- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.261
canım bende birşey almadık merak etme çok geç kalmış sayılmayız.Bebek arabası satan yerin kartını bulamadım çantamda bulur bulmaz göndericem aklımdasın.Gittiğim yerlerdede sorucam senin için
bundan sonra almaya başlarız yavaş yavaş acele etmemek lazım.
hiç merak etme cnm ,,benim ellilik 165 cıkmıstı yüzlük normal cıktı 50 lik de böyle olabiliyormuş 100 lük daha sağlıklıymş için rahat olsun 100 lük için gidersen sabah erken git 3 saat aç bekliyorsun ve ben götürmemiştim 2 tane limon istemişlerdi gidip bulmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz yanına limon almayı unutma
Kızlar daha erken ama aklıma geldi bebekten sonra korunma işini nasıl yapacaz spral taktırsam diyorum ama bu konuda cesur olabilirmiyim bilmiyorum
bu arada bebek odalarından bahsetmişsiniz sanırım . Bizim odamızda çok yer olmadığı için yatak ve çok çekmeceli bir dolap almayı düşünüyoruz. Pazartesi babamızın işi yoktu modoko ya gittik sanırım bütün bebek mağazalarını gezdik. Kfamız çok karıştı biz büyümeyen yataklardan istiyoruz su kademeli yataklardan .sedir sekli olanlar çıkmış biliyorsunuzdur çok sık duruyor ama çok pahalılar bi dolap ve yatak en ucuz yer nakit olarak 1450- en pahalı yer 3.300 diyor bu arada dada gidip geliyor fiyatlar. Hafta sonu eyüp deki mobilyacılara bakmayı düşünüyoruz bakalım oradan ne çıkacak .
bence spiral iyi bir fikir değil, kondomla devam edilebilir bence. Emziriken hap kullanılamıyor galiba dimi?
spirale karşıyım nedense tercih edenlerede kızıyorum neden bilmemççmetal parçasının benim için çok önemli olan yerlerimde bulunmasını kabul edemiyorum saçma olabilir.o yğzden erkek korunsun ilk baştan hatta yok sonra falan filan gelemem... az eksik kalsınlar..
iklimya cnm oda konusunda o kadar para vermeyin sakın..genç odası al.. ne uygun yerler var.. süsle püsle stikırlarla olsun bitsin..koçtaşta falan ben beğenmiştim ama büyük geldi odamıza... büyüyen beşiklerde hiç hoş görünmüyo büyüyünce.. tercih etmem şahsen
esracim bende senle ayni fikirdeyim.oglum biraz buyudugu zaman genc odasi yapmaya karaa verdik.simdilik bizim odaya bebek icin bi yatak,birde dolap yada cekmeceli bisiy alicaz.salona koymak icinde sepet besik yada park yatak alicaz.
ben ce emzirmesek bile hap kullanmayalım
cnm yerin varsa 2 kapılı çekmeceli dolap var. onlardan al...ben sepet tercih etmiyorum çünkü park yatak ihtiycı karşılıyo...sonra nereye kaldırcan sepeti yazık bide...
hoşgeldni cnm...
merhabalar
sabah evden işe gitmek için çıktım servisi kaçırmışım sanırım otobüs durağı yakın oraya gittim otobüs bekliyordumki
kafam bozuldu amiri aradım ben ilaç yazdıracam öğlene doğru gelirim dedim. geri dönüp eve yattım uyudum sıcacık yatağımda kitap okudum ye dua et sev
çok hoşuma gitti valla şimdi işe geldim
gelirkene öğlen eşimle buluştum aramız yılbaşından beri limoni bana süpriz yapıp istediğim kolyeyi aldı beni şaşırttı
ben çok kötü biriyim ya durup duran adama neler yapıyrm ben bir bilseniz anlıcanız biraz vicdan yaptım
hamilelik ne hale getirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?