- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.221
Kız isimleri:Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, İlayda, Elçin, Minel, Arzum
Erkek isimleri:Emir, Cem, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Yağız, Yiğit, Emre, Kağan, Mert, Görkem, Burak, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Baran, Efe, Onur, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Arhan, Bora, Canberk, Dağhan, Rüzgar, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Armağan, Derin, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Ali, Polat, Göktürk, Serhan, Ege, Utku, Berkay, Güney,Kuzey,Aras
Günaydın canımcımlar................
günaydınlarrrr:2:
herkese günaydın nasılsınız:))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kızımın adı tuana olacak
farklı ve güel bir isim miş cnm ismi ile yaşasın sağlıklı olsun inşallah
Amin Canım Teşekkür ederim... Anlamı çok hoşuma gitmişti. "Cennet Bahçesine düşen ilk Yağmur Damlası."
Günaydın güzel annelerrr :92::92::80:
nasılsınız?
benim 2 gecedir uykuda bacağıma çok kramp giriyooo
onun dışında iyiyiz çok şükür
Günaydın güzel annelerrr :92::92::80:
nasılsınız?
canım çok güzel bulmuşsunuz.. Anlamı ne güzelmiş..
Şansı da güzel olsun Tuana nın inşallah
Günaydın kızlar canım magnezyum içiyormusun ? Kramplara magnezyum eksikliği eden oluyormuş banada 1 kez oldu 2 gün magnezyum içmemiştim ağrısıda kaldı bende 2-3 gün voltaren jel sürdüm geçti
Günaydın Canım... Magnezyum eksikliğinden dolayı Kramp giriyor bacağa... Doktoruna danış olmadı magnezyumun dozunu arttırıyorlar...
Canım çok güzelmiş anlamı çok hoşuma gittiAmin Canım Teşekkür ederim... Anlamı çok hoşuma gitmişti. "Cennet Bahçesine düşen ilk Yağmur Damlası."
Canım arkadaşlar da yazmış zaten magnezyum eksikliğinden oluyor böyle kramplar.Ve hamilelerin çoğunda da yaşanıyor.Bende de bekarken oluyordu çok kötü bir an.İnsanın bağırarak deli gibi ağlayası geliyor.Hiç kıpırdayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.İnş geçer bir an önceGünaydın güzel annelerrr :92::92::80:
nasılsınız?
Günaydın kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremiyorum artık eskisi gibi.Kızlar ve bebişleri nasıllar bakalım
Canım çok güzelmiş anlamı çok hoşuma gitti
Canım arkadaşlar da yazmış zaten magnezyum eksikliğinden oluyor böyle kramplar.Ve hamilelerin çoğunda da yaşanıyor.Bende de bekarken oluyordu çok kötü bir an.İnsanın bağırarak deli gibi ağlayası geliyor.Hiç kıpırdayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.İnş geçer bir an önce
içiyorum cnm magnezyum ama dediğin gibi dozajını sorayım doktora..belki ek bişi de verir.
günaydın,kızlar nasılsınız bugün,benim kasıklarımdan göbeğime doğru çok sancılarım oluyor ve bel ağrısıda başladı,sizdede oluyormu?
günaydın,kızlar nasılsınız bugün,benim kasıklarımdan göbeğime doğru çok sancılarım oluyor ve bel ağrısıda başladı,sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?