- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.781
yavaş yavaş yap canım.Yorma kendini çok fazla.
Canım birşey olmaz sanırım ama içini kemirecekse doktorunu bi ara sor derim.
hadi geçmiş olsun..
İyi oldu canım sorduğun, insan herşeyi kafasına takıyor normal.. İçin rahat etti, gözün aydın
yok canım vermedi öle bi iğne.. vardır bi bildiği sıkma canını..
hoşgeldin canımmmmmm
hoşgelmişsiniz :))
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnn....
Canım biraz da rahat olmak lazım şans mıdır bünyemidir bilmiyortum ama ben ilk aydan beri yolculuk yapıyorum Allah'a şükür birşey çıkmadı dikkat etmek lazım ama evden çıkmayacak kadar gereklimi bilmiyorum, canım sen kendi isteğinle mi çıkmadın yoksa düşük tehlikesi vsden drmu çıkma dedibiraz yorucu olmaz mı bilmiyorum ben daha korkumdan evden çıkamıyorum en çok yakınlardaki pazara gidiyorum gerçi 28. haftaya girmişsin doktorum bana 28. haftadan sonra daha rahat gezersin demişti
Ben bu iğneyi duydum sanırım topikte bir arkadaş ismini hatırlayamadım druna sormuştu dr erken doğum riski taşıyanlara yapıldğını söylemiş ama net bilmiyorum canım sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki o sayfayı bulabilir misin bilmiyorumangel canım doktorun sana erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerlerini geliştirmek için iğne filan vericem dedi mi sırf bana mı dedi bunu ya 28. hafta çağırdı 1 günlük iğne vericem dedi
kızlar size böyle bir şey önerdi mi?
Esteemcim bebk arabasında ne alacaksın ben hala karar veremedim?
merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı şeker sonuçlarımı görmek istemişti.ben ultrasonda bakmaz diye düşünüyodum çünkü daha 11 gün önce gitmiştik.sonuçları gösterdim doktorum demezmi hadi gel bi bakalım şu yaramaz oğlana dönmüşmü diye.ayy ben uçtum sevinçten
oğluşum büyümüş tabi 10 günde.kilosu 1473gram boyumuzda 39-40 cm olmuş.bebişim dönmüşte.şuan başaşağı duruyomuş.kordonu halen 1 kez dolanıkmış boynuna ama sorun değil dedi.
son adet tarihimize göre 8 gün büyük çıktık ultrasonda.28+2 olması gerekirken 29+5 çıktı oğluşum.suyu çok ii dedi şeker çıkan gebelerde suyu fazlalaşıyomuş bebeğin dengelenmiş herşey dedi çok sağlıklı dedi.şekerden şişmemeiş böle diyetine devam et dedi.şükürler olsun içim rahatladı.
bu arada 28.haftada erken doğuma karşın bebeğin ciğerleri gelişsin diye yapılan iğneyi sordum.herkeze yapılmıyo sadece erken doğum riski taşıyan annelere yaptırıyoruz dedi.erkenden
yapılmasına gerek yok son andada yapılsa ciğerler gelişiyo dedi.ayrıca şeker hastası olan gebelere asla vurulmuyo dedi.
canım kraftın twist modeli var onu beğeniyorum,ınglesina bebek arablarının modeline benziyor portatif birşey ınglesina kadar pahalı değil hiç değilse,saraçhanede 600-650 bırakan yerler var gidip ordan alıcam.Uygun olanlara baktım içime sinmedi, gözüm beğendiğim modelde kaldı kocişte tamam gidip onu alalım bari dedi
Eğer ayırdığınız bütçe o aralardaysa kesinlikle tavsiye ederim.Portbebesi arabaya oturtulabiliyor ve çok sevimli duruyorlar.
[/QUOTE]Canım biraz da rahat olmak lazım şans mıdır bünyemidir bilmiyortum ama ben ilk aydan beri yolculuk yapıyorum Allah'a şükür birşey çıkmadı dikkat etmek lazım ama evden çıkmayacak kadar gereklimi bilmiyorum, canım sen kendi isteğinle mi çıkmadın yoksa düşük tehlikesi vsden drmu çıkma dedi
ya benim biraz zor oldu tedaviyle oldu ameliyatlar filan .2. tüp bebek tedavisi kanamam olmuştu bir de bebk aşağıda kanala yakın demişlerdi biraz zor bir hamilelik geçirdim anlayacağın birde herkes üzerime titriyor böyle olunca insanlarda yok dışarı çıkma yok iş yapma evde tıkıldım kaldım kocam da aman bir şey olmasın dışarı çıkma diyor yani olacağı varsa evde de olur da işte bizimkisi tedbir, takdir Allah' ın..
Ben bu iğneyi duydum sanırım topikte bir arkadaş ismini hatırlayamadım druna sormuştu dr erken doğum riski taşıyanlara yapıldğını söylemiş ama net bilmiyorum canım sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki o sayfayı bulabilir misin bilmiyorum
angel_
eda
,ALS17
,esteem
,angel74, Slm kısslar biz geldikkkkkk
ayca22,
mesa,
ysmnakikol,
ftmst,l
eegorkemm,
angel canım doktorun sana erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerlerini geliştirmek için iğne filan vericem dedi mi sırf bana mı dedi bunu ya 28. hafta çağırdı 1 günlük iğne vericem dedi
kızlar size böyle bir şey önerdi mi?
ya sırf bana mı dedi ya kimse yok herhalde çok kafam karıştı erken doğum riski olsa bana kesinlikle söylerdi herhalde önlem almak için yaptırıyor
merhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz
merhaba kızlar nasılsınız? kaynatmışsınız ne güzel hızınıza yetişemiyoruz
titredik ve özümüze döndük... çeneler açıldı :)))
slm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var
hoşgeldin cnmmslm kızlar iyi kaynatmıssınız bugün 2-3 gündür tadı yoktu topiğin bugün yine masallahı var
slmhoşgeldin doğumdaşım kısmet olurda sağlıkla zamanında gelirse bebişlerimiz tabi inş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?