- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.641
Sağol canım evt yaaa artık son zamanlar zorlamaya başladı.Dün akşam da yazmıştım bir anda sertleşmelerim oluyor böyleee tık diye kalıyorum...Biraz ovuyorum sonra geçiyorslm cnm...oh hadi özn aydın...biz evde ayaklarımızı uzatırken siz bide çalışıyosunuz..allah kolaylık versin..
Sağol canım evt yaaa artık son zamanlar zorlamaya başladı.Dün akşam da yazmıştım bir anda sertleşmelerim oluyor böyleee tık diye kalıyorum...Biraz ovuyorum sonra geçiyor
:84: Nerde bu hatunlar... :84:
Neden yırtınıyorsam...Bu saatte girersen tabi kimse olmaz...
Sabahtan beri yatıyorum kızlar...Oğluşum bugün annesinin canına okudu...Hep yukarı göğsümün altına top gibi toplandı aşağısı doğum yapmış gibi boşaldı ve sancı yaptı kıpırdayamadım...Wc gidince hooop aşağı iniveriyor sıpa...Birara korktum eşimi aradım oda annemi aramış...Annem olur arada dedi ama içim rahat etmeyince ebemi arattım...Ebe kanaması yoksa ve adet sancısı gibi fazla ağrısı yoksa sorun yok dedi ama içim rahat etmezse dr. görünebilirmişim...Şimdi rahatladım...Uslu uslu duruyor içimde...Artık tekmelemiyor içimde hareket ettiğini görebiliyoruz...
Slm kızlarrNasılsınız
Oleyyyyy yarın tatile giriyoruzzzzz
Yaa canım bazen karnımın şekli şemali değişiyor.Bi tuhaf oluyor hareket ettiğinden ve dediğin gibi yaa poposunu ya da kafasını dayıyor diye düşünüyorum.Sende de oluyor mu bazen yamulup gidiyor karnım çok komik oluyorcnm bu sertleşmelerden bende korkuyodum ama yanıltmasın seni... popo dayıyo olabilir..dün özellikle bi döndüiçimde karnım sert kafası bi yanda poposu bi yanda..geriyo falan... içini ferah tu doktor bişey dedimi mesela..
Yaaa wc de ben de çok kalıyorum bu ara.Sürekli 10dk.da bir wc deyim eğil kalk eğil kalk bebiişler de sapıtıyor gariplerim:84: Nerde bu hatunlar... :84:
Sabahtan beri yatıyorum kızlar...Oğluşum bugün annesinin canına okudu...Hep yukarı göğsümün altına top gibi toplandı aşağısı doğum yapmış gibi boşaldı ve sancı yaptı kıpırdayamadım...Wc gidince hooop aşağı iniveriyor sıpa...Birara korktum eşimi aradım oda annemi aramış...Annem olur arada dedi ama içim rahat etmeyince ebemi arattım...Ebe kanaması yoksa ve adet sancısı gibi fazla ağrısı yoksa sorun yok dedi ama içim rahat etmezse dr. görünebilirmişim...Şimdi rahatladım...Uslu uslu duruyor içimde...Artık tekmelemiyor içimde hareket ettiğini görebiliyoruz...
:84: Nerde bu hatunlar... :84:
Yaa canım bazen karnımın şekli şemali değişiyor.Bi tuhaf oluyor hareket ettiğinden ve dediğin gibi yaa poposunu ya da kafasını dayıyor diye düşünüyorum.Sende de oluyor mu bazen yamulup gidiyor karnım çok komik oluyor
Yaaa wc de ben de çok kalıyorum bu ara.Sürekli 10dk.da bir wc deyim eğil kalk eğil kalk bebiişler de sapıtıyor gariplerim
Slm kısslar
Evet canım yarın tatile giriyoruz bi bakalım tatilde hamilelik nasıl geçiyor bir arkadaşım anlatmıştı doğum iznini 2 ay öncesinden aldığına çok pişman olmuştu son aylarda keşke okulda olsaydım zaman geçmiyor demişti ben şimdiden çok zrlanıyorum sanırım 32. haftada hmn alıcam izni
Yaa aynen canım yaaa ben de zorlanıyorum artık ne bileyim gitmek de istemiyorum.Zaten anca alışveriş falan yapacağım bi de yıka ütüle derken zaman geçer herhalde.Ben de alacağım 32.haftada iznimi Allah nasip ederse...Zaten doğumdan sonra da kapatıyor herhalde de de mi okulu??
kuzum bendede oldu afedersin kuşuma vuruyodu hemde etkisi falan.... 5 dak sürdü..sırf yaramazlığından sağolsun tepip duruyo beni...için rahat etsin...her ay bizim için ayrı tecrübe malum... 2. lerde daha bilinçli olcaz inş.
Yaa canım bazen karnımın şekli şemali değişiyor.Bi tuhaf oluyor hareket ettiğinden ve dediğin gibi yaa poposunu ya da kafasını dayıyor diye düşünüyorum.Sende de oluyor mu bazen yamulup gidiyor karnım çok komik oluyor
Yaaa wc de ben de çok kalıyorum bu ara.Sürekli 10dk.da bir wc deyim eğil kalk eğil kalk bebiişler de sapıtıyor gariplerim
Evet canım biz bugün bu konuyu konuşuyorduk artık tekmelemiyorlar hareket ediyorlar içerde göbeğimiz dalgalanıyor artık
Canım ikimizinde dğum haftası aynı görünüyor şubat sonu yada mart başı izin alırsak sanırım kapatırız kapatmazsak da en fazla seminer haftası raporlu oluruz
slm cnm...oh hadi özn aydın...biz evde ayaklarımızı uzatırken siz bide çalışıyosunuz..allah kolaylık versin..
cnm malum turistlik bi yer bu konularda çok gelişmemiştir..sağlık ocağı vs anca.... izmirde yap dicem ama yakın tairhte orda olma imkanınız varmı hani kalabileceğinizi bişi..ne düşünüyosun...
slmgüzel annişler nasılsınız.uzun zamandır siteye giremedim nasılsınız inş herkez cok iyidir.hanımlar sizlere bir soru sormak istiyorum.30+4 günlük hamileyim dün dr gitmiştim kontrol için bebegimin yandurdugunu ve bebegim dönmezse sezeryan olabiecegimi söyledi.hanımlar benim gibi olan varmı sizce daha dönmezmi.ben nasip olursa normal dogumistiyorum ama nasip.
hoşbulduk canım aslında sıkmıyorum canımı ama işte kafama takıldı daha 2 aydan fazla var belki döner haklısın ama insan yinede neşekilde olacak die merak ediyor cevap için tşk ederşim.haşgeldin aramıza canımbence canını şimdiden sıkma inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın ama sezeryanda o kadar korkulacak bişey değil
cok saol tatlım inş bir problemin olmaz.benimde kafama takıldı dönmezmi acaba diye düşünmeye başladım ama bir günde bile sürekli yer değiştiriyor yawrum.düzelir gibi geliyor ama hayırlısı bakalım rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize inş.Selam canım...Hoşgeldin...Benim daha bebeğimin ne şekilde durduğunu bilmiyorum...Dr. bişey demedi ama bu gidişimde soracağım...Bazı arkadaşlar yazıyorlar burada bebeğinin ters durduğunu yani dönmediğini ve bu nedenle dönmezse sezeryan olacağını...Canım endişelenme derim doğuma kadar kaç çeşitte duruyorlar inşallah istediğin gibi bir doğumu olur...
slmgüzel annişler nasılsınız.uzun zamandır siteye giremedim nasılsınız inş herkez cok iyidir.hanımlar sizlere bir soru sormak istiyorum.30+4 günlük hamileyim dün dr gitmiştim kontrol için bebegimin yandurdugunu ve bebegim dönmezse sezeryan olabiecegimi söyledi.hanımlar benim gibi olan varmı sizce daha dönmezmi.ben nasip olursa normal dogumistiyorum ama nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?