- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.881
kızlar ofiste hep masa başında oturuyorum ya, kuyruk sokumum ağrıyo, bir de belim
sinir oldum..:44:
kızlaaar ben kaçamak yaptm yerken çok iidi ama wicdanım sızlamyr deil
ne yedin canım cips mi:)
kızlaaar ben kaçamak yaptm yerken çok iidi ama wicdanım sızlamyr deil
çikolata eşliğinde taze sklmış portakal suyu... yemekteyz menusu gbi oldu :86: guya kendmi awutyrm yannda saglıklı bişey içtim diye
çikolata eşliğinde taze sklmış portakal suyu... yemekteyz menusu gbi oldu :86: guya kendmi awutyrm yannda saglıklı bişey içtim diye
onu bazen bende yapıyorum zararlı bişey yedikten sonra süt içiyorumvicdanımı rahatlatıcam ya.. cikolatadan bişi olmaz canım üzme kendini:)
eşimde benmle beraber kilo alyr bu arada bnden çok aş eriyor adamm
şurda biz geldik dimi aaaa kimse görmüyo beeeeeeee ben görülmeyecek karımıyım
gordk kuzum gordk seniiiii hoşceldiiinn :87::87::87:
kızlar ofiste hep masa başında oturuyorum ya, kuyruk sokumum ağrıyo, bir de belim
Sinir oldum..:44:
çok yapmamışsan dert etme... göz hakkı denen bişey var... abartmadan tadımlık şeyler olabilir...
bu arada öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış.. ona bakıyodum... elleri kırılasıca carolin osmancığıma vuruyor yaaa.... bu salı kesin ağlama krizi var bana ...
benimde kasıklarım ağrıyo oturmaktan .. Planlarıma göre bu aksam yürüyüse çıkacaz bir aksilik olmaz sa artık başlıyalım dimi ama hava da güzel bugün
benimde kasıklarım ağrıyo oturmaktan .. Planlarıma göre bu aksam yürüyüse çıkacaz bir aksilik olmaz sa artık başlıyalım dimi ama hava da güzel bugün
şurda biz geldik dimi aaaa kimse görmüyo beeeeeeee ben görülmeyecek karımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?