2011 Nisan Anneleri

oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..

YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ

valla çok kötü cnm ya ben akşamdan tv izlerken yaşlı nineler gibi horul horul uyuyorum sonrasında böyleee otuuur duuuuur sabaha kadar gerçi esra da var arkadaş oluyoruz birbirimize canımız sıkılmıyor hiçdegilse

insallah canim ya sana gösterdiklerime gidip baktik yinede karar veremedim birinin yanlari alcak ,digerinin bacaklarini begenmedik, baska bir tane vardi onunda arka yaslanma yeri kisa geldi offf tam istedigin zor bulunuyo.Tr gibi cok secenek olsa neyse..
oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..

oturun oturun sonra nasilsa otomatikman oturamiyacagiz bebi$lerimiz gelince bugün kadrodasueylül eksiknerelerdeki acaba..
YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ

Ben bu uyku düzensizliğinden neler çektim ya...ay ben 16 aya yakın bekledim bu sıpayı..hiç bi sorun yokken.... Eşim artık sonunda dedi ki..uyku düzensizliğin var onun bile etkisi olabilir vs...kafamı karıştırmıştı..vizden azabı çekmiştim...sonra hamiş kalınca dedim oh... Içim bi rahatladı...bilmiyorum tabi esasında düzen olmalı etki azda olsa eder ama..bu kadar alt üst etmez herhalde herşeyi

YUSUFun uykusu gelmiş...biz yatıyoruz kızlar...yarın kalkıp adama kahvaltı hazırlıcam erken yattı malum eken kalkar... bilsemki çay suyunu koyup çayı demler kaldırır...nirde...allahın rizelisi bi içmeyi bilirler... denize boydan boya kıyı..utanıyorum yüzme bilmiyo ya kocam... bende deli gibi yüzerim..10 mt normal dalış yaprım o derece pöff..

aman uykusu geldiyse koş hmn uyu iyi uykular cnm ALLAH rahatlık versin...

kızlar günaydııınn... gece kuşları nönetteymiş yine bugünün erkencisi benim adam uyuyor bnede kalktım kzıımla sütümüzü içtik.nete bakıyoruz biraz.yarın için yazılı hazırlamam lazım az da ona bakcam. hava güzel ...
skorpion canım senin doktor ne iyiymiş öyle yaaa bize denk gelmezki öylesi
esrayağmurcum bende bu balıklıyı mı winnie the pooh lu yumu alsam diye ikilemde kaldım ama sanırım poohluyu daha sonra İzmirden falan alcam burda birşey bulunmuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…