- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.581
muayene 25 doğum epudral olursa 800 civarı tabi ektra birşey lazım olur daha fazla gün kalınırsa ek ücret odeniyor hastane ışıl ışıl zaten 3 4 yıllıkmıs insallah doğumda da memnun kalırım
Gelmiş geçmiş olsun canım benimkide 125 çıkmıştı.Şimdilerde bacak kramplarıyla boğuşuyorum ama alt etmeyi öğrendim :) Kasınlırken kendimi rahat bırakıyorum kasılmasına izin vermiyoruz az bir acıyla geçiyor :)
sağol canım,kramp için muz çok iyi geliyor aklında olsun.Hergün olmasada haftada bikaç tane muz yemeye çalış derim.Doktor içinde benimde doktorum çok yoğundu,yoğunluktan ilgilenmiyordu.bende geçen hafta değiştirdim.Medical park Leyla Hanıma gidiyorum memnunum.
merhaba arkadaşlar
bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?
günaydın güzel nisan annelerii
cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş.
maşallah prensesine cnmkocaman olmuş.
şekerinde çıkmamış ne güzel ama anlamadığım yükleme yapmadılarmı sana?
senin cimcime baya korkutmuş cnm seni ama şükürler olsun iyimiş üzülme sende annesi.
bizim sıpanında kordonu dolanık boynuna 2 hafta önce gittiğimde öğrendim allahın izniyle bişi olmaz inşallah.bundan sonra 2 haftada bir muaynedesin dedi hem şekerden dolayı hemde kordondan dolayı.
günaydın cnmmm
ilk doktoruma bende güvenemedim kasık fıtığım var hamilelikte riskli olabiliyor fıtk boğulabiliyor..dra söylediğimde insallah boğulmaz dediilkinden öyle vazgectik 2.doktorum da ben birsey sormadan söylemiyordu..son dr da tesadüf olarak gittik cok memnun kaldım..seninde için rahat değilse değiştir derim..ankarada bir cok dr vardır..
canım ben ankaradayım,ben de doktorumdan memnun değilim ama bu saatten sonra değiştirmeye cesaret edemiyorum. ankarada bir çok doktor var demişsin, önerebileceğin birileri var mı
canım suan kimsenin ismini veremem ben ankarada ysamıyorum ankarda dr bir kuzenim var ona sorarım sizin için..
anladım,teşekkür edrim haberlerini bekliyorum.
leegörkemm canım nasılsın?göbüşü gördüm büyütmüssün bebişi masallah
sağol tatlım ya. büyümüş mü gerçekten. çok sevindim. 2 haftada 2 kilo aldım toplamda her ne kadar hala 4 olsada(eşim yüzüne can geldi bembeyazdın diyor bakalım inşallah bebişi de büyütmüşüzdür.sen nasılsın tatlım
biz iyiyiz canım oğluşum büyüdümü bende cok merakediyorum 6 hafta oldu2 haftada 2 kilo süper canım zorlada olsa yemeye çalış canım bende de bir iştahsızlık var sanırım mide yanmalarımdan oluyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?