2011 Nisan Anneleri

iyiyiz cnm evde iş var..ohooo bitmiyo vallahi
aynen tatlım yaaaa pazar günü bütün gün kıza yatak odasında yer açıcam diye cebelleştim bende ayyy bitmedi ya

selaam kızlaar bizde yurudk geldik valla nefes nefese kaldım
hoşgeldiniz tatlımmmmm
valla arada bende yapıyorum öle kuşum napalım işyerine bazen gelmek işkence gibi oluyo çok güzel yapmışsın boşver senmi kurtarcan

ii yapmşn kuşum dnlen ohh eşlerde bu arada bizi cekecek ne yapalım

benim oğlum olacak ya ilkide oğlandı bu da oğlan sonuçta içimde bir erkek var diyorum şu kocamı anlamaya çalışıyorum onlar gördüklerine inanırlarmış biz okuduklarımıza
farka bak :26:
içimdeki küçük adam beni biraz vurdumduymaz yaptı ama kabul ediyorum. zaten hep gamsız olmak istemişimdir

selam güzel annelerrr :80: :80: :80:
şeker testimizi olduk, geldik kızımla...şeker 134 çıktı.. herhalde doktor 100 lük şeker yüklemesi istemez diye umut ediyorum, henüz konuşamadım dr.la

sizler nasılsınız???

ii yapmşn kuşum dnlen ohh eşlerde bu arada bizi cekecek ne yapalım

çekiyorda biyere kadar çekiyor
bende çok zorluyorum ha
biraz durgunlaşayım bari
geçen arkadaşın telefonu çaldı melodi bakarmısınız bülent ersoy hayatımı yaşıyorum yaşıyorum oh oh
ben koptum oracıkta kız napayım dedi bari telefon çaldıkça hayata bakışım değişsin dedi.

140 dan sonra 100 lüğe gerek duyuyorlar canım gözün aydın

ay cnm valla ben de senin gibiyim aynı şekilde eşim davransa ben ne kadar çekerim kim bilir sürekli aklımda birşeyler kuruyorum saçma sapan şeyler e takıyorum ,,,aklımda hep bebekle ilgili eksikler var eve de bişeyler almak istiyorum bu kadar masrafın altından kalkabilirmiyiz kafama takıyorum bebişim doğunca kim bakacak onu nasıl bırakacam kafama takıyorum bir an önce doğsalar da herkes rahatlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…