- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.241
esracim arasira sabah grubuna misafir olalim.komiklik yapariz demi.bizde daha ne inciler cikar.sana dun gece burdaki bebek odasi internet sitelerini aticktim.istersen simdi gonderiyim fikir olur.
ayy alemsiniz gercekten ben bu konuda sanslıyım hem gebeliim riskli değil hemde eşim cok anlayışlı bebek kıpıdandıktan sonra o bana yaklasmıyor rahatsız olur askım diye canım yaa
Allah seni napmasın..anlamadım ben bu işten.. Hamilelik sana pek yaramış belli eşinin gözüne pek güzel görünüyosun... Bide o dert bendede var yani elini bi karnıma koayup uzun süre bebeği dinlemiyo..sevgiye aç kalcak yavrum baba sevgisi ne bilmicek Pek gösteremezde bizimkisi ne yazıkki..
hoşgeldiniz cnm..... mevzu derin..Selam kızlar biz geldik oğluşumla:92:
Kızlar çok hoşsunuz sohbetiniz okudum biraz biz o konuda orta kararız haftada bir yeter heralde değil mi:86: benim eşimde doğum sonrasını düşünüyor 40 gün nasıl durucam diyebende dedim oğlumuzla ilgilenmekten gelmez aklına tabi umarım öyle olur:))
arkadasim benmde hic gebelikten olsa canm istemez oldu.kac aydir.zaten duskun biride deilimdir.adam anlamiyo vala.gebelikte sakincali dedim.internette okudu etti.pozisyonlarina kadar,oldurecek beni bu adam.vermedigim zaman homurdaniyo.simdiden dogumdan sonra 40 gun olayi kafasina dert olmus.
suan bizimkisi 2 bilemediniz 3 gune bir .3 gunu geciyosa surat on karis oluyo.falamfos oldum arkadaslar.
Selam kızlar biz geldik oğluşumla:92:
sueylülcüm gerçekten annenlere kaçıp kurtumaktan başka çaren kalmamış senin
alışveriş durumlarınız ne alemde?ben halen bişey almadım sayılır.
dur ben aldıklarımı yazayım cnm hoşuma gidiyor
2 şer tane alt üst zıbın
1 tane 5 li zıbın
1 penye battaniye
1 polar battaniye
1 çorap
2 orgu yelek
1 penye yelek
1 kadife tulum
1 altı aydan sonra giyilmek uzere yelek pantolon takım ( cok beğenmiştim aldım)
1 5 li zıbın tk sade (pek beğenmedim cok sade kayınvalidem lazım olur dedi aldık)
1 havlu
1 emzik
1 polar panço
3 zıbınların içinden cıkan içlik göbeği düşünceye kadar bol bol kullanırım
sanırım bu kadar beğendiğim bi hastane çıkışı var müsait bir zamzan da da onu alacz gezerken beğene beğene aldım yavaş yavas bir kaç şey de hediye geldi pzar günü hepsini topladım annem e götürdüm göstermeye yeter alma artık diyorDaha cok eksiği var nasıl almayım dedim ,,,bu pazar gün var annem de ablamlarda görsün diye bebişin eşyalarını annem e bıraktım ayy özledim şimdiden eşimde diyor nedenb bıraktık bakardık tekrar son aldığımıza bi daha bakmak istiyordum :2:
hosgeldin canim.nasilsin.
50 gr lık glukoz da 157 çıktı doktoruma daha göstermedim off ya:2::2::2::
alışveriş durumlarınız ne alemde?ben halen bişey almadım sayılır.
canım bende birşey almadık merak etme çok geç kalmış sayılmayız.Bebek arabası satan yerin kartını bulamadım çantamda bulur bulmaz göndericem aklımdasın.Gittiğim yerlerdede sorucam senin için
bundan sonra almaya başlarız yavaş yavaş acele etmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?