- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.841
100 lükte 2.saat 163 3. saat 125 çıkmıştı normal değerleri 140 ve 110 olmalıymış.diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyet verdi uygulamaya çalışıyorum kepek ekmek var listede her öğünde 2 dilim sadece.bir daha da gidip ölçtürmedim önümüzdeki çarşamba kontrolümüz var sanırım o gün ölçerler.çok sıkılıyprum bu işe herkes de bir sürü şey söylüyor...umarım allah yardımcımız olur hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız öpüyorum canım
MErhaba Kızlaar,
bende geçen c.tesi şeker testine girdim.değerlerim normal çıktı ama kansızlık varmış bende..Böyle doğuma girmeyelim dedi doktor.Hap verdi..aç karınla sabah akşam içiyorum.FERRO SANOL DUODENAL..Yalnız bu hap beni mahvetti yaa.çok fena kabız yapıyor..göbeğim hep sepsert..çok fena yaptı beni çoook
Sonunda karnımızıda doyurdukkkkkk ve geldikkkkkkkkkkk
MErhaba Kızlaar,
bende geçen c.tesi şeker testine girdim.değerlerim normal çıktı ama kansızlık varmış bende..Böyle doğuma girmeyelim dedi doktor.Hap verdi..aç karınla sabah akşam içiyorum.FERRO SANOL DUODENAL..Yalnız bu hap beni mahvetti yaa.çok fena kabız yapıyor..göbeğim hep sepsert..çok fena yaptı beni çoook
saol cnm yumuşamam var açılmam yok allahtanda kasılmalarım çok oldu dayanamayacağım kadar birde bende aşağıya çok baskı var yani normal olmayan ağrılar yaşıyorum yada erken diyim gece acil vurdurduk o iğneyi kasılmalar gecti ama adet sancılarım fena dr hastaneye yatırayım istersen dedi ama ben istem,iyorum çokçok mecbur kalmadkça canım çok sıkkın anlıcağınz
afiyet olsun cnm bebişine yarasın.
cnm pekmezde kansızlığa çok ii geliyo şekerinde çıkmamış bol bol pekmez tüket bence.kan hapı kiminde kabızlık yapıyo bide sen 2 tane içiyomuşsun.sabahları aç karnına kayısı yersen faydası olur sanırım.yada kabızlık içinde ilaç veriyolar doktorunla konuş.kabızlık gebelikte ii değil bide artık son aylarımızdayız.
arkadaşlar ben 26. Haftamda çatladım. Giderek o çatlaklar uzuyor ve kalınlaşıyor. Moralim epey bi bozuldu. Başta verdiğim kiloları da dahil edersem 8 kilo aldım gibi görünüyor. Haftama göre çokta abartmadığımı düşünüyorum. Lierac, vaseline coccoa, bepanthene, bebak vs. Elime ne geçse kullanıyorum. Ama lieracı günde iki kez kullanıyorum. Toplamda günde 4 kere kremleniyorum. Niye bu kadar çatladım anlamadım. çatlamaya çok müsait bir yapım var. Demek kremler işe yaramıyor. Ama okuduğum kadarıyla bir ben çatlamışım galibaHer bakımdan numuneliğim
bu kansızlık bendede var benimde hapı 2 ye çıkardı doktor ama 3 tane içmiyorum zaten kabız olmamam lazım korkuyorum..pekmezde çok yiyemiyorum bakalım artık hayırlısı...aysucum senin en son gidişte bebiş kaç kg dı?
üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor
ay tatlımmm ya çok dikkat et bende kasılma yaşıyorum ara ara yürüdüğüm zaman oluyor ama doktora sormadım hala
bu haftalarda rahim doğum için hazırlık yapıyomuş kasılmalar oluyormuş doğum alıştırmalarına başlıyormuş rahim bu kadar azmı kaldı yaaaa
üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor
bir sor onu doktoruna tabi yalncı kasılmalarda olyor arada onları ayrt etmek lazım şmdi yne arıcam doktorumu mesela ömrünü yedm kadınında ay napim
aynen canım fena su içen biriyim. Günde 4 litreye kadar su içiyorum. çok içiyorum diye suyu azaltıyorum düşün yani. En kötüsü de geçen doğum yapan arkadaşım 38. Haftada çatladı. 10 gün sonra doğum yaptı. Ama ne çatlama. Bir günde haritaya döndü karnı resmen. Artık vakit geçti üstelik esmer artık çatlak olmaz dedik ama manzara fena olmuştu ben ne yapacağım o haftalarda düşünemiyorum ya....
cnm ben en son ayın sekizinde gittim 29+2 çıkmıştı 1473 gramdı.
aynen canım fena su içen biriyim. günde 4 litreye kadar su içiyorum. çok içiyorum diye suyu azaltıyorum düşün yani. en kötüsü de geçen doğum yapan arkadaşım 38. haftada çatladı. 10 gün sonra doğum yaptı. ama ne çatlama. bir günde haritaya döndü karnı resmen. artık vakit geçti üstelik esmer artık çatlak olmaz dedik ama manzara fena olmuştu ben ne yapacağım o haftalarda düşünemiyorum ya....
benimde 28+5 de 1350 di.sanırım normal.benim hastanede yattığım gün aynı odada bi bayan vardı o 34.haftada doğum yapmış.şeker hastasıymış bebişi 3 kg 50 gr doğmuş.demekki tam haftasında doğsaydı 4 kg geçerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?