- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.081
aleykum selam hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsin ?
evet canım aslında moralim gayet iyiydi ama gelişim geriliği hakkında internetten baya olumsuz şeyler okudum sonrada zaten eşim internetten araştırma yapmamı yasakladıbu arada 2 kilo aldım umarım bebişe yaramıştır.
sen nasılsın kontrolün ne zamandı?ay benim hafıza bu hafta resetlendi resmen:))herşeyi unutur oldum.
# life_city
# Sarissa
# ALS17
# *papatya*
# aysu87
# iremsu_
# sueylul
# ozz83
# KEJA
# yssknk
# laurelindorenan
# armak
# leegorkemm
# pofpof
# jojop
# karamel86
# esteem
# mesa
# mervegumus
# WELCQME
# gsahan
# cicibebe_cicianne
# tiancu
oy oy y bütün kızlar toplandık olmuşuz yine
naber bacılarrrrgöbüşlerdeki melekler nasıl? biz iyiyiz kızımla ama hala kızım demek zoruma gidiyor bir ismi olmalı artık ama ne:26: ECE yada ECEM nasıl kızlar sizce ayyyyy kabusum oldu isim konusu aa
Bu babalar da pek derin düşünüyorlarhmm sağolun kızlar herkesin kraliçem diye hitap etmesini pek babamız istemiyor gibionun için ece ye geri döndük bu ara ama bilmiyorum hala ya. şöyle cimcime bir isim istiyorum ece naz diyorduk bir ara bziim kız nazlı ya kendini sakladı kaç zaman diye. şimdide aşırı hareketli diyorum ağır bir isim koysakta oturaklı mı olsa
vallahı oyle ben duyunca lahana yemeyı kestım ne olur ne olmaz dıye ama tabı cok canın cekerse makul bıcımde her seyı yıyebılırsın dıor doktorlar
saol cnm iyiyim çok şükür.okudum sen de yeni katılmışsın heralde hoş geldin sefalar getirdin
ben her ıkısını de cok begenıyorum en yakın arkadasım kızına daha yenı koymamıs olsa ılk dusunecegim isimlerdi. kısa,öz,anlamlı hem eceler hep guzel olurlar:)
ay kızlar valla çok değerli fikirleriniz benim için öpüyorum hepinizicanım bence de ece çok güzel bir isim. bizim de eşimin ortağının kızının adı. yoksa ben de düşünebilirdim. maşallah pek tatlı ve akıllı bir kız
valla kizlar bu isim konusunda bende cok kararsizim bi sudenaz diyorum bi esila nur diyorum ikside kulagima hos geliyor hangisini koyacagima bilmiyorum banada yardim edin lutven
evet canım aslında moralim gayet iyiydi ama gelişim geriliği hakkında internetten baya olumsuz şeyler okudum sonrada zaten eşim internetten araştırma yapmamı yasakladıbu arada 2 kilo aldım umarım bebişe yaramıştır.
sen nasılsın kontrolün ne zamandı?ay benim hafıza bu hafta resetlendi resmen:))herşeyi unutur oldum.
canım sen neden rapor almıştın ne gelişim geriliği ben bilmiyorum noldu ki?
hepinize iyi akşamlar
ben biraz uzanayım
kızlar bir şey soracaktım
benim doktorum beni 3 hafta sonra tekrar çağırdı tam 28. hafta da olucam bana iğne verecekmiş 1 günlük sabah akşam olucam bebğin erken doğma riskine karşı akciğerlerini geliştirmek içinmiş size böyle birşey verdi mi doktorunuz
valla kizlar bu isim konusunda bende cok kararsizim bi sudenaz diyorum bi esila nur diyorum ikside kulagima hos geliyor hangisini koyacagima bilmiyorum banada yardim edin lutven
mormaske,als17,sueylul+,iremsu_,..erva..,cimcimenaz,cicibebe_cicianne,yssknk,gsahan,welcqme,landsarc,hnk,mesa,babybaby86,ozz83,tiancu,life_city,dreamer35,angel74+,gizemarben,300110,keja,sarissa,esteem+,fguney,
bu bir rekor olabilirmi
bu babalar da pek derin düşünüyorlar
Ben başından beri dilara ya da görkem diyorum.
Görkem i eşim çok iddialı buluyor.
Bugün aylin önerisinde bulundu.
Düşünülebilir bence.
Boş ver hareketli olsun:))
naz ismi eklenince gerçekten nazlı oluyorlar sanki
ben zaten çok kasmam.
çok uç şeyler olmadığı sürece canımın istediğini yiyorum.
canım 2 hafta önce doktora gitmiştim. benim geç döllenmeden dolayı 4 günlük falan bi gerilik çıkıyordu ultrasonda. 2 hafta önce doktor bunun 10 güne çıktığını söyşledi yaptığı ölçümlerde. halbuki 1 ay önce yani o kontrolden 2 hafta önce detaylı ultrasonda gayet normaldi herşey, kilosu bile fazla çıkmıştı. ama bu 2 haftada 1 kere istanbula 1 kerede bursaya gitmek zorunda kaldım iş icabı. galiba biraz yoruldum bu da bebişi etkiledi. doktor rapor yazdı. yani 10 günlük fark tolere olabilir ama bu 15 günü aşarsa gelişim geriliği olabilir, erken doğuma yol açabilir dedi. bende 2 haftadır evde yiyip içip yatıyorum. bakalım haftaya cumartesi kontrol var inşallah açığı kapatırız aMA moral olarak biraz çöktüm tabi
her okuduğuna inanma canım internette bazen yenıltabiliyor..ayrıntılı usg için riskli gebliklerde istenir diyor ama hepimiz yaptırdık biliosun..masallah 2kilo almıssın bebişte almıstır eminim..
ay sorma ya erkek dediklerinde pat diye YAMAN olsun demiştik ama şimdi 2 aydır kızıma bir isim bulamadım. Hazal soğuk geliyor bana diye vazgeçtim. içinde ince sesler olan isimleri seviyorum ben. Ece ağırlıkta sanırım sizlerinde desteğiylehoşgeldin cnm..iyiyiz çok şükür
tatlım ne zorlandın ha sende isim konusunda..ben iki ismi de çok severim,ama ece daha uygun geldi..
hemen şöyle düşündüm,Ece hanım,Ecem hanım..kulağa daha hoş geliyor Ece Hanım..
nasıl olsa bu çocuk büyüyecek dimi,ilerisini de düşünmek lazım
Dilara çok güzel bir isim canım eşimin kuzenin adı. ve tanıdığım tüm Dilaralar çok güzel hatunlar oluyor. Aylinide severim.Görkem unisex bir isim olduğu için tercih listemden çıkardım veee Görkemler isminin ağırlığıyla asi ukala şımarık oluyor gibi. sınıfımda bir öğrenci var gıcık oluyorum çocuğa gerçi o erkek ama birde kız va Görkem su başka sınıfta o da pek hoş tanınan bir öğrenci değilBu babalar da pek derin düşünüyorlar
Ben başından beri Dilara ya da Görkem diyorum.
Görkem i eşim çok iddialı buluyor.
Bugün Aylin önerisinde bulundu.
Düşünülebilir bence.
Boş ver hareketli olsun:))
Naz ismi eklenince gerçekten nazlı oluyorlar sanki
ben olsam esila yı düşünmezdim.
Kendimce nedenini açıklayayım.
şimdi herkes ismini soracak.
Esila çok bilinen bir isim değil, türk ismi gibi de değil.
öyle olunca herkes "ne?" diye yeniden soracak.
Siz de byüdüğünde çocuk da hep aynı tepkiyi alacak.
Tabii bu benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?