- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.441
oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..evet canim kilo alimlari artiyo gün gectikce..ben simdiye kadar 9 kilo aldimhatta doktoruma dedim cok kilo aldim diye hayir cok degil normal dedi Cok iyi bir doktorum var benim hatta seker testine ac gittigim icin vede güzel cikinca sonucu bugün hersey sinirsiz yiyebilirsin diyede espisi yapti bide ekliyo cig et ve alkol haric diye:))
cok sagol canim..seninde gözün aydinInsallah sonra seker testinde iyi cikar
dünüs cok sagol canim.evet canim hatta bir dahaki kontrolde yapacagi testlerin planini bile simdiden not etti:)) 3 hafta sonra artidan guatrim icin kan alincak ve alttan parca alip bakteri varmi diye teste yolluycakmis..allahtan testleri hep orda odasinda kendi yapiyolar hicbir yere test icin gitmeme gerek kalmiyo
ay bide bugün öyle cok yorulmusum ki anlatamam.ne gecmisi okuyabildim ne birsey.sahah doktordan önce masajim vardi oraya gittim zaten sonrasinda pestil gibi oluyorum.ordan doktora, o bitti yemek yemeye bide c.tesileri alisveris günümüz yiyecek v.s onlari aldik bagaja attik..koltuk degistiricem diye mobilyacilari dolastik tam istedigim birseyde bulamadim(bide sipari$i bu ay sonuna kadar vermem gerek cünkü 8 haftada gelecek anca doguma kadar.eve dükkanlari kapatip geldik 18.00 da sonra alisveris yerlestir;yemek derdi Yap, ye, topla saat 9 da ben cuupp yataga yorgunluktan.pek görülmüs birsey degildir benim o saatte yatmam simdide uyandim oturuyorum ( birazda uzanirim zorlada olsa uyurum artik napalim
selam kizlar esrayagmur ve balkupu muhabbetiniz bolll olsun siz daha yatmadiniz mi bakalim orda saat 4,30 oldu
Ekledinmi cnm sen beni bu arada...bana davet falan gelmedi...facede ekleye bilirsin..aynı adresten... Arama yerine yaz çıkar
YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ
oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..
YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ
valla çok kötü cnm ya ben akşamdan tv izlerken yaşlı nineler gibi horul horul uyuyorum sonrasında böyleee otuuur duuuuur sabaha kadar gerçi esra da var arkadaş oluyoruz birbirimize canımız sıkılmıyor hiçdegilse
oturun oturun sonra nasilsa otomatikman oturamiyacagiz bebi$lerimiz gelincebugün kadrodasueylül eksiknerelerdeki acaba..
kizlar iyi sabahlar size ben cikiyorum gidip yatmak en iyisi..
kizlar iyi sabahlar size ben cikiyorum gidip yatmak en iyisi..[/QUOT
cnm iyi uykular ALLAH rahatlık versin öpüyorum...
Ok cnm ah bizde bi yatsak keşke..adam kescek beni
kizlar iyi sabahlar size ben cikiyorum gidip yatmak en iyisi..[/QUOT
cnm iyi uykular ALLAH rahatlık versin öpüyorum...
sizlerede iyi uykular Allah rahatlik versin..hadi sizde yatin artik bebi$ler dinlensin
BANAN BANANE..YENİ YENİ TEKMELİYO PAŞAM..ANAM PEK NAZLI ÇIKTI UYUMUCAMDİYİPTE BEN ARTIK 24 SAAT BAŞINI BEKLER GİBİ..BEBİŞİ DİNLERMİŞİM..ARTIK SONUM NE OLUR BİLMEM :86:
sizlerede iyi uykular Allah rahatlik versin..hadi sizde yatin artik bebi$ler dinlensin
ah canım şöyleeee yatıp uyuyabilsem keşke ama yok yani bu arada nette okudum bizim gece uykusuz kalmamızdan falan etkilenmiyormuş bebişler onların uyku düzenini etkilemiyormuş diyordu o biraz içimi rahatlattı yoksa vicdan azabı çekiyordum valla...
YUSUFun uykusu gelmiş...biz yatıyoruz kızlar...yarın kalkıp adama kahvaltı hazırlıcam erken yattı malum eken kalkar... bilsemki çay suyunu koyup çayı demler kaldırır...nirde...allahın rizelisibi içmeyi bilirler... denize boydan boya kıyı..utanıyorum yüzme bilmiyo ya kocam... bende deli gibi yüzerim..10 mt normal dalış yaprım o derece pöff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?