- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.201
ewt geldi canım çok tatlı oldu.kurduk.üstüne tozlanmasın diye büyük bir örtü çektim odasına koydum şimdilik.iyi günlerde kullansınlar mutlu olsunlar mışıl mışıl uyusunlar içinde kuzularımız
Bilgisayarım arızalandı servise verdim 1 haftadır filan arızalıydı şimdi mis gibi oldu
İyiyim çok şükür sen nasılsınbu arada park yatağımız geldi 15-20 dk da kurduk çok şirin
seninki geldimi
ayy verilir bencede inşallah tabiiiKULAKLARIM ÇINLADI BİRDENhemen foruma bakayım dedim tatlım valla alın gitsin anam bide verilir bebişler i,i olsunda
valla o kadar vahim yaaaa o bana bacımmm diyo ben ona gardaşşşşşşşşş diyom
doğumdan sonra eskü romantizme kavuşmak lazum acilennnn
tekrar güzel olcaz dimiiiiiiiiiiiii
yssknk nasılsın cnmm
doğumdan sonra döner canım eskiye en azından koca bir göbeğimiz olmycak bu da yeter:)anacım cok ısrarcı eşlerde var öyle olması daha kötü..coğu gitti 3 ay daha sıksınlar dişlerini baba olmak kolay mı:)
o konuda kendimi şanslı hissediyorum çünkü eşim hep anlayışlı davrandı ayyyy canım benim aşkım düştü şimdi adama
ewt geldi canım çok tatlı oldu.kurduk.üstüne tozlanmasın diye büyük bir örtü çektim odasına koydum şimdilik.iyi günlerde kullansınlar mutlu olsunlar mışıl mışıl uyusunlar içinde kuzularımız
ayy verilir bencede inşallah tabiii
iyiyim canım ama hala bebişimi göremedim drum şehir dışındaymıs baska dr var dediler ama zaten cok değiştirdim dr bilosun drumuzu bekliyoruz haftaya kaldı galibaböylelikle tam 2 aydır görmüyorum bebişiimi (sen nasılsın?
Evet şekerim eskisinden de güzel olacazzz annelik güzelli,ği de olacak ayrıca
tatlım bende yanmadan çok sancı oluyo bi kaç gündür inşallah yanmalarda başlamazkızlar mide yanmanız oluyor mu?benim her yemekten sonra oluyor.reflüm tam başladı yanii.gaviskon şurup başladım.o bile bazen etkisiz kalıyor.
benim eşimde hep anlayıslı o koınuda saolsun..ısrar etseydi zaten deli olurdum iyice bir sen eksiksin die
verilir verilir tatlım kalsın kalsın 4-5 kalsın napalım o da hediye dicez. en fazlasından söylüyorum yoksa oda kalmaz
ayy canım valla seni forumun en sabırlı annesi seçiyorumbiliyorum doktor değiştirdiğini ama ben olsam 2 ayda çatlardım. 3 hafta oldu ben gitmeyeli. cumartesi sorcam artık 2 haftada 1 mi gelsem az haftamız kaldı die ama birden büyüdüğünü göreceksin oda çok güzel olacak
kızlar mide yanmanız oluyor mu?benim her yemekten sonra oluyor.reflüm tam başladı yanii.gaviskon şurup başladım.o bile bazen etkisiz kalıyor.
canım benim arada oluyor, yemek borum mideme kadar komple yanıyor gibi hissediyorum..yediklerim tetikliyor sanırım ama hangi yediğim onu tespit edemedim.. Belki salatadaki taze soğan yapıyor diye düşünüyorum.. Baharatlı yemek tetikliyor derler ama baharatlı da yemiyorum ki.. :97:
tekrar güzel olcaz dimiiiiiiiiiiiii
KULAKLARIM ÇINLADI BİRDENhemen foruma bakayım dedim tatlım valla alın gitsin anam bide verilir bebişler i,i olsunda
canım benim arada oluyor, yemek borum mideme kadar komple yanıyor gibi hissediyorum..yediklerim tetikliyor sanırım ama hangi yediğim onu tespit edemedim.. Belki salatadaki taze soğan yapıyor diye düşünüyorum.. Baharatlı yemek tetikliyor derler ama baharatlı da yemiyorum ki.. :97:
baharat değil canım birincisi hamur işleri özelikle içinde maaya olanlar..soğan da yapar ama daha cok kuru soğan en cok ta turşu..bende cekiyorum aynı şeyden gaviskon aldım bende şimdilik iyi geliyor..
kesinlikle doğru hamur işleri ve mayalı olanlar evden kahveltı getirmeyi unnuttuğum bir gün poğaca yedim mide yanmamdan deli olacaktım.mayalı ürünler çok etkiliyor.
kızlar 3 lü rakamlara geçmeye sizde benim gibi sabırsızlanıyormusunuz?herşey yolunda gider sağlıcakla 30.haftamızıda görürüz inşallah.
Canım inşallah o günlerde gelecek,ben alışveriş için sabırsızlanıyorum şimdilik
deli gibi karyola,nevresim takımı,bebek eşyalarına bakıyorum ama şimdilik sadece bakıyorum henüz atağa geçiğte almışlığım yok.Bikaç parça eşya aldık o kadar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?