2011 Nisan Anneleri

benimde gebelikte çıktı şekerim herkes bişi söyledi ama ben artık takmıyorum.ben günde 6 kez ölçüyorum şekerimi.sabah öğle ve akşam aç ve 1. saat tok olarak.ilk başta canımı çok sıkıyodu bu durum kendimi hastalıklı gibi hissediyodum ama alıştım.inşallah doğumdan sonrada kalmaz buna inanıyorum.ben hem diyetisyene gidiyorum hemde cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümüne.benim gibi şekeri çıkanların çoğu diabet bölümüne gitmiyo.15 günde bir sadece kandan bakıyolar şekerine.ben çok sıkılmıştım kendi durumuma ama sakın dert etme dert edince daha yüksek çıkıyo bilgin olsun cnm.herşey geçici.bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda onlar için herşeyi yapıcz artık.

slm kuşum
kan hapı bendede aynı sorunu yaptı hatta hemoroidim bile oldu balık yiyemiyorum diye balık yağı yazmıştı doktor o düzene soktu şimdi rahatım allaha şükür

Sonunda karnımızıda doyurdukkkkkk ve geldikkkkkkkkkkk

afiyet olsun cnm bebişine yarasın.

cnm pekmezde kansızlığa çok ii geliyo şekerinde çıkmamış bol bol pekmez tüket bence.kan hapı kiminde kabızlık yapıyo bide sen 2 tane içiyomuşsun.sabahları aç karnına kayısı yersen faydası olur sanırım.yada kabızlık içinde ilaç veriyolar doktorunla konuş.kabızlık gebelikte ii değil bide artık son aylarımızdayız.

ay tatlımmm ya çok dikkat et bende kasılma yaşıyorum ara ara yürüdüğüm zaman oluyor ama doktora sormadım hala
bu haftalarda rahim doğum için hazırlık yapıyomuş kasılmalar oluyormuş doğum alıştırmalarına başlıyormuş rahim bu kadar azmı kaldı yaaaa

tşk ederiz teyzesiiiii

bu kansızlık bendede var benimde hapı 2 ye çıkardı doktor ama 2 tane içmiyorum zaten kabız olmamam lazım korkuyorum..pekmezde çok yiyemiyorum bakalım artık hayırlısı...aysucum senin en son gidişte bebiş kaç kg dı?

Son düzenleme:

üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor

cnm ben en son ayın sekizinde gittim 29+2 çıkmıştı 1473 gramdı.

bir sor onu doktoruna tabi yalncı kasılmalarda olyor arada onları ayrt etmek lazım şmdi yne arıcam doktorumu mesela ömrünü yedm kadınında ay napim

üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor

aynen canım fena su içen biriyim. günde 4 litreye kadar su içiyorum. çok içiyorum diye suyu azaltıyorum düşün yani. en kötüsü de geçen doğum yapan arkadaşım 38. haftada çatladı. 10 gün sonra doğum yaptı. ama ne çatlama. bir günde haritaya döndü karnı resmen. artık vakit geçti üstelik esmer artık çatlak olmaz dedik ama manzara fena olmuştu ben ne yapacağım o haftalarda düşünemiyorum ya....

aman allahım demek bir günde bile oluyor

cnm ben en son ayın sekizinde gittim 29+2 çıkmıştı 1473 gramdı.

benimde 28+5 de 1350 di.sanırım normal.benim hastanede yattığım gün aynı odada bi bayan vardı o 34.haftada doğum yapmış.şeker hastasıymış bebişi 3 kg 50 gr doğmuş.demekki tam haftasında doğsaydı 4 kg geçerdi..

bunalıma girsemmi bende çatlamadım diye seviniyom günde 10 litre sumu içsem ne bide deve gibi yağlansam mı

Selam kızlar...Biz geldik oğluşumla...Nasılsınız...

Bugün giremeyeceğim topiğe...Anca akşama artık...Bugün babamız izinli gezelim biraz...Temizlikti havalar serindi derken tıkıldık eve oğluşumla...

Akşam çok güldüm eşime...1 kere karşıdan tekmesini görmüştü oğlumuzun ama hiç hissetmemişti...Akşam yanıma yattı...Elini karnıma koydum...Oğlumuz başladı tekmelemeye şaşırdı dondu kaldı ne olduğunu anlayamadı sanki...Sorunca tekmeliyor dedim...Acayip geldi ona tekmeleri...Elini hiç çekmedi oğluşumda hep tekmeledi bu sefer naza çekmedi kendini...Yatağa yatıncada hiç durmadı tabi babamızın eli yine karnımda...Sonunda babamız uyu hadi oğlum dedi ve durdu bıdık...

tatlım sen niye hastaneye yattın hayrola yaaa şimdi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…