- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.061
gözün aydın cnm..maşallaah oğluşuna..ama tuz önemli,biran evvel çözmen lazım,
zira birkaç hafta sonra son 3 aya gireceksin,daha da zorlayacaktır bu tansiyon seni,Allah korusun..
gecelik pijama için İst.da isen eminönüne bakabilirsin ama orda hep aynı çeşitler var,ben beğenmemiştim,kom % 50 indirimdeyken uygun birşeyler aldım,sen de öyle bilindik iyi markalara bakabilrsin,illa lohusa tk.olması gerekmiyor,işlevi sağlasın yeter..
aysucum bildiğim kadarıyla yeşil elma şekeri dengeliyor yarım yağlı süt iç brde cnm odaiyi geliyor
hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
merhaba kızlaaar
doktordan yeni geldik. ayy oğluşum kocaman olmuş. yüzünü de görebildik. tostik bi üst duduşu vardı. ya da öyle görünüyor bilemiyorum. bu arada küçük tansiyonum yüksek çıktı tuzlu yeme dedi doktor. ahhh şu tuzdan bi vazgeçebilsem elimden tuzluk düşmüo napcam bilmiyorum. şeker yükleme 3 hafta sonra yapılcakmış. bu arada vajinal muayene fln yapıldı işte herhangi bi enfeksiyon riski fln varmı die. bi de rahim genişliği ölçüldü normal çıktı o da. özetle gayet güsel geçti bu kontrol. çıkışta da gecelik vs baktım kendime ama hiç uygun bişeyler bulamadım yaa. bana tavsiyesi olan var mı nerde satılır bu çeşitler bi de çok uçuk fiyatlı şeyler almak istemiyorum :26:
kac kilo aldinki canim catlaklar olusmaya basladi bide bu insanin deri yapisindan kaynaklaniyormus eger cok siki bi derin varsa cabuk yirtliyormus benim su ana kadar biseyim yok ama galiba yavas yavas baslicak cunku cok kasiniyor karnim ve goguslerim
kızlar bir şey soracaktım
benim doktorum beni 3 hafta sonra tekrar çağırdı tam 28. hafta da olucam bana iğne verecekmiş 1 günlük sabah akşam olucam bebğin erken doğma riskine karşı akciğerlerini geliştirmek içinmiş size böyle birşey verdi mi doktorunuz
Çok kilo almadım aslında. Toplamda 7 kilo.
Ama yapıyla ilgili demek ki
Özellikle sağ tarafında 2 cm civarında 6-7 çizgi var.
Küçücük başlıyor sonra boyları uzuyor
Yağ da sürüyorum ama oluyor işte.
Daha çok sağda olduğu için bazen tabak almak için filan uzanıyoruz ya ondan mı oluyor diye düşünüyorum.
Annem çok uzanma çatlak oluşr demişti.
Çok kilo almadım aslında. Toplamda 7 kilo.
Ama yapıyla ilgili demek ki
Özellikle sağ tarafında 2 cm civarında 6-7 çizgi var.
Küçücük başlıyor sonra boyları uzuyor
Yağ da sürüyorum ama oluyor işte.
Daha çok sağda olduğu için bazen tabak almak için filan uzanıyoruz ya ondan mı oluyor diye düşünüyorum.
Annem çok uzanma çatlak oluşr demişti.
Hoş gedlin canım.ayyy maşallah maşallah bu ne kalabalıkk:92:selam herkese.valla bi geçmişi okumaya çalışıyım öğlenden beri yokum ama baya kaynatılmış.annemde gün vardı onu yaptım geldim bi güzel. herkes iyidir umarım
Ay ben lahana yemek iyi diye duymuştum ama birinin dediği birini tutmuyor :26:bende bır ara lahana sarması yıyordum ama sonradan hamılelıkte fazla tuketılmemesı gereken besınlerden oldugunu ogrendım ödem sokturucu ozellıgı varmıs aklınızda olsun.
köri, lahana, sinameki, ananas, maydanoz ozellıkle suyu kullanılmamalıymıs diye duydum
Onlar da pasta börek yapıyorlar diyince gelirken getiriyorlar anladım ben
yok cnm hepsini ben yapıcam
kimse bişey getirmicek.
canım buralarda değildim. bu haftada rapor aldım. evde bilgisayardan uzak geçireyim dedim. bide tabi aklım bebişte. canım hiç yazmak istemedi, yazmayı bırak kimseyle konuşmak görüşmek dahi istemedi. öyle işte cannım sen neler yaptın
#
oy oy y bütün kızlar toplandık olmuşuz yine
naber bacılarrrrgöbüşlerdeki melekler nasıl? biz iyiyiz kızımla ama hala kızım demek zoruma gidiyor bir ismi olmalı artık ama ne:26: ECE yada ECEM nasıl kızlar sizce ayyyyy kabusum oldu isim konusu aa
# life_city
# Sarissa
# ALS17
# *papatya*
# aysu87
# iremsu_
# sueylul
# ozz83
# KEJA
# yssknk
# laurelindorenan
# armak
# leegorkemm
# pofpof
# jojop
# karamel86
# esteem
# mesa
# mervegumus
# WELCQME
# gsahan
# cicibebe_cicianne
# tiancu
naber bacılarrrrgöbüşlerdeki melekler nasıl? biz iyiyiz kızımla ama hala kızım demek zoruma gidiyor bir ismi olmalı artık ama ne:26: ECE yada ECEM nasıl kızlar sizce ayyyyy kabusum oldu isim konusu aa
canım buralarda değildim. bu haftada rapor aldım. evde bilgisayardan uzak geçireyim dedim. bide tabi aklım bebişte. canım hiç yazmak istemedi, yazmayı bırak kimseyle konuşmak görüşmek dahi istemedi. öyle işte cannım sen neler yaptın
hayır erken doğum riski yokcnm gözünaydın
maşallah kocaman olmuş kızın.
sağol canım hepimizinkine maşallah
cnm öle bişi duydum ama açılması olup erken doğum riski olanlara veriyolar o iğneyi.zaten son 1 gün kala yapılsa bile ciğerleri gelişiyomuş bebeğin.sana erken doğum riskin felan mı var dedi doktor?
Hoş geldin canım.# life_city
# Sarissa
# ALS17
# *papatya*
# aysu87
# iremsu_
# sueylul
# ozz83
# KEJA
# yssknk
# laurelindorenan
# armak
# leegorkemm
# pofpof
# jojop
# karamel86
# esteem
# mesa
# mervegumus
# WELCQME
# gsahan
# cicibebe_cicianne
# tiancu
Badem yağı kullanıyorum.acaba onun da etkisi olabilir mi krem kullanmış mıydın
cok almamissin aslinda ama dedigim gibi senin derin cok sert o zaman sert deriler daha cabuk yirliyor benim kuzenim kizinda kullanmadigi yag krem vs kalmadi karni dunya haritasina dondu catlaklardan yengem ise hic krem kullanmadi ve 3ze hamileydi hic bir catlak olusmadi yani diyecegim o ki istedigin kadar sakin o olacaksa olur benim su ana kadar daha hic yok mesela 4 kilo almisim ben belki daha erken ondan
hayır erken doğum riski yok
benim doktorum şu anda herkese veriliyor dedi 28. hafta bebek erken doğsa bile yaşama şansı çok yüksekmiş o yüzden o haftada en erken btün hamilelere veriliyor dedi
valla cnm ben netten okuduğum kadarını söylüyorum.
doktorun diyosa bi bildiği vardır ama genede araştır dedim.
yarın doktor kontrolüm var bi sorarım bende merak ettim.
ben iyiyim canım..seni merak ettim kimsennde haberi yok gerci olsa olsa benim haberim olur ama:)) bozma moralini canım strese sokma bebişi..
hoşgeldin cnm
ece de ecemde çok güzel isimler bence ama benim tercihim eceden yana olurdu.
Hoş geldin canım.
Bizim de hala ismimz yok.
Üzerinde düşündüğümüz isim de yok.
Ece güzel bence. Yeğenimin adı ecemnur.
Ay ben lahana yemek iyi diye duymuştum ama birinin dediği birini tutmuyor :26:
hmm sağolun kızlar herkesin kraliçem diye hitap etmesini pek babamız istemiyor gibionun için ece ye geri döndük bu ara ama bilmiyorum hala ya. şöyle cimcime bir isim istiyorum ece naz diyorduk bir ara bziim kız nazlı ya kendini sakladı kaç zaman diye. şimdide aşırı hareketli diyorum ağır bir isim koysakta oturaklı mı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?