2011 Nisan Anneleri

canım sen neden rapor almıştın ne gelişim geriliği ben bilmiyorum noldu ki?

valla kizlar bu isim konusunda bende cok kararsizim bi sudenaz diyorum bi esila nur diyorum ikside kulagima hos geliyor hangisini koyacagima bilmiyorum banada yardim edin lutven

hoşgeldin cnm..iyiyiz çok şükür
tatlım ne zorlandın ha sende isim konusunda..ben iki ismi de çok severim,ama ece daha uygun geldi..
hemen şöyle düşündüm,Ece hanım,Ecem hanım..kulağa daha hoş geliyor Ece Hanım..
nasıl olsa bu çocuk büyüyecek dimi,ilerisini de düşünmek lazım

Bu babalar da pek derin düşünüyorlar
Ben başından beri Dilara ya da Görkem diyorum.
Görkem i eşim çok iddialı buluyor.
Bugün Aylin önerisinde bulundu.
Düşünülebilir bence.
Boş ver hareketli olsun:))
Naz ismi eklenince gerçekten nazlı oluyorlar sanki
vallahı oyle ben duyunca lahana yemeyı kestım ne olur ne olmaz dıye ama tabı cok canın cekerse makul bıcımde her seyı yıyebılırsın dıor doktorlar

Ben zaten çok kasmam.
Çok uç şeyler olmadığı sürece canımın istediğini yiyorum.

kızlar önümüzdeki günlerde doktor kontrolleri olan arkadaşlar 28. haftada bebiğin akciğerlerini geliştirmek için yapılan iğneyi sorabilirler mi benim doktorum herkesin yaptırması gerekli dedi çünkü

ben her ıkısını de cok begenıyorum en yakın arkadasım kızına daha yenı koymamıs olsa ılk dusunecegim isimlerdi. kısa,öz,anlamlı hem eceler hep guzel olurlar:)

canım bence de ece çok güzel bir isim. bizim de eşimin ortağının kızının adı. yoksa ben de düşünebilirdim. maşallah pek tatlı ve akıllı bir kız
ay kızlar valla çok değerli fikirleriniz benim için öpüyorum hepinizi
valla kizlar bu isim konusunda bende cok kararsizim bi sudenaz diyorum bi esila nur diyorum ikside kulagima hos geliyor hangisini koyacagima bilmiyorum banada yardim edin lutven

canım sudenaz ın anlamı gerçekte o kadar güzel değil falan diye okumuştum isimler topiğinde yanılmıyorsam. esila nur da çok hoş.hem de değişik sudenaz daha çok yaygın bir isim

her okuduğuna inanma canım internette bazen yenıltabiliyor..ayrıntılı usg için riskli gebliklerde istenir diyor ama hepimiz yaptırdık biliosun..masallah 2kilo almıssın bebişte almıstır eminim..

canım sen neden rapor almıştın ne gelişim geriliği ben bilmiyorum noldu ki?

canım 2 hafta önce doktora gitmiştim. benim geç döllenmeden dolayı 4 günlük falan bi gerilik çıkıyordu ultrasonda. 2 hafta önce doktor bunun 10 güne çıktığını söyşledi yaptığı ölçümlerde. halbuki 1 ay önce yani o kontrolden 2 hafta önce detaylı ultrasonda gayet normaldi herşey, kilosu bile fazla çıkmıştı. ama bu 2 haftada 1 kere istanbula 1 kerede bursaya gitmek zorunda kaldım iş icabı. galiba biraz yoruldum bu da bebişi etkiledi. doktor rapor yazdı. yani 10 günlük fark tolere olabilir ama bu 15 günü aşarsa gelişim geriliği olabilir, erken doğuma yol açabilir dedi. bende 2 haftadır evde yiyip içip yatıyorum. bakalım haftaya cumartesi kontrol var inşallah açığı kapatırız aMA moral olarak biraz çöktüm tabi

cnm hayrıdır noldu??bebişin gelişimi mi gerideymiş??hiç moralini bozma çünkü geçen aylarda iki arkadaşıma aynı şeyi söyleyip o kadar çok korkuttular ki son ayları zehir oldu.yok erken doğum iğneler kontroller vs..yok boyu önde bacağı geride ne bilim kafası 1 hafat geri falan filan..ikise de nur topu gibi ellerine aldılar yavrularını ve sıkıntıları üzüldükleri yanlarına kaldı.hiiiç strese sokme kendini ve bebişini.allaha emanet her bebeğin gelişimi bir olmuyo bence abartıyolar.gerçi doktorun ne dedi tam okuyamadan yazıyorum amaa

benim dr.da 3 haftaya çekti kontrolleri,28.haftada çağırdı oda..ama iğne filan demedi..
o iğneyi biliyorum erken doğan bebeklerde akciğer gelişimi için yapılıyor ama doğmadan veya
doğum olayı olmadan yapılmasını bilmiyorum,gittiğinde detaylı sorarsın cnm..

Ben olsam esila yı düşünmezdim.
Kendimce nedenini açıklayayım.
Şİmdi herkes ismini soracak.
Esila çok bilinen bir isim değil, Türk ismi gibi de değil.
Öyle olunca herkes "ne?" diye yeniden soracak.
Siz de byüdüğünde çocuk da hep aynı tepkiyi alacak.
Tabii bu benim düşüncem

mormaske,als17,sueylul+,iremsu_,..erva..,cimcimenaz,cicibebe_cicianne,yssknk,gsahan,welcqme,landsarc,hnk,mesa,babybaby86,ozz83,tiancu,life_city,dreamer35,angel74+,gizemarben,300110,keja,sarissa,esteem+,fguney,
bu bir rekor olabilirmi

rekor wallahi.. Allah bereketini artırsın topiğimizin...

bu isim konusu ne zor işmiş... Ben çocuğu yaparken bu kadar zorlanmamıştım :))))) eşim annesinin adını koymak istiyordu ama sanırım vazgeçirdim :)))) benimde annem hayatta değilken ben koymuyorum senin annen hayattayken neden koyuyoruz dedim.. Kendi kızına neden koymamışda biz koyuyoruz dedim ... Sağolsun anlayışla karşıladıda vazgeçti :)))) bizde serra ekin adına karar verdik gibi şimdilik... Buket yada betülde koyabiliriz... En azından birşeye odaklanabildik :)))

doktorlar işte hep kötü olanı söylüyorlar ki tedbir alasın diye dinlenme iyi gelmiştir inş.bişey yoktur allaha emanet bebklerimiz

her okuduğuna inanma canım internette bazen yenıltabiliyor..ayrıntılı usg için riskli gebliklerde istenir diyor ama hepimiz yaptırdık biliosun..masallah 2kilo almıssın bebişte almıstır eminim..

inşallah canım bebeğimi de üzmek istemiyorum ama gülsem bile ne bileyim birşey izlerken iş yaparken hep aklımda. haftaya cumartesiye kadar bana rahat yok ve tabi eşime de adama kan kusturdum resmen 2 haftadırbenim eşim streslendiğinde saçı kepek olur. cildiyecide demişti aşırı stres sen de kepek yapıyor diye. 2 haftadır adamın saçını bembeyaz yaptımyakında boşasa beni yeridir yani hiç olmadığı kadar başının etini yedimçok haklısın aslında ama kalbime söz geçiremiyorum.

canım bu arada senin kontrol ne zamandı kaçırmadım değilmi tarihini

ay sorma ya erkek dediklerinde pat diye YAMAN olsun demiştik ama şimdi 2 aydır kızıma bir isim bulamadım. Hazal soğuk geliyor bana diye vazgeçtim. içinde ince sesler olan isimleri seviyorum ben. Ece ağırlıkta sanırım sizlerinde desteğiyle
Dilara çok güzel bir isim canım eşimin kuzenin adı. ve tanıdığım tüm Dilaralar çok güzel hatunlar oluyor. Aylinide severim.Görkem unisex bir isim olduğu için tercih listemden çıkardım veee Görkemler isminin ağırlığıyla asi ukala şımarık oluyor gibi. sınıfımda bir öğrenci var gıcık oluyorum çocuğa gerçi o erkek ama birde kız va Görkem su başka sınıfta o da pek hoş tanınan bir öğrenci değil isimlerinin etkisi ne kadar tabi onu da bilemiyorum ama işte ön yargu oluşuyor ister istemez. ece naz telafuzuda zor ya.zaten iki isim istemiyorum

Ay çok hossun walla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…