2011 Nisan Anneleri

iyiyim ben de canım
cuma ya bişi kalmamış, ne güzel bebişini göreceksin
benim kontrol şubat başında bekliyoruz bakalım :97:

canım ben seni rahatlatayım, 65 dim, 76 oldum..

artık bana kilo alma dedi doktor..:111: nasıl olacaksa
cidden o nasıl olacakmış son gittiğimde bende 2 haftada 2 kg olmuştum doktor 1 ayda alman gerekeni 2 haftada almışsın aferim ekmeği filan kes dedi ama ben antepliyim kardeşşş ekmeksiz yaşayamam ki

gel bunalıma girelim kız bunları vermesi var bideee aboooooooo

canım ben seni rahatlatayım, 65 dim, 76 oldum..

artık bana kilo alma dedi doktor..:111: nasıl olacaksa

ayyy ben çok büyüdüm kızlar,kendimi bi dünya hissediyorum,ben 1 ay sonra nasıl gelicem işe:18:bide bunun 3 ay sonrasını düşünemiyorum:18:
sporuda bikaç gün yaptım bıraktım.Spor yapacak zamanımda yok pilavı ekmeği makarnayı yemiyorum ama yicek birşeyler buluyorum:26:

kız vermesi kolay ben doğumdan sonrası için kendime güveniyorum.Doğumdan öncesi için güvenemiyorum iştedaha çok alırım gibime geliyor.Leegörkem kulakların çınlasın canım,senin gibiler yüzünden doktorlardan fırça yiyoruz

saol canım benimmmm sende hoşgeldin bilgisayarına geçmiş olsun
valla bende anlamadım kızlar rakıyı bişey yapıyolar ay nasılda canım istedi şöle bi balık olcak yanına ahhh ahhhhh

isteyecek başka birşey bulamadı mı canın,o rakıyı kızlar bel ve kol ağrıları için masaj yapmak için kullanıyorlarmış.İyi geliyormuş ağrılara.Aysu öyle söyledi.

bak bacı dahada bunalıma soktun beniiii
ben doğumdan sonra spoar gitmeyi düşünüyom valla yoksa gardrop yenilemek gerekecek

slm kızlar nasılsınız??dideem canın rakımı istedi inanamıyorum sana igrenc kokuyor öööö:))ben şimdiden su bebeklere içirilen bişi var ya anasonlu ona nasıl dayancam onu düşünüyorum :))

slm kızlar nasılsınız??dideem canın rakımı istedi inanamıyorum sana igrenc kokuyor öööö:))ben şimdiden su bebeklere içirilen bişi var ya anasonlu ona nasıl dayancam onu düşünüyorum :))

aaaaa öle deme kuşum bebeklere anason vermek şart
yaaa hamile kalmadan önce arada kocişle birer tane içerdik güzel olurdu o romantik günlerimiz aklıma geldide canım çekti malum şimdi evin içinde bacı gardaş gibi yaşıyoz

bak bacı dahada bunalıma soktun beniiii
ben doğumdan sonra spoar gitmeyi düşünüyom valla yoksa gardrop yenilemek gerekecek

bunalıma girme hayatım beraber veririz misler gibi kiloalarımızı,yine eskisi gibi oluruz.Bende doğumdan sonrası için sıkı bi spor düşünüyorum artık plates mi olur spor salonumu olur bilmem.Aç kalamayız süt olayı var çünkü.

o kadar vahimmi durum canım bir doğuralım eski günlerimize kavuscaz diom ama süt kokucaz biz o zmanda

KULAKLARIM ÇINLADI BİRDENhemen foruma bakayım dedimtatlım valla alın gitsin anam bide verilir bebişler i,i olsunda

tekrar güzel olcaz dimiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…