2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canımmmmmm

hoşgelmişsiniz :))

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnn....

Hoşbulduk kısslar

biraz yorucu olmaz mı bilmiyorum ben daha korkumdan evden çıkamıyorum en çok yakınlardaki pazara gidiyorum gerçi 28. haftaya girmişsin doktorum bana 28. haftadan sonra daha rahat gezersin demişti
Canım biraz da rahat olmak lazım şans mıdır bünyemidir bilmiyortum ama ben ilk aydan beri yolculuk yapıyorum Allah'a şükür birşey çıkmadı dikkat etmek lazım ama evden çıkmayacak kadar gereklimi bilmiyorum, canım sen kendi isteğinle mi çıkmadın yoksa düşük tehlikesi vsden drmu çıkma dedi

Ben bu iğneyi duydum sanırım topikte bir arkadaş ismini hatırlayamadım druna sormuştu dr erken doğum riski taşıyanlara yapıldğını söylemiş ama net bilmiyorum canım sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki o sayfayı bulabilir misin bilmiyorum

Canım biraz da rahat olmak lazım şans mıdır bünyemidir bilmiyortum ama ben ilk aydan beri yolculuk yapıyorum Allah'a şükür birşey çıkmadı dikkat etmek lazım ama evden çıkmayacak kadar gereklimi bilmiyorum, canım sen kendi isteğinle mi çıkmadın yoksa düşük tehlikesi vsden drmu çıkma dedi

ya benim biraz zor oldu tedaviyle oldu ameliyatlar filan .2. tüp bebek tedavisi kanamam olmuştu bir de bebk aşağıda kanala yakın demişlerdi biraz zor bir hamilelik geçirdim anlayacağın birde herkes üzerime titriyor böyle olunca insanlarda yok dışarı çıkma yok iş yapma evde tıkıldım kaldım kocam da aman bir şey olmasın dışarı çıkma diyor yani olacağı varsa evde de olur da işte bizimkisi tedbir, takdir Allah' ın..

Ben bu iğneyi duydum sanırım topikte bir arkadaş ismini hatırlayamadım druna sormuştu dr erken doğum riski taşıyanlara yapıldğını söylemiş ama net bilmiyorum canım sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki o sayfayı bulabilir misin bilmiyorum[/QUOTE]

Ben bu iğneyi duydum sanırım topikte bir arkadaş ismini hatırlayamadım druna sormuştu dr erken doğum riski taşıyanlara yapıldğını söylemiş ama net bilmiyorum canım sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki o sayfayı bulabilir misin bilmiyorum[/QUOTE]
ben bir arkadaş c.tesi günü doktora gidecekti ona doktara sor demiştim bşr bakayım c.tesine

ben bir arkadaş c.tesi günü doktora gidecekti ona doktara sor demiştim bir bakayım c.tesine

Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?

canım kraftın twist modeli var onu beğeniyorum,ınglesina bebek arablarının modeline benziyor portatif birşey ınglesina kadar pahalı değil hiç değilse,saraçhanede 600-650 bırakan yerler var gidip ordan alıcam.Uygun olanlara baktım içime sinmedi, gözüm beğendiğim modelde kaldı kocişte tamam gidip onu alalım bari dedi
Eğer ayırdığınız bütçe o aralardaysa kesinlikle tavsiye ederim.Portbebesi arabaya oturtulabiliyor ve çok sevimli duruyorlar.

buldum :))))
evet öyle diyor neyse bir daha doktora ayrıntılı sorarım
bu arada aysucuğum gözün aydın maşşallah ne kadar büyümüş bebeğin öyle :)

Canım o modeli benim de eşim çok beğendi mutlaka bunu almalıyız diyor ben de acaba çok mu ağırdır diye düşünüyorum ama gayet kullanışlı gibi ..

[/QUOTE]

Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine

angel_
eda
,ALS17
,esteem
,angel74, Slm kısslar biz geldikkkkkk
ayca22,
mesa,
ysmnakikol,
ftmst,l
eegorkemm,

hoşgeldinn :))) biraz geç gördüm ama yemek yiyordum :)))) tıkınmakla meşkuldum canım :)))

benim doktorum vermedi canım iğne felan... c.tesi doktordaydım hatta.. bebeğim 984 gr olmuş.. kasıklarımda ağrı oluyor ayakta dolanınca dedim... bebeğe baktı ters olursa olur demişti herşey normal baş aşağı duruyormuş bebeğim hiç bir sorun yok dedi.. ağrılarım için magnezyum verdi yolladı :))) şekerim biraz yüksek çıkmıştı yükleme sonraı tekrarlamam gerekirmi diye sordum kanda bişeye baktırdı son 3 ayda şekerim yükselmişmi belli oluyormuş onda... yükselmemiş :))) anlayacağınız şekerim de olmamış.. ama hiç iğneden bahsetmedi.. benim doktor zaten ilaç vermeme taraftarı hep..

ya sırf bana mı dedi ya kimse yok herhalde çok kafam karıştı erken doğum riski olsa bana kesinlikle söylerdi herhalde önlem almak için yaptırıyor

sen doktoruna sordun mu böyle bir tehlikemi varda verdin yoksa normal presodür mü? ilk başlarda kanala yakındı senin değil mi.. belki onun için vermiştir... tedbir amaçlı.. boşver yargılama verdiyse vardır bir bildiği...

Anladım canım o zaman dikkat et semn bakma söylediklerime bebişlerin sağlığı çok çok önemli eğer zamanında böyle sıkıntılar yaşamışsan tedbirin normal eşin de haklı bu konuda dikkat et kendine[/QUOTE]

sağol canım
bu günlerde çok ağlangaç oldum habire bebeğimin doğduğunu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum habire hastane hayalleri kuruyorum kafayı yedim şimdiden

slm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var
hoşgeldin cnmm maşallah topiğe

slm hoşgeldin doğumdaşım kısmet olurda sağlıkla zamanında gelirse bebişlerimiz tabi inş......

hoşbulduk canım bnm inş. doğumdaşımayy sevdim bu kelimeyi
mustafa yusufu tembihle zamanında gelsin üzmesin anneyi ben işe yararsa hergece diyorum baban gibi aceleci olma annen gibi hımbıl davran diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…