var yani elini bi karnıma koayup uzun süre bebeği dinlemiyo..sevgiye aç kalcak yavrum baba sevgisi ne bilmicek Pek gösteremezde bizimkisi ne yazıkki..

Ahaha deli...bi noktadan sonra öyle oluyo cnm.. Işte adamlarda haklı vallahi napsınlar yazık..bi eğlenceler o Biraz açık oldu...

esracim arasira sabah grubuna misafir olalim.komiklik yapariz demi.bizde daha ne inciler cikar.sana dun gece burdaki bebek odasi internet sitelerini aticktim.istersen simdi gonderiyim fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…