2011 Nisan Anneleri

mobilya ve bebek arabasını kafamda netleştirdim gibi yani en azından ne alacağımı ve nerden alacağımı biliyorum.kozmetik ve banyo gereçlerinide artık internetten ve alışverişe gittikçe yavaş yavaş tamamlıcam.Kendim için ve bebiş için kıyafet ve gecelik almak için falan gidicem inşallah.Ondan sonrada bebek şekeriydi sepetiydi falan o fasıllar başlar.Ondan sponrada inşallah süsleme dönemleri,ayy şimdiden çok heyecanlanıyor insan

ya kızlar ben artık kanepede falan oturamıyorum çok fazla.Akşamları özellikle misafirlikte falansak karın ağrısı çekiyorum resmen,göğsümün altı sıkışıyor ve belli bir süre sonra acı vermeye alışıyor sanırım yavaş yavaş yayılmaya başlıcaz.Bu arada ben bayağı şiştim artık kıyafet sıkıntısı yaşıyorum.:26:

selam kızlar nasılsınız? ben bugün biraz yorgunum.. dün kayınvalidemler geldi.. yemeğe.. ana yemeği kayınvalidem yaptı.. pilavı salatayı sofrayı ben hazırladım.. açıkçası yoruldum.. yaptığımda da öle bişey yok ama artık ağır gelmeye başladı bunu anladım.. rahim kasılmalarım çok sıklaştı önce çok korkttum ama gece rahattı.. belkide yorgunluktan oldu.. bide sabah kramp girdi bacağıma yine.. böle işte siz de ne var ne yok?

Genelde öyle oluyor şekerim. Artık iki iş yapıyoruz ve yoruluyoruz. Bulaşık yıkasam bile 2 dk sonra başlıyor belim ağrımaya... Eeee yapcak bişey yok yavaş yavaş yapıp dinlencez bol bol...

İyiyiz canım sağol,dikkat et canım,artık hiçbirşey yapmasakta yorulma dönemlerimiz başladı.Konuşurken dahi yorulucaz galiba ilerleyen dönemlerde Allah yardımcımız olsun.

oyyy kıyamam burda bitane daha nazlı anne varmış.Canım atlandı galiba kasıtlı değil yoksa üzerine alınma

artık yoruluyoruzzz.... yaşlılığımı hayal ediyorum bu dönemlerde... yaşlanıncada böyle hareket edemicez... iki iş yapıcaz romatizmalarım azdı... tansiyonum çıktı... şekerim yükseldi diye söylenicez :)))))

selam şekerim beni mazur gör bugun çok keyifsizim

hayırdır şekerim nolduu?

hala mutfak akşamdan kalma duruyor.. hiç halim yok toplamaya.. ama az sonra giderimtoplamaya.. bu arada size bişey sorcam... biz ankara sitelerden almaya karar verdik mobilyayı.. inşallah.. sizce yolculuk etmem de bi sakınca olur mu.. siz olsanız napardınız..4 saatlik yol. yolda çift şerit rahat.. kendi aracımızla gidicez..dr gidebilirsin dedi ama yine de içim pek rahat değil..

kızlar merhaba nasılsınız
bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: yan etki filan yapar mı acep

canım mola vere vere gidebilirsiniz bence.. 2-3 kere 10 -15 dakika mola verirsiniz.. :97:

bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: Yan etki filan yapar mı acep

bence bir seferlik olmuş birşey yapmaz ben de bir kere elevit içeceğime levotiron (troid bezim için kullanıyorum) içtim yanlışlıkla biraz etkili bir ilaç olduğundan sağlık ocagı doktorumu aradım bir şey olmaz demişti

yavaş yavaş yap canım.Yorma kendini çok fazla.

bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: yan etki filan yapar mı acep

Canım birşey olmaz sanırım ama içini kemirecekse doktorunu bi ara sor derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…