- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.461
günaydın annişler biz geldiknasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri
hoşgeldin aysucum iyiyiz sen nasılsın?günaydınn kızlarrr
nasılsınız?
biz bi geçmişe bakıp gelelim.
bizde iyiyiz... kızımın tekmeleri artık dışarıdan görünüyor.. çok komik bişey :)))) bu hafta yoğun bir tempo beni bekliyor.. sanırım işden de çıkacağım... patron kalıcı eleman konusunda sanırım ısrarcı... hayırlısı olsun napalım .... vardır herşeyde bir hayır değil mi???? ben çalışmak istiyordum ama(( kısmet artık... sabah uyanınca ilk aklıma bu konu takılıyor.. kızımıda huzursuz edicem diye korkuyorum.. son 2 ay çok önemliymiş kızlar.. bütün streslerden uzak durun.. çocuk çok etkileniyormuş.. annenin rahatlığı için sakin bir yaşam :))))
nasılsın canımmmm bebeişin nasıl
ay ya tatlım bende bi eve çıksam evde o kadar çok işim var ki izne çıkar çıkmaz kadın almam lazım halılar filan yıkamaya gidicek kızın eşyaları yıkanacak yatak odasının şekli değişeceşek ooooooo bi sürü işim var hepsi için izni bekliyom
kızlarrrr bu arada dün yatağımızı dedemize aldırdık eşim hemen eve gelince kurdu yatak odasının ortasına içine de benim oyuncak bebekleri koymuş gelip gidip seviyo
günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.
günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.
offf offffffffffff allah yardımcımız olsunnnnah ah valla aynı izne çıkar çıkmaz yoğun ev işi temposu başlayacak..allah yardımcımız olsun
bu akşam çekiym yarın eklerim kuşummm ananemizin düzdüğü çeyizdende seçme yapcam çekicemHemn eklede bakalım canım minnoşunun yatağına
günaydın hanımlar. Bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. Meğer oğlum olcakmış. Onca alınan şey değişcek. Ismi değişcek yeni isim buluncak. Oooo çok işim var çookk.
günaydın annişler biz geldik nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri.maide 48 arkadaşımın şifresi açık kalmış farketmedim onun adıyla yazmış oldumda ben guleysa kızlar
hiç sormayın kızlar. %90 kız demişti doktor 4 aylıkken falan. ben devlet hastanesine gidiyorum. ordada söylemiyorlar her zaman. çoğu eşyasını aldık kız bebeğine uygun. sonra çoğu kişi göbeğime falan bakıp senin hiç kız benzemiyo falan demeye başladı. cuma günü başka bi hastaneye gittim. doktor demesin mi oğlun olcak diye. dedim kız olcaktı. dr iyice baktı hayır erkek dedi. ne yapacağımı bilemedim.
günaydın canımmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun cicilerinizzz zamanında dönmüşsün istanbuldan dünden bu yana hava berbat
hoşbulduk canım ewt biz ordayken pzts hava soğuyacak diyordu.ben ordayken çok güzeldi hava maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?