2011 Nisan Anneleri

Rica ederim tatlım umarım geçer benim doktor dozaj konusunda rahattı önce haftada 2-3 iç dedi sonra arttıp hergün iç dedi şimdilerde kramp varsa 2 tane iç diyor umarım kurtuşursun biran evvel hayatımda öyle işkence görmedim ben :)

buldum valla hemen bir kutu faydası olur umarım

canım,ben zaten devamlı yatıyordum,buna şükür rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ama demekki daha dikkatli olmam gerekiyor değilmi?

Bel ağrım çoktu doktorun tavsiyeleriyle şimdi o kadar rahatsız etmiyor.Bana göbeğine öne doğru çıkararak yürü belinin içeri girmesine izin ve ve topuklu ayakkabı giyme otururken beline destek yastık koy yatarken karnın altına ve bacaklarının arasına yastık koy demişti.Son iki gündürde kasıklarıma sancı girip çıkıyor kısa süreli korkuyorum (((

canım,ben zaten devamlı yatıyordum,buna şükür rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ama demekki daha dikkatli olmam gerekiyor değilmi?
Canım tabi elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz ama biz de bebişler de Allah'a emanet bol bol dua edeceğiz inş bişey olmaz gönlünü ferah tut sen

Canımm valla insan hamilelikte hormonlardan herhalde sürekli bir değişim ve gelişim içersinde.Ben de çok mızmız oldum yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor eşim artık diyor ki kendini çok dinleme.Hastalık hastası olursun ve yaşadıklarımızın çoğu da normal şeyler aslında.Vücut bambaşka bişeye koordine olmaya çalışıyor her yönden

sanada günaydın canım hastayım dünden beri ilaçta alamıyoruz nane limon falan idare ettim bugün biraz daha iyiyim bebişimde iyi sen nasılsın canım bebiş nasıl?

Canımmm sevindim iyi olduğunuza biz de iyiyiz babamız yok evde yalnızız kızımla.Geçmiş olsun tatlım nane-limon-bal devam.İnş geçer bir an önce.Doktorum da bana çocuklara yanaşma bi grip alırsan zor geçer kış ortasında dedi ama nasıl olacak bilmiyorum.Burnmun dibine geliyorlar bazen soru sormak için
Günaydın herkese,
İnşallah herkes iyidir.
!2.30 da randevumuz var, çok heyecanlıyım
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.Bebişinle hasret gider.Şeker yüklemen falan mı olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…