- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.181
Bilgisayarım arızalandı servise verdim 1 haftadır filan arızalıydı şimdi mis gibi oldu
İyiyim çok şükür sen nasılsınbu arada park yatağımız geldi 15-20 dk da kurduk çok şirin
seninki geldimi
Hoşbulduk
Çok şükür iyiyim cuma günü kontrolümüz var biraz heyecanlıyımsen nasılsın
cidden o nasıl olacakmış son gittiğimde bende 2 haftada 2 kg olmuştum doktor 1 ayda alman gerekeni 2 haftada almışsın aferim ekmeği filan kes dedi ama ben antepliyim kardeşşş ekmeksiz yaşayamam kicanım ben seni rahatlatayım, 65 dim, 76 oldum..
artık bana kilo alma dedi doktor..:111: nasıl olacaksa
gel bunalıma girelim kız bunları vermesi var bideee abooooooooanacım seninle kilolarımızda aynıymış ya,tamam bundan sonra bunalıma beraber girebileceğim biri varya bide ben 57lerde falandım hamile kaldığım ay birden 60a fırladım,60la hamile kaldım şimdi 68-69um:18:
canım ben seni rahatlatayım, 65 dim, 76 oldum..
artık bana kilo alma dedi doktor..:111: nasıl olacaksa
Afiyet olsun didemcim yarasın
Bu rakı olayı nedir
cidden o nasıl olacakmış son gittiğimde bende 2 haftada 2 kg olmuştum doktor 1 ayda alman gerekeni 2 haftada almışsın aferim ekmeği filan kes dedi ama ben antepliyim kardeşşş ekmeksiz yaşayamam ki
gel bunalıma girelim kız bunları vermesi var bideee aboooooooo
iyiyim ben de canım
cuma ya bişi kalmamış, ne güzel bebişini göreceksin
benim kontrol şubat başında bekliyoruz bakalım :97:
saol canım benimmmm sende hoşgeldin bilgisayarına geçmiş olsun
valla bende anlamadım kızlar rakıyı bişey yapıyolar ay nasılda canım istedi şöle bi balık olcak yanına ahhh ahhhhh
kız vermesi kolay ben doğumdan sonrası için kendime güveniyorum.Doğumdan öncesi için güvenemiyorum iştedaha çok alırım gibime geliyor.Leegörkem kulakların çınlasın canım,senin gibiler yüzünden doktorlardan fırça yiyoruz
saol canım benimmmm sende hoşgeldin bilgisayarına geçmiş olsun
valla bende anlamadım kızlar rakıyı bişey yapıyolar ay nasılda canım istedi şöle bi balık olcak yanına ahhh ahhhhh
isteyecek başka birşey bulamadı mı canın,o rakıyı kızlar bel ve kol ağrıları için masaj yapmak için kullanıyorlarmış.İyi geliyormuş ağrılara.Aysu öyle söyledi.
slm kızlar nasılsınız??dideem canın rakımı istedi inanamıyorum sana igrenc kokuyor öööö:))ben şimdiden su bebeklere içirilen bişi var ya anasonlu ona nasıl dayancam onu düşünüyorum :))
bak bacı dahada bunalıma soktun beniiii
ben doğumdan sonra spoar gitmeyi düşünüyom valla yoksa gardrop yenilemek gerekecek
aaaaa öle deme kuşum bebeklere anason vermek şart
yaaa hamile kalmadan önce arada kocişle birer tane içerdik güzel olurdu o romantik günlerimiz aklıma geldide canım çekti malum şimdi evin içinde bacı gardaş gibi yaşıyoz
kız vermesi kolay ben doğumdan sonrası için kendime güveniyorum.Doğumdan öncesi için güvenemiyorum iştedaha çok alırım gibime geliyor.Leegörkem kulakların çınlasın canım,senin gibiler yüzünden doktorlardan fırça yiyoruz
bunalıma girme hayatım beraber veririz misler gibi kiloalarımızı,yine eskisi gibi oluruz.Bende doğumdan sonrası için sıkı bi spor düşünüyorum artık plates mi olur spor salonumu olur bilmem.Aç kalamayız süt olayı var çünkü.
o kadar vahimmi durum canımbir doğuralım eski günlerimize kavuscaz diom ama süt kokucaz biz o zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?