- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.861
Canım 172 çıktı şekerim diyet listesi verdi dr.yediklerime dikkat ediyorum...bebeklerimiz sağlıklı doğsun da elimizden geleni yaparız tabi...canım şekerin kaç çıktı?? Diet yaparak düşürebiliyorsun sıkma canını, dikkat edersin yemeklerine..
bak benim de kilo almam yasaklandı doktorum tarafından, ben de dikkat ediyorum yediklerime
ayca cım maaşallh sende dkkat etmeye başlamsşsn
evet canım, 2 hafta sonra doktor kontrolünde doktorumdan kocaman bir aferin bekliyorummmm
Canım 172 çıktı şekerim diyet listesi verdi dr.yediklerime dikkat ediyorum...bebeklerimiz sağlıklı doğsun da elimizden geleni yaparız tabi...
evet canım, 2 hafta sonra doktor kontrolünde doktorumdan kocaman bir aferin bekliyorummmm
bu doktorlarda bizi neye soktular iyice...bu yaştan sonra ya korka korka gidiyoruz.. yada aferim alma heyecanı ile... canım ben sana bol bol bravo diyorum.. boşver doktorları
bu doktorlarda bizi neye soktular iyice...bu yaştan sonra ya korka korka gidiyoruz.. yada aferim alma heyecanı ile... canım ben sana bol bol bravo diyorum.. boşver doktorları
dr lar bzden çok korkyrlar kilo alcaz diyee..sorma ya ustmu çok kalın bie gymyrm kilom fazla çıkar diyezaten ewmn dibinde hastane
bizim bebek odasını eşim imal ediyor... Biraz abartmış galiba yaparken dioki muhteşem yüzyıl dizisine yollayacam yeni şehzade yatar içinde :)))) halt etmiş dedim o şehzade.. Benim prensesim varkene :)))) inşallah bitince yüklerim buraya resimlerini..
canım oda dopğru hiç düşünmedim o kısmını açıkçası
peki hangi deterjanla yıkayacağız cicilerini bebişlerimizin
canım karabağlarda 2-3 yer belirlemiştik..Kısıkköy dediler, ama henüz oraya bakmadık, belki yarın ilk önce oraya bakacağız.. olmadı Karabağlarda belirlediğimiz yerlere tekrar bakıp,karar vericez, Aliş Bebe , My Kardeş Mobilya, B&D Mobilya.. Fiyatları birbirine yakındı, büyüyebilen Karyola (kenarında çekmeceli olan model) + Bağımsız Şifoniyer ikisi toplam 1.300 civarı..Mdf üzeri kurşunsuz boya..
Güzelmiş canım hem kızının ismi hem de müstakbel oğluşunun ismiAllah sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah..
Benim Kızımın ismi Begüm olacak
yok cnm dikmeyeceğim seyyar olacak ölçüsünü ayarlayamam diye dikmeyeceğim kuzenimin bebeğide nisan dogumlu yazın sıcakta sadece mermersahi ile kuruluyordu
annemde cok verdi ağız bezi kardeşimle benden kalmış hep oyalı oyalı sağolsun onalrda 15-16 tane falan biraz da ben yapıcam belki ter bezi olarakta kullanıırm diye
canım bende almadım bebek bezi ne alacağımızda bilmiyorum
prima aloe vera lı arkadaşalrımın bebeklerinde pişik ve alerji yapmıs aloe verasız alın dediler
kız bebeği olanalarda huggies den çok memnun
biraz yüksek çıkmış.. dikkat et.. kaçamak yapma ... nede olsa az kaldı şurada...
canım benim iyi varsınnn
canım aynen ben de kat kat ince giyiyorum, tartıya çıkmadan bir dakika diyip, üstümden çıkarabileceklerimi çıkarıyorumutanmasam botları mı da çıkaracağım
canım almışsındır, hiç mi bişi almadıııınnn:26: yangına körüklemi gidiyorum yoksa
bu haftalarda başla, başladın mı gerisi geliyor, alışverişi bırakamıyorsun
ne zaman ihtiyaç duyarsan söyle canım... bende bravoların hazırda bekliyor :)))
ben geçen gittiğimde aaaa.. ben tartılmam günden geliyorum birsürü yedim içtim en az 4 kilo oynar dedim... yerlere yattı doktorum... kıtlıktan mı çıktın ne yedin o kadar dedi... ben sadece kilomun sabaha göre fazla çıkacağını anlatmaya çalışıyordum da galiba biraz abartmışım :)))
Valla özendim şanslısınız ki beşik karyola aramak zorunda kalmamışsınız,en güzelini babişkosu yapmış zaten.Resmini bekliyoruz.
ne zaman ihtiyaç duyarsan söyle canım... bende bravoların hazırda bekliyor :)))
ben geçen gittiğimde aaaa.. ben tartılmam günden geliyorum birsürü yedim içtim en az 4 kilo oynar dedim... yerlere yattı doktorum... kıtlıktan mı çıktın ne yedin o kadar dedi... ben sadece kilomun sabaha göre fazla çıkacağını anlatmaya çalışıyordum da galiba biraz abartmışım :)))
inşallah canım koyarım resmini.. bizim evin bütün mobilyalarını eşim imal etti... mutfak , yatak odası , tv ünitesi , yemek odası.. anlayacağın odunla ilgili herşeyi yapıyorlar... ekibi çok iyi.. eşim projelerini çiziyor... ekip yapıyor... rahatım o yönden.. bana sadece internette beğenmek kaldı...
süper mobilyacı kocamı alsaydık ne
doktor ihtiyacı olunca doktor koca... canın olmadık bir meyve isterse manavcı koca.... :))))
böyle her özelliği olan koca yokmudur yahu...
kızlar ofiste hep masa başında oturuyorum ya, kuyruk sokumum ağrıyo, bir de belim
sinir oldum..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?