2011 Nisan Anneleri

# life_city
# Sarissa
# ALS17
# *papatya*
# aysu87
# iremsu_
# sueylul
# ozz83
# KEJA
# yssknk
# laurelindorenan
# armak
# leegorkemm
# pofpof
# jojop
# karamel86
# esteem
# mesa
# mervegumus
# WELCQME
# gsahan
# cicibebe_cicianne
# tiancu

oy oy y bütün kızlar toplandık olmuşuz yine
naber bacılarrrr göbüşlerdeki melekler nasıl? biz iyiyiz kızımla ama hala kızım demek zoruma gidiyor bir ismi olmalı artık ama ne:26: ECE yada ECEM nasıl kızlar sizce ayyyyy kabusum oldu isim konusu aa

eminönündeki havuzluhanı mı diyosun cnm? oraya uğramayı düşünüyorum bakalım bu haftasonu eşimim kandırabilirsem komun %50 indirimi bana denk gelir umarım da bende bişiler bulurum yaa.nerden aldın sen onları komun kendi mağazasından fln mı ?[/QUOTE]

evet cnm eminönündeki havuzlu hanı diyorum,çoğu bebek alışverişini ordan yaptım ama kendime birşey bulamadım..ordan çıktım biraz ilerde sola dönen sokağın başında komun mağazası vardı girdim ordan aldım indirimlilerinden tabi önü düğmeli falan gibi lazımdı Allahtan buldum,hemde handakilerden daha kaliteli ve daha uyguna hemde taksitle aldım

ben lierac ve gnc den aldığım bitkisel bi yağı kullanıyorum ama nafile.
yanlar çatladı
kilo çok aldım maalesef. 11 kilo aldım şuana kadar. hızlada almaya devam ediyorum.

aysucum bildiğim kadarıyla yeşil elma şekeri dengeliyor yarım yağlı süt iç brde cnm odaiyi geliyor

çok saol cnm denerim onlarıda.

cnm gözünaydın
maşallah kocaman olmuş kızın.

cnm gözünaydın tesylerin temiz çıkmış.tuzdanda birazcık fedakarlık edicen artık oğluşun için.
maşallah oğluşunda kocaman olmuş

kac kilo aldinki canim catlaklar olusmaya basladi bide bu insanin deri yapisindan kaynaklaniyormus eger cok siki bi derin varsa cabuk yirtliyormus benim su ana kadar biseyim yok ama galiba yavas yavas baslicak cunku cok kasiniyor karnim ve goguslerim

cnm krem yada yağ felan sürmüyomusun?
ben krem kullanırken kaşınıyodu yağ kullanmaya başladım geçti kaşıntılarım.

cnm öle bişi duydum ama açılması olup erken doğum riski olanlara veriyolar o iğneyi.zaten son 1 gün kala yapılsa bile ciğerleri gelişiyomuş bebeğin.sana erken doğum riskin felan mı var dedi doktor?

acaba onun da etkisi olabilir mi krem kullanmış mıydın

cok almamissin aslinda ama dedigim gibi senin derin cok sert o zaman sert deriler daha cabuk yirliyor benim kuzenim kizinda kullanmadigi yag krem vs kalmadi karni dunya haritasina dondu catlaklardan yengem ise hic krem kullanmadi ve 3ze hamileydi hic bir catlak olusmadi yani diyecegim o ki istedigin kadar sakin o olacaksa olur benim su ana kadar daha hic yok mesela 4 kilo almisim ben belki daha erken ondan

Hoş gedlin canım.
Ay ben lahana yemek iyi diye duymuştum ama birinin dediği birini tutmuyor :26:

yok cnm hepsini ben yapıcam
kimse bişey getirmicek.
Onlar da pasta börek yapıyorlar diyince gelirken getiriyorlar anladım ben

Hoş geldin canım.

anadolu yakasında oturanlar via port taki kom un mağazası var ve tüm ürünler %15 indirimli
geçmiş sezonunkiler ise %50 indirimli kızlar.
çokta güzel malları.
gidip bakabilirsiniz.

bende henüz bi çatlak belirtisi yok her akşam ayna elimde bakıyorum ama zaten son 3 ayda başlıyormuş çatlaklar duyduğum kadarıyla...inş olmaz...

ben her ıkısını de cok begenıyorum en yakın arkadasım kızına daha yenı koymamıs olsa ılk dusunecegim isimlerdi. kısa,öz,anlamlı hem eceler hep guzel olurlar:)

hoşgeldin cnm
ece de ecemde çok güzel isimler bence ama benim tercihim eceden yana olurdu.

ben iyiyim canım..seni merak ettim kimsennde haberi yok gerci olsa olsa benim haberim olur ama:)) bozma moralini canım strese sokma bebişi..

hayır erken doğum riski yok
benim doktorum şu anda herkese veriliyor dedi 28. hafta bebek erken doğsa bile yaşama şansı çok yüksekmiş o yüzden o haftada en erken btün hamilelere veriliyor dedi

Hoş geldin canım.
Bizim de hala ismimz yok.
Üzerinde düşündüğümüz isim de yok.
Ece güzel bence. Yeğenimin adı ecemnur.
acaba onun da etkisi olabilir mi krem kullanmış mıydın
Badem yağı kullanıyorum.

Benim ablamlarda da çok çatlak var.
Bende o potansiyel zaten varmış demek ki.

hayır erken doğum riski yok
benim doktorum şu anda herkese veriliyor dedi 28. hafta bebek erken doğsa bile yaşama şansı çok yüksekmiş o yüzden o haftada en erken btün hamilelere veriliyor dedi

valla cnm ben netten okuduğum kadarını söylüyorum.
doktorun diyosa bi bildiği vardır ama genede araştır dedim.
yarın doktor kontrolüm var bi sorarım bende merak ettim.

ben iyiyim canım..seni merak ettim kimsennde haberi yok gerci olsa olsa benim haberim olur ama:)) bozma moralini canım strese sokma bebişi..

evet canım aslında moralim gayet iyiydi ama gelişim geriliği hakkında internetten baya olumsuz şeyler okudum sonrada zaten eşim internetten araştırma yapmamı yasakladıbu arada 2 kilo aldımumarım bebişe yaramıştır.

sen nasılsın kontrolün ne zamandı?ay benim hafıza bu hafta resetlendi resmen:))herşeyi unutur oldum.

hoşgeldin cnm
ece de ecemde çok güzel isimler bence ama benim tercihim eceden yana olurdu.

Hoş geldin canım.
Bizim de hala ismimz yok.
Üzerinde düşündüğümüz isim de yok.
Ece güzel bence. Yeğenimin adı ecemnur.

hmm sağolun kızlar herkesin kraliçem diye hitap etmesini pek babamız istemiyor gibi onun için ece ye geri döndük bu ara ama bilmiyorum hala ya. şöyle cimcime bir isim istiyorum ece naz diyorduk bir ara bziim kız nazlı ya kendini sakladı kaç zaman diye. şimdide aşırı hareketli diyorum ağır bir isim koysakta oturaklı mı olsa

canım bence de ece çok güzel bir isim. bizim de eşimin ortağının kızının adı. yoksa ben de düşünebilirdim. maşallah pek tatlı ve akıllı bir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…