2011 Nisan Anneleri

kızlar bende çıkıyorum eşim geliyormuş yemek yapıcam bugün zaten 1 demi ne girdim buraya hiçbiriş yapmadım kendinize iyi bakın iyi akşamlar

güya sabitlediler güya hastanelere sınıflandırma yaptılar tatlım ya a-b-c-d-e diye ama takan yok ki

kızlar bir de birşey soracağım. bebişleri nasıl giydireceksiniz. mesela tulumun içine kısa kollu çıtçıtlı body mi uzun kollu mu?çok ince de çok kalın da giydirmemek lazım. ya da 2 kat uzun kollu bişeylermi giydirmeli. ilk doğduklarında hep battaniyeye saracağız sanırım.altına da çift kat mı giydirmeli acaba. ayy çok kararsızımm

amanııınnn bu hastane fiyatlarıda neymiş böyle. kızlar ne kadar uçuk rakamlar onlar yaaa.. bizde özele gidiyoruz gayette güzel bii hastane ve normal doğum 450 tl sezeryan 750 tl sizin söylediğiniz rakamların yanında bizimki çerez parası kaldı valla

kızlarr bende gayet güzel bi hastaneye gidiyorum
normal doğum 450 sezaryen 700
herşey içinde hemde.

kalacağımız en nihayetinde bir gece yanee
bana göre çok fazla o dediğiniz fiyatlar
gerek yok diye düşünüyorummm

Son düzenleme:

valla bende yakın hastane baktım,uygun olsun dedim ama bulamadım,2000 tl gözden çıkardım sezeryan olursa diye.Allah ödeme kolaylığı versin ne diyeyim,en yakın acıbadem var oraya girsem zaten çıkamam o yüzden bana yakın hastaneler arasında en uygunu ve güvendiğim yer burası oldu

valla ne bilim ben o paraya acırım.
yani tmm bi sorun olsa illaki verilecek ama normal gidiyorsa herşey doktorumada güveniyorsam tmmdır bnm için.

çıkanlara iyi akşamlar.

neresi cnm senin hastanen....
cnm sema hastanesimiydi senin...göztepede mesela medical park gerçekten iyi ordada doğum yapan arkadaşlar var çok memenun vallahi...
neresi cnm seninki... aklımda tutamıyorum kusura bakma sürekli soruyorum ama..

slm cnm hoşgeldin.... ay şimdiden doğum nerde yapılcak o problem oldu ya..:26:

ya evet canım ya , ben çeşmedeyim ama burda doğum yapmak istemiyorum herkes çeşmeyi güzel zannediyor ama malesef herşeyden yoksun bir yer pek gelişmemiş yani o yüzden şimdiden araştırayım diyorum izmiri de hiç bilmiyorum asıl memleketim bolu orda olsaydı hiç düşünmezdim bile

Slm kızlarrNasılsınız
Oleyyyyy yarın tatile giriyoruzzzzz
slm cnm...oh hadi özn aydın...biz evde ayaklarımızı uzatırken siz bide çalışıyosunuz..allah kolaylık versin..

cnm malum turistlik bi yer bu konularda çok gelişmemiştir..sağlık ocağı vs anca.... izmirde yap dicem ama yakın tairhte orda olma imkanınız varmı hani kalabileceğinizi bişi..ne düşünüyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…