2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız
bir şey sorucam size
ben kahvaltıdan önce gayneferon kan ilacını içmiştim kahvaltıdan sonra eleviti içeceğime tekrar gayneferon içtim :26: yan etki filan yapar mı acep

canım bunu doktoruna sor bence... bişey olacağını sanmam yarın içme ilacı ama doktoruna danış hemen ...

canım mola vere vere gidebilirsiniz bence.. 2-3 kere 10 -15 dakika mola verirsiniz.. :97:

ama bir dakika şimdi kafama dank etti, gidiş 4 saat dönüş 4 saat, günübirlik gitmeyi düşünüyorsunuz di mi..1 günde 8 saat yol :26: o yorucu olabilir canım yaaa

ama bir dakika şimdi kafama dank etti, gidiş 4 saat dönüş 4 saat, günübirlik gitmeyi düşünüyorsunuz di mi..1 günde 8 saat yol :26: o yorucu olabilir canım yaaa

8 saat yolculuk + orada gezme beğenme işide var... mobilyacıları dolaşmakta başlı başına bir iş çünkü... epey yorucu olabilir gibi geliyor bana..

angel_
eda
,ALS17
,esteem
,angel74, Slm kısslar biz geldikkkkkk
ayca22,
mesa,
ysmnakikol,
ftmst,l
eegorkemm,

angel canım doktorun sana erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerlerini geliştirmek için iğne filan vericem dedi mi sırf bana mı dedi bunu ya 28. hafta çağırdı 1 günlük iğne vericem dedi
kızlar size böyle bir şey önerdi mi?

canım eşin seni her fırsatta dinlendirsin, hiç üzmesin, her dediğini yapsın & ne model mobilya beğendiysen onu alsın o şartla olabilir o kadar saat yola değsin bari

evet çok haklısın.. üzmesin ben ne dersem onu alsın.. heehehhee

gerçi Allah var bi dediğimi iki etmez aşkımaşkım

Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?

yok canım vermedi öle bi iğne.. vardır bi bildiği sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…