2011 Nisan Anneleri

Günaydın Kızlar....
Bugün herkes çok yorgun gibi...:26: Walla ne yalan söyleyeyim bende öyleyim... Sanki tüm gece spor yapmışımda her yerim tutulmuş gibi... Esneye esneyede bir hal oldum zaten...
Umarım öğlene kadar atarız üzerimizden de bir rahat ederiz...

gunaydınn kızlaaaaaaaaar bz de yeni yaptk kahvaltmzı hiç keyfm yok bugun nedense...ölece otryrm zaten bebişimze isism bulamadık efkarlıyım valla

günaydın canım,keyfini yerine getirecek birşeyler yapmanın zamanı gelmiş o zaman
bizde bulamadım canım,bebiş ismini kendi koyacak diye bekliyoruz takma kafaya

günaydın canım,iki gündür topiğimizde canlılık kayboldu tek ayakta kalanınız benim sanırım

günaydın canım,keyfini yerine getirecek birşeyler yapmanın zamanı gelmiş o zaman
bizde bulamadım canım,bebiş ismini kendi koyacak diye bekliyoruz takma kafaya

mart topiğinde okumuştum galba iismleri teker teker sayıp ellerni koymşlar ni anne ile baba werdgi tekmeler gore karra wermşler zeynep ismnde şiddetli bi tekme yemiş

kızlar ben geçen gün mothercare e gittim. Çıtçıtlı badiler indirimdeydi, bir de ne zamandır alışveriş yapmamanın heyecanıyla abarttım biraz alışverişi
artık kıyafet faslını bitirdim

ama size asıl ne anlatacağım... Mağazaya girer girmez bir baktım kapının yakınında kıyafet raflarının arasında bir carefour alışveriş sepeti.. Sepetin küçük gözüne,üstte açılıp, kapanan ek göz var ya,oraya 1,5 yaşlarında bebek oturtmuşlar..ama etrafta kimse yok,yakınlarda.. bir baktım çocuk kalkmaya başladı, sepetin en yüksek yerinde, ayakta duruyor, sepetin içinde olsa neyse,ayağı kalktı mı beline filan gelirdi..o küçük kısımda dizlerine zor geliyor, sepet, yüreğim ağzıma geldi, koştum yanına, tuttum belinden..o kadar da tatlı ki, sarıldı hemen bana nerde anne, nerde baba dedim çocuk gülücükler atıyor, etrafa baktım kimse oralı değil, en yakında olan bayanlara seslendim.. bebek sizin mi dedim, yok dediler.. bırakmadım tabi cocuğu, sonra sallana sallana bir çift geldi yanıma.. ay dedim az daha düşecekti, ayağa kalkmış, hiç oralı olmadılar, ne bir teşekkür, ne bir ah ne yaptık şeklinde pişmanlık uzaylı gibi aldılar sepeti gittiler..
biz de böyle olmayız inşallah.. Allah korudu valla minik prensi
yarım saat sonra da carefour da bir anons, 3 yaşında kız çocuğu bulundu diye..

Biz böyle olmayalım, olmayız di miiii

mart topiğinde okumuştum galba iismleri teker teker sayıp ellerni koymşlar ni anne ile baba werdgi tekmeler gore karra wermşler zeynep ismnde şiddetli bi tekme yemiş

kararsızlık insana neler yaptırıyoryok anacığım daha var nasıl olsa buluruz o zamana kadar gün içinde yeterince tepik yiyorum bide isim için yemiyeyim

slm kızlar umarım iyisinizdir biz pek iyi sayılmayız bütün gece gözümüzü dahi kırpmadık halada ayaktayız nereye kadar böyle gitcek bilmiyorum ama artık uykusuzluktan sanırım midem bulanıyor yatıyorum ama uyuyamıyorum genelde gece uyuyamayınca sabah 8-9 gibi uyuyordum ama bugun uyuyamadım dün dr durumu anlattım gündüz uyuyorsan sorun yok dedi çünkü ihtayıcını karşılıyorsundur zaten günle-gecen karışmış bigün hiç uyuyamadan dayan zorla kendini gece 12 yi geçirmemek şartıyla uyu düzene girecektir eminim dedi bakalım sonumuz hayırola dayanabildiğim yere kadar dayancam ama gücüm kalmadı artık sanırım...

olmayız canım olmayız,onlarınki bayağı keyfine düşkünlükmüş,çok kızıyorum böyle sorumsuz insanlaraalışveriş faslını bitirdiğine sevindim canım,bizde az çok başladık artık alışverişimize.Bu hafta sonuda Allah izin verirse bi alışveriş yapayım diyorum.

canım kıyamam,ballı süt falan iç belki raatlatır biraz seni.Uykunda inşallah kısa sürede düzene girer.

Yok canım... Biz böyle olmayız... Sorumsuz aileler çok fazla... Çok kızıyorum onlara... Ama biz kesinlikle böyle olmayız...

canım kıyafet faslı bitti de,
mobilya,bebek arabası,ana kucağı, kozmetik & banyo gereçleri kaldı, yine ağır toplar
Ama mart ayına kadar tamamlarız, yavaş yavaş
Marttan sonra dışarı çıkmalarımız zor olacak diyolar.. Ağırlaşıcaz tabi, iki dakika da yorulucaz
ama çok az kalmış olacak, gün sayıyor olacağız inşallah

canım kıyamam,ballı süt falan iç belki raatlatır biraz seni.Uykunda inşallah kısa sürede düzene girer.

yok cnm ya dün şeker yüklemesi yapıldı boğazımda hala gıcık var zaten süt içtim sade papatya içtim ama yokkk öfff valla çok kötü bir durum dışarı çıksam diyorum ama biyerlerde düşer kalırım diyede korkuyorum belkide çok kafama taktığım için uyuyamıyorumdur bakalım akışına bıraktım artık hayırlısı diyelim...bu arada tavsiyelerin ve iyi temennilerin için çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…